Nicomedia & Dilvin'in Kahve Molası

kaca-uce-gidiyorum-ama-bir-yil-hazirlik-410x510.jpg
:27:

Amin canim hepimizin :)

İmsak vakitlerimiz yakin ama iftar vakitlerimiz uzak :)
Batidakiler dogudakilerden dakika olarak fazla tutuyor neden boyle acaba dunyanin sekli ve hareketlerimi :1:

Guneşin doguş ve batis saatleri yuzunden tatlım.

Numarasini soylim sende al :)
burda pek gabrini satılmıyo bebegim malesf flormara bakıyım ben ama benim var kahverengim :D
canım gördüm resmini maşallahın var gözlerini ve kaş yapına bayıldım..:nazar:
tesekkür ederim margarikotinim :16:
kaşlarımı aldırcam ama kuaför almıyo :9:
Bende tırnaklarım bir kısmını kestim bir kısmını uzattım niye böyle bir şey yaptım bilmiyorum :27:
ben bugün kesicem
hepsini aynı anda keserim syılıdır kırıldıgı zaman benim tırnaklarım cok güçlüdür ince gibi görünür ama güçlüdür :9: öğretmenim cok sasırır tırnaklık iş olsun Dilvin iş başında :27:
hu huuu :27:............
hoşgeldin surrendercmm:3::31:
Ağzını yalarım seninnnnnnnnnnnnnn :27::27:
abooowwww:53::53::53:
Tuhaflıktan değil ki o, tırnaklarım çabuk uzar benim. Ama zayıf , oje de olmasa çat çat kırılıyor..
Bir kere saçıma takılmıştı,zor çıkardım.. tırnaklarım zayıfsa benim bunda suçum ne beybe seninde ağzını yalarsam görürsün :52::52::52::52::52:
limon sür tırnaklarına devamlı
sonra vitaminli oje sür kardeşiminde öyle renksiz oje sürüyoruz (erkek kardeşim bu arad :D)
Saat 12yi gecti tabi +18 muhabbet :D
ben gidince hemen +18 muhabbeti heeee:20::20::20:
Günaydinnnnn :)
günaydınnnn marryy :3:
bende katılmak isteriimm :3:
hoşgeldin sefalar getirdin gel yamacımıza şöylee:3::3::3:
Günaydın canlarım :) İlk orucumuz herkese hayirli olsun, kolaylikla tutabilelim inşallah.
inşallah güzelim aminnnn:31:

burda pek gabrini satılmıyo bebegim malesf flormara bakıyım ben ama benim var kahverengim :D

ben gidince hemen +18 muhabbeti heeee:20::20::20:

inşallah güzelim aminnnn:31:

Canım gabrini değil ki o zaten rapsodi :26::26::26: Ben değil onlar +18e geçti hemen :60: :9::9:

bu gibi markalar satılmıyo burda ne yazıkki dur kahverengimi bulursam sürüp atıyım buraya:9::12::31:
kız uyanır uyanmaz sana whatsapptan mesaj attım bayılmış kalmısım evelki gün hiç uyumamıştımm zaten

Benden imsaktan sonra uyudum evet cevap gelmeyince tahmin ettim uyuduğunu :27::27:

Bizde her marka var karışık :ssz:

Back
X