- 20 Temmuz 2019
- 57
- 35
- 18
- 41
- Konu Sahibi emine1115ygt
-
Canım benim de dörtlü testim yüksek risk çıkmıştı nifty de %70 trizomi 21 çıktı. Sonra amniyosentez yaptırdım ama maalesef onda %100 trizomi 21 geldi ve gebeliğim sonlandırıldı. İnşallah senin amniyo sonucun temiz gelir nifty de ne kadar çıktı riskKimse böyle bisey yaşamadı mi
1/20 Risk çıktı inşallah amniyosentezde temiz gelirCanım benim de dörtlü testim yüksek risk çıkmıştı nifty de %70 trizomi 21 çıktı. Sonra amniyosentez yaptırdım ama maalesef onda %100 trizomi 21 geldi ve gebeliğim sonlandırıldı. İnşallah senin amniyo sonucun temiz gelir nifty de ne kadar çıktı risk
nerde yaptırdınız testiKızlar ikili test yaptırdım ensesi 2.4 çıktı yaşım 35 sonra doktor nifty yaptir dedi onda da sonuç yüksek risk geldi ben internetten okuduğum yazılardan dolayi bisey cikmaz diye dusunuyordum tabi endisem de coktu ama kendimi rahatlatmaya calisiyordum.neyse sonuc kotu geldi.ben 2 haftadir perisanim.aklomdan cikmiyo.doktor amniyosentez yaptir dedi gun verdi 2 hafta sonra onu yaptiracagim.asil sorum şu benim gibi yüksek risk çıkıp amniyosentezi temiz çıkan oldu mu birde amniyosentez ağrılı mi
Merhaba. Bende nift yaptırdım sonuç bekliyorum. Sizin amniyosentez sonucunun ciktimi? ikili test te risk oraniniz kaçtı?Kızlar ikili test yaptırdım ensesi 2.4 çıktı yaşım 35 sonra doktor nifty yaptir dedi onda da sonuç yüksek risk geldi ben internetten okuduğum yazılardan dolayi bisey cikmaz diye dusunuyordum tabi endisem de coktu ama kendimi rahatlatmaya calisiyordum.neyse sonuc kotu geldi.ben 2 haftadir perisanim.aklomdan cikmiyo.doktor amniyosentez yaptir dedi gun verdi 2 hafta sonra onu yaptiracagim.asil sorum şu benim gibi yüksek risk çıkıp amniyosentezi temiz çıkan oldu mu birde amniyosentez ağrılı mi
Kızlar ikili test yaptırdım ensesi 2.4 çıktı yaşım 35 sonra doktor nifty yaptir dedi onda da sonuç yüksek risk geldi ben internetten okuduğum yazılardan dolayi bisey cikmaz diye dusunuyordum tabi endisem de coktu ama kendimi rahatlatmaya calisiyordum.neyse sonuc kotu geldi.ben 2 haftadir perisanim.aklomdan cikmiyo.doktor amniyosentez yaptir dedi gun verdi 2 hafta sonra onu yaptiracagim.asil sorum şu benim gibi yüksek risk çıkıp amniyosentezi temiz çıkan oldu mu birde amniyosentez ağrılı mi
amniyosentezin ile daha sonra kaybetiginiz bebisin genetik sonucu tuttu mu? amniyosentezde trisomy 21 disinda nelere bakiyorlar? bu arada allah kolaylik versin, zor sorular soruyorum biliyorum.1/20 Risk çıktı inşallah amniyosentezde temiz gelir
Amniyosentez sonucunuz çıktı miKızlar ikili test yaptırdım ensesi 2.4 çıktı yaşım 35 sonra doktor nifty yaptir dedi onda da sonuç yüksek risk geldi ben internetten okuduğum yazılardan dolayi bisey cikmaz diye dusunuyordum tabi endisem de coktu ama kendimi rahatlatmaya calisiyordum.neyse sonuc kotu geldi.ben 2 haftadir perisanim.aklomdan cikmiyo.doktor amniyosentez yaptir dedi gun verdi 2 hafta sonra onu yaptiracagim.asil sorum şu benim gibi yüksek risk çıkıp amniyosentezi temiz çıkan oldu mu birde amniyosentez ağrılı mi
Erzurumda Atatürk üniversitesi araştırma hastanesinde prof.a yaptırdım amniyosentez uygulaması başarılı geçti sonuç fish testi çıktı ve down çıktı bizde gebeliği sonlandirdik 3 gün önce ama şuan psikolojik olarak çok büyük yıkımdayım moralim çok bozuk çok üzülüyorum.cocuk downli doğacaktı bu hepimiz için kötü olacaktı ama çocuğu aldırırken doğururken diyim yaşadıklarımı bir ben bir allah bilir fiziksel acı değil manevi acısı beni bitirdi.o yüzden iyi düşün.bende amniyosentez yaptırmayı düşünüyorum
üç gebeliğim de ölümşle sonuçlandı ve translakasyon var bizde
tüp bebek denedim iki kere sağlıklı çıkmadı ve bununda amniyosentez yaptırmak istiyorum
her ne ksdar eşim ve ailem istemese de yaptırmaktan yanayım ve ben sonlandırmaktan yanayım yani %51 aldır %49 ALLAH tan korkuyor
ama acı çekeceğini eksik olacağını düşünmek acı çektirecek hepimize çok zor ALLAH ım çok
ne olur sağlıklı çıksın hepimizin evlatları
nerde yaptırdınız amniyosentez i
bu konu da da kararsızım
özellere uçuk fiyatlar çekiyor
devlette guvenmiyorum
pişman oldugun oldu muErzurumda Atatürk üniversitesi araştırma hastanesinde prof.a yaptırdım amniyosentez uygulaması başarılı geçti sonuç fish testi çıktı ve down çıktı bizde gebeliği sonlandirdik 3 gün önce ama şuan psikolojik olarak çok büyük yıkımdayım moralim çok bozuk çok üzülüyorum.cocuk downli doğacaktı bu hepimiz için kötü olacaktı ama çocuğu aldırırken doğururken diyim yaşadıklarımı bir ben bir allah bilir fiziksel acı değil manevi acısı beni bitirdi.o yüzden iyi düşün.
Sizdemi.amniyosentez yaptırdınız.pişman oldugun oldu mu
ne biliyim sonlandırıp pişman olurmuyum acaba vicdan azabım olur mu diye düşünüyorum
ben sezeryan olmak zorundayım beyincik sarkması ameliyatı oldum yakın zamanda normal doğum değil kabızken ıkınmak bile tehlikeli bana
inşalllah rabbim sağlıklı evlatla doldurur kucağımızı
inşallah sağlıklıdır evladı nızSizdemi.amniyosentez yaptırdınız.
İkili taramam 600de 1 geldi.nipt testi yaptırdım sonuç bekliyorum
Ama sonuç yüzde yüz down da olsa ben o cana kıyamam. Eli ayağı herşeyi olurmuş kalbi güm güm atıyor.ben onu her gördüğümde rabbimin mucizesine şahit oluyorum
Biz Allah'tan bir evlat istedik. Şimdi down olsa onu aldirsak Allah'a karşı gelmek gibi düşünürüm ben. "Biz evlat istedik sen bize bunu verdin ama biz beğenmedik öldürdük" demekle eşdeğer bence.
Çocuğa sağlam derler doğunca down olabilir başka hastalıklı olabilir.dogumda sakat kalabilir. Her türlü risk hayatta her zaman var. Sizin yasicaginiz bellimi. Yarına çıkmaya kimsenin senedi yok. Ben Allah'ın verdiği cana kiymazdim katil olmakla eşdeğer goruyorum. Bunlar benim düşüncem herkesin fikrine saygı duyarım.
Ayrıca Instagram'da down sendorumlu çocuğa sahip olan annelerin onlara olan sevgilerini gördükçe hayran kaldım. Belki de bu düşünce de olmamı onlar sağladı.
Amin inşallah Allah sizede sağlıklı evlatlat nasip etsin. Yaşadıklarınizı şimdi okudum. Sizde eli öpülesi annelerdensiniz. Dünyada herşey imtihan. Siz en zoruyla evlatla imtihan olmuşsunuz. Allah kimseyi evladiyla imtihan etmesin. Şu an da da hamilemisiniz?inşallah sağlıklıdır evladı nız
evet şuan da istemeden kendim hamile kaldımAmin inşallah Allah sizede sağlıklı evlatlat nasip etsin. Yaşadıklarınizı şimdi okudum. Sizde eli öpülesi annelerdensiniz. Dünyada herşey imtihan. Siz en zoruyla evlatla imtihan olmuşsunuz. Allah kimseyi evladiyla imtihan etmesin. Şu an da da hamilemisiniz?
Hastalık olmayınca sağlığın kıymeti bilinmiyor işte.evet şuan da istemeden kendim hamile kaldım
teşekkür ederim güzel sözleriniz için
amacım kendimi anlatmak değil
hasta evlada bakmanın ne zor olduğunu anlatmaktı
zaten sağlıklı olup da bide şikayet eden anneleri anlamıyorum
ne var hastahane yuzu görmeyen çocugu buyutmekte
haklısınızHastalık olmayınca sağlığın kıymeti bilinmiyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?