- 8 Ağustos 2017
- 540
- 1.236
- 63
- Konu Sahibi emine1115ygt
-
Bu hastalık riskleri düşük çıkmış yani temiz çıkmış.sonucunuz down degilKızlar panorama sonucum çıktı anlayanlar yorumlaya bilir mi?
Trozimi21 - 1/76 - düşük risk - risk skoru 1/10.000
Trizomi18 - 1/227 - düşük risk - risk skoru 1/10.000
Trizomi13 - 1/698 - düşük risk - risk skoru 1/10.000
Bu hastalık riskleri düşük çıkmış yani temiz çıkmış.sonucunuz down degil
maşallah barekallah sağlıkla al kucağına inşBu hastalık riskleri düşük çıkmış yani temiz çıkmış.sonucunuz down degil
evet şuan da istemeden kendim hamile kaldım
teşekkür ederim güzel sözleriniz için
amacım kendimi anlatmak değil
hasta evlada bakmanın ne zor olduğunu anlatmaktı
zaten sağlıklı olup da bide şikayet eden anneleri anlamıyorum
ne var hastahane yuzu görmeyen çocugu buyutmekte
Ne kadar güzel yürekli bir annesiniz Allah karnınızdaki evladınızı sağlıkla size bağışlasın inşallah.Sizinkiyle asla karşılaştırılamaz sizin güzel evlatlarınız melek olmuş ancak her testi normal çıkan bir hamilelik geçirip kızımın gelişimi doğduktan sonra da birden durdu ve otizm tanısı aldı kuzum. Hala anne yi Onun dilinden duyamamak değil acım, şuram acıyor açım dediğini duyamamak, her çocuğun park ya da arkadaş gördüğünden çok özel eğitim merkezleri ve hastaneler görüyoruz ve heryerde dışlanıyoruz. Yazdıklarınızı okurken dedim işte ben, kimse yaşamasın ama yaşamayan anlamıyor. Allahtan gelen başımızın üstüne ancak evlatlarımızın yaşadığı acılarla yanan yüreğimiz ve çaresizlik. Her çocuğun yaşayamadığını yaşayan bir çocuk o istermiydi bu hayata gelmeyi. Yoksa evlat öyle seviliyor ki candan öte. Şimdi yine hamileyim 2li testim yüksek riskli ve amniyosentez yaptırmak için bekliyorum. Bir çok acı yaşayan biri olarak söyleyebilirim ki hele ki sizin yanınızda ağzımı açmak bile sizin yaşadığınız acıya hakaret ama evlatla sınanmak bir kadının en büyük yükü acısı. Allah size de bana da ve nerde varsa herkese sağlıklı çocuklar nasip etsin inşallahevet şuan da istemeden kendim hamile kaldım
Ne kadar güzel yürekli bir annesiniz Allah karnınızdaki evladınızı sağlıkla size bağışlasın inşallah.Sizinkiyle asla karşılaştırılamaz sizin güzel evlatlarınız melek olmuş ancak her testi normal çıkan bir hamilelik geçirip kızımın gelişimi doğduktan sonra da birden durdu ve otizm tanısı aldı kuzum. Hala anne yi Onun dilinden duyamamak değil acım, şuram acıyor açım dediğini duyamamak, her çocuğun park ya da arkadaş gördüğünden çok özel eğitim merkezleri ve hastaneler görüyoruz ve heryerde dışlanıyoruz. Yazdıklarınızı okurken dedim işte ben, kimse yaşamasın ama yaşamayan anlamıyor. Allahtan gelen başımızın üstüne ancak evlatlarımızın yaşadığı acılarla yanan yüreğimiz ve çaresizlik. Her çocuğun yaşayamadığını yaşayan bir çocuk o istermiydi bu hayata gelmeyi. Yoksa evlat öyle seviliyor ki candan öte. Şimdi yine hamileyim 2li testim yüksek riskli ve amniyosentez yaptırmak için bekliyorum. Bir çok acı yaşayan biri olarak söyleyebilirim ki hele ki sizin yanınızda ağzımı açmak bile sizin yaşadığınız acıya hakaret ama evlatla sınanmak bir kadının en büyük yükü acısı. Allah size de bana da ve nerde varsa herkese sağlıklı çocuklar nasip etsin inşallah
güzel dileklerin için de çookkk çok teşekkür ederim. bil mukabil...Ne kadar güzel yürekli bir annesiniz Allah karnınızdaki evladınızı sağlıkla size bağışlasın inşallah.Sizinkiyle asla karşılaştırılamaz sizin güzel evlatlarınız melek olmuş ancak her testi normal çıkan bir hamilelik geçirip kızımın gelişimi doğduktan sonra da birden durdu ve otizm tanısı aldı kuzum. Hala anne yi Onun dilinden duyamamak değil acım, şuram acıyor açım dediğini duyamamak, her çocuğun park ya da arkadaş gördüğünden çok özel eğitim merkezleri ve hastaneler görüyoruz ve heryerde dışlanıyoruz. Yazdıklarınızı okurken dedim işte ben, kimse yaşamasın ama yaşamayan anlamıyor. Allahtan gelen başımızın üstüne ancak evlatlarımızın yaşadığı acılarla yanan yüreğimiz ve çaresizlik. Her çocuğun yaşayamadığını yaşayan bir çocuk o istermiydi bu hayata gelmeyi. Yoksa evlat öyle seviliyor ki candan öte. Şimdi yine hamileyim 2li testim yüksek riskli ve amniyosentez yaptırmak için bekliyorum. Bir çok acı yaşayan biri olarak söyleyebilirim ki hele ki sizin yanınızda ağzımı açmak bile sizin yaşadığınız acıya hakaret ama evlatla sınanmak bir kadının en büyük yükü acısı. Allah size de bana da ve nerde varsa herkese sağlıklı çocuklar nasip etsin inşallah
Yaşayan anlar Allah bir daha yaşatmasın bir daha evlatla imtihan etmesin bizi inşallah, nasıl umut verdin Umut’un hikayesiyle bana Allah razı olsun senden. Sabrediyorum, dua ediyorum, ama endişe etmeden de duramıyorum her günüm endişe içinde şükrediyorum nasip ettiği için bir kez daha ama korkumdan tam sevinemiyorum. Herkese Allahtan gelen kabulüm demek nasip olur belki ama bunu diyip gerçekten gün ve gün yaşamayı biz anlarız aldırmayı geçiremiyorum bile Allahım düşünmek zorunda bırakmasın seni de beni de kimseyi de.Evlat öyle seviliyor ki bilsem başıma gelecekleri ilk gebeliğimde, her ağladığında hala canımı yanıyor hasta mı diye bebekmiş gibi yıllardır düşünsem de, yine de kızımı isterdim.ah arkadaşım inşallah bu evladın da aynı şeyleri yaşamazsın
anlıyorum seni, her günün aynı düşüncelerle geçiyor.
ya aynıysa
bi bayan ile tanıştım ilk oğlu deniz down sendromlu, ikinciye de yüzdeyüz down lu demiş dr ama ikinci oğlan umut, adı gibi umutlu :) ve sağlıklı
umut şimdi delikanlı olmuş nerdeyse. başka bi hastalıgı da yok
dilerim onun gibi sende sevinirsin
bende ilk baş aldırma düşüncesi içinde gittim geldim. o kararı vermek çok zor
İMTİHANDAYIZ VE EMANETLERİMİZ İLE İMTİHAN OLMAK EN ACISI.
TABİ Kİ BUNUN SEVABI DA O DERECE BÜYÜK OLACAKTIR.
düşünüyorum bazen
evladı buyuk yaşta gunah içinde ölen anneler ne buyuk yangınla yaşıyordur.
benim evlatlarım da öldü ama ebediiiii cennetlik
SABIR VE DUA yapılcak olan
ben cvs yaptırdım acı çok hafif kayda alınmayacak bi acıydı. işlem hakkında korkuların olmasın
Yaşayan anlar Allah bir daha yaşatmasın bir daha evlatla imtihan etmesin bizi inşallah, nasıl umut verdin Umut’un hikayesiyle bana Allah razı olsun senden. Sabrediyorum, dua ediyorum, ama endişe etmeden de duramıyorum her günüm endişe içinde şükrediyorum nasip ettiği için bir kez daha ama korkumdan tam sevinemiyorum. Herkese Allahtan gelen kabulüm demek nasip olur belki ama bunu diyip gerçekten gün ve gün yaşamayı biz anlarız aldırmayı geçiremiyorum bile Allahım düşünmek zorunda bırakmasın seni de beni de kimseyi de.Evlat öyle seviliyor ki bilsem başıma gelecekleri ilk gebeliğimde, her ağladığında hala canımı yanıyor hasta mı diye bebekmiş gibi yıllardır düşünsem de, yine de kızımı isterdim.
Yarın prof bir perinatoloğa daha görüneceğim haftaya amniyosentez yapılacak.İnşallah iyi sonuçlar alırız sonucun çıkınca benimle de paylaşırsan çok sevinirim İnşallah iyi sonuçlar alırız.
Ebedi cennetteki evlatlarım diyebilen bir annenin yeri de cennettir zaten arkadaşım. Allahım sana sabır versin, güç versin ve çok sağlıklı bir evladı kucağına alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
sonuç çıktı kromozom analizine göre dengeli translakasyon taşıyıcısı dedi dr ama o yerler koplma varsa hasta olabilir deyince microarray testi yaptırıpona da baktırdık. kopma çıkmadı beklediğimiz 7 ile 9 arasındaYaşayan anlar Allah bir daha yaşatmasın bir daha evlatla imtihan etmesin bizi inşallah, nasıl umut verdin Umut’un hikayesiyle bana Allah razı olsun senden. Sabrediyorum, dua ediyorum, ama endişe etmeden de duramıyorum her günüm endişe içinde şükrediyorum nasip ettiği için bir kez daha ama korkumdan tam sevinemiyorum. Herkese Allahtan gelen kabulüm demek nasip olur belki ama bunu diyip gerçekten gün ve gün yaşamayı biz anlarız aldırmayı geçiremiyorum bile Allahım düşünmek zorunda bırakmasın seni de beni de kimseyi de.Evlat öyle seviliyor ki bilsem başıma gelecekleri ilk gebeliğimde, her ağladığında hala canımı yanıyor hasta mı diye bebekmiş gibi yıllardır düşünsem de, yine de kızımı isterdim.
Yarın prof bir perinatoloğa daha görüneceğim haftaya amniyosentez yapılacak.İnşallah iyi sonuçlar alırız sonucun çıkınca benimle de paylaşırsan çok sevinirim İnşallah iyi sonuçlar alırız.
Ebedi cennetteki evlatlarım diyebilen bir annenin yeri de cennettir zaten arkadaşım. Allahım sana sabır versin, güç versin ve çok sağlıklı bir evladı kucağına alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
sonuç çıktı kromozom analizine göre dengeli translakasyon taşıyıcısı dedi dr ama o yerler koplma varsa hasta olabilir deyince microarray testi yaptırıpona da baktırdık. kopma çıkmadı beklediğimiz 7 ile 9 arasında
fakat 8 ve 10 da şüpheli bi durum var denildi.
inşallah ondan da hiç bişey çıkmayacağına inanıyıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?