NIFTY Testi

Sagol canım Allah razı olsun ben labarotuvar a gidip verdim kanımı 8 gün den sonra bekleyeyim inşallah hayırlı sonuçlar çıkar gerçekten stresli Bi bekleyiş güzel sonuçlar olursa 3lü 4lü garansyı yaptırmam gerci dogum paketini peşin ödüyorsun onları ödemiş oldum baştan ama olsun sonuç iyi çıksın da hayırlısı

İnşallah canım ya.. O testlerin parası değil de onun stresi zaten insanı bitiriyor..bu nifty testi yapıp kafa rahat olmak ayrı bir duygu.. Allahın izniyle sende güzel haberi alırsın inşallah.. Evlat söz konusu olunca gerçekten zor bazı şeyler..
Bu arada sizle konuştuk mu bilmiyorum eski mesajlarınıza da bakmadım neden yaptırdınız bu testi??? 2li de problem mi çıktı yoksa hiçbirini yapmadan direk içimiz rahat etsin diye mi yaptınız??

Aynen parası değilde stresi yırtıyor umarım tez vakitte çıkar... Benim yaşım 38 aslında saglıklı 8 yaşında oğlum var çocuk hiç düşünmüyorduk eşimle.. Oğlum çok istedi kardeşim olsun diye bizde denedik oldu yani öyle planlı Bi hamilelik değildi. Doktorum 12. Haftada, 2li tarama için çsgordığında, şükür ense kalınlığı bebek iyi dedi ultrasyonda ama kan da, yaş riski çıkar dedi bise taramalar yüzde 85 nifty 99 güvenilirliği var yapmanızı önerim yaparsanız 3 lü 4lü yağmayafa gerek kalmaz dogum paketin de var ama yaşla çarpışınca değerler yüksek çıkacaktır dedi.. 2li kanını verdim 10 gün sonra çıkacak mış eve geldim genoks aradım 2li 3 4lü yü 20 at gün bekleyemeyiz yaş da var riskli çıkarsa brşki ozamsn gene yapalım diyeceğiz baştan yaptırdım... 2li nin sonucu la aynı zamanda çıkar sanırım 2li riski çıkar mı onu da görecez. Ultrason iyi di ense kalınlığı 1.1 dedi

Canım yaşı biraz büyük olanda yaş riski çıkıyor.. Aslında nifty yaptırmana pek de gerek yokmuş.. Tabi emin olmak adına iyi yaptınız ama bebekte zaten birşey yokmuş ki.. Bebeğin kanı ile alakalı kısımdı önemli olan aslında.. Orada bir problem çıksaydı sorun olurdu..artık bütün doktorlar söylüyor bu testi çünkü yarın öbür gün birşey çıktığında biz söylemiştik siz istemediniz diyebilmek için.. Tabi ki bilemeyiz sağlıklı mı olacak emin olmak zor ama az çok da belli oluyor işte.. Benim mesela 2li testim yüksek riskli olunca doktorum nifty yaptırmamı istemişti.. Ama sonuç olarak içiniz ferah yola devam etmek en güzeli.. Ben de hiç sevmiyorum sürprizleri.. Zaten o yüzden yapmıştım nifty testini..

Benim 2li tarama mın sonucu daha çıkmadı sadece ense kalınlığı iyi ultrasyonda bebek iyi cinsiyete de bakamadım uyudu bebek.. Aynen 2li de bişey çıkınca hocalar artık öneriyor bide firmalar hastanelere anlaşmalı fiyat verıyor lar her taraf için biraz ticari bişey olmuş ama kapalı kutu nifty temiz çıksa da, Rabbim bilir duaya devam tabi ama yuzde 99 sonuç deyince 2li nin kan sonucunu beklemeden yaptırdım sonucu güzel çıkar da keyifli bir hamilelik geçiririz.. Ben Google dan nifty yi araştırırken buldum kadınlar kulübünü çalıştığım için oğlumda mali müşavir için sınav stresine denk geldi öyle geçti bişey anlamadım şimdide tarama, riskleri ile huzursuz olmak istemiyorum.. Çünkü hamilelik deki durumun çocugun uslu yaramaz oldugunu etkiliyor diyorlar sakin güzel bir hamilelik diliyorum dua ediyorum herkese.. Covid de var Rabbim hepimizi bebek lerimizi korusun

İnşallah.. Hepimiz saglıklı sıhhatli kucagımıza alalım inşallah.. Cunartesi nifty yaptırdım inşallah erken sonuç çıkar 10 12 gün dediler. Genoks yaptırdım.. Hayırlısı
Inş kalbinizi ferah tutun inş temiz cikicak

Merhabalar bizde ense kalınlıgı 2.6 çıktı dow sendromlu riski fazla dediler. Bizde kan verdik 4000 tl ye. Sonuc ii geldi dedi doktorumuz. Acıbadem hastanesinde verdik. Her firmaya güvenmeyin dediler çünkü ticarete dönüşmüş dyorlar doktorum dışarda yaptırablirsiniz dedi ama biz hastanede verdik

Merhaba nifty test yaptırıp 10 gün sonunda sonuç çıkmayıp 10 güne kadar ek süre isteyen rapor alıp sonunda da sonucu iyi gelen var mı? Yoksa sonuç kötü çıktı diye mi tekrarlanıyor. Çok zorlu bir bekleyiş. Allah herkesin yardımcısı olsun..

25 Şubat 2021 de Genoks NIFTY test için kan verdim, sonuç icin 10 iş günü dediler fakat 12 iş günü sonra hala yanıt yoktu. Bir mail geldi, kanımda yeterki cfdna bulunmadığından yeniden kan vermem gerekti 15.03.2021 de kan verdim ve Ankara'ya 16.03.2021'de (bugün) ulaştı, çalışmaya başladılar. Çok endişeliyim ilk kanı verdigimde 12+5 din ama şuan 15+2 deyim. Alllahim hepimize yardım etsin, dayanma gücü versin. Güzel sonuçlar alalım evlatlarımız iyi olsun inşallah

Genoks da sonuçlar 15 iş gününü buluyor. Geç kaldı diye bir sıkıntı var demek olmuyor. En azından benim gibi stresle bekleyen olur diye yazıyorum. Benim de geç çıktı sonucum ama çok şükür gayet iyi..

ben çok memnun kaldım niftyden.10 iş günü dediler 8de çıktı sonucum. ikili üçlü testler ihtimal hesaplıyor bu garanti geldi bize eşimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…