- Konu Sahibi elaelif123
-
Sagol canım Allah razı olsun ben labarotuvar a gidip verdim kanımı 8 gün den sonra bekleyeyim inşallah hayırlı sonuçlar çıkar gerçekten stresli Bi bekleyiş güzel sonuçlar olursa 3lü 4lü garansyı yaptırmam gerci dogum paketini peşin ödüyorsun onları ödemiş oldum baştan ama olsun sonuç iyi çıksın da hayırlısıİnşallah canım sağlık haberlerini alırsın.. Beni aramadılar ama 8 gün sonra çıkmıştı sonucum benimki maile gelmişti.. Ama öncesinde kan ulaştı mı gitti mi sonuç çıktı mı gibisinden arayıp bilgiler almıştım.. Mailde zaten gözden kaçırma şansınız yok oturumunuz açıksa bildirim düşüyor hemen.. Ama gözden kaçırırsanız falan arayıp öğrenme şansınız da var.. Sanırım onlar aramıyor direk mail üzerinden sonum bildiriyor..
İnşallah canım ya.. O testlerin parası değil de onun stresi zaten insanı bitiriyor..bu nifty testi yapıp kafa rahat olmak ayrı bir duygu.. Allahın izniyle sende güzel haberi alırsın inşallah.. Evlat söz konusu olunca gerçekten zor bazı şeyler..Sagol canım Allah razı olsun ben labarotuvar a gidip verdim kanımı 8 gün den sonra bekleyeyim inşallah hayırlı sonuçlar çıkar gerçekten stresli Bi bekleyiş güzel sonuçlar olursa 3lü 4lü garansyı yaptırmam gerci dogum paketini peşin ödüyorsun onları ödemiş oldum baştan ama olsun sonuç iyi çıksın da hayırlısı
Aynen parası değilde stresi yırtıyor umarım tez vakitte çıkar... Benim yaşım 38 aslında saglıklı 8 yaşında oğlum var çocuk hiç düşünmüyorduk eşimle.. Oğlum çok istedi kardeşim olsun diye bizde denedik oldu yani öyle planlı Bi hamilelik değildi. Doktorum 12. Haftada, 2li tarama için çsgordığında, şükür ense kalınlığı bebek iyi dedi ultrasyonda ama kan da, yaş riski çıkar dedi bise taramalar yüzde 85 nifty 99 güvenilirliği var yapmanızı önerim yaparsanız 3 lü 4lü yağmayafa gerek kalmaz dogum paketin de var ama yaşla çarpışınca değerler yüksek çıkacaktır dedi.. 2li kanını verdim 10 gün sonra çıkacak mış eve geldim genoks aradım 2li 3 4lü yü 20 at gün bekleyemeyiz yaş da var riskli çıkarsa brşki ozamsn gene yapalım diyeceğiz baştan yaptırdım... 2li nin sonucu la aynı zamanda çıkar sanırım 2li riski çıkar mı onu da görecez. Ultrason iyi di ense kalınlığı 1.1 dediİnşallah canım ya.. O testlerin parası değil de onun stresi zaten insanı bitiriyor..bu nifty testi yapıp kafa rahat olmak ayrı bir duygu.. Allahın izniyle sende güzel haberi alırsın inşallah.. Evlat söz konusu olunca gerçekten zor bazı şeyler..
Bu arada sizle konuştuk mu bilmiyorum eski mesajlarınıza da bakmadım neden yaptırdınız bu testi??? 2li de problem mi çıktı yoksa hiçbirini yapmadan direk içimiz rahat etsin diye mi yaptınız??
Aynen parası değilde stresi yırtıyor umarım tez vakitte çıkar... Benim yaşım 38 aslında saglıklı 8 yaşında oğlum var çocuk hiç düşünmüyorduk eşimle.. Oğlum çok istedi kardeşim olsun diye bizde denedik oldu yani öyle planlı Bi hamilelik değildi. Doktorum 12. Haftada, 2li tarama için çsgordığında, şükür ense kalınlığı bebek iyi dedi ultrasyonda ama kan da, yaş riski çıkar dedi bise taramalar yüzde 85 nifty 99 güvenilirliği var yapmanızı önerim yaparsanız 3 lü 4lü yağmayafa gerek kalmaz dogum paketin de var ama yaşla çarpışınca değerler yüksek çıkacaktır dedi.. 2li kanını verdim 10 gün sonra çıkacak mış eve geldim genoks aradım 2li 3 4lü yü 20 at gün bekleyemeyiz yaş da var riskli çıkarsa brşki ozamsn gene yapalım diyeceğiz baştan yaptırdım... 2li nin sonucu la aynı zamanda çıkar sanırım 2li riski çıkar mı onu da görecez. Ultrason iyi di ense kalınlığı 1.1 dedi
Çalışan Bi bayan olunca tek çocuk diye düşündük ama kardeş canmış girdik bi yola bakalım yaşım var diye yaptım gerçi boyum uzun kilo olarak az avantajlı olmam doktorum ikinci çocuk için geç değil evlenme yaşı yükseldi 8 9 yaşında oğlum var ama tarama, testler i yaşla, çarpışınca stres li olmayız kafanız, rahat devam ederız dedi diye yaptırdım keşke 10 hafta da yaptırsam dım hayırlısı.. Rabbim sabırla bekleyen herkese temiz sonuçlar nadip etsin
Canım yaşı biraz büyük olanda yaş riski çıkıyor.. Aslında nifty yaptırmana pek de gerek yokmuş.. Tabi emin olmak adına iyi yaptınız ama bebekte zaten birşey yokmuş ki.. Bebeğin kanı ile alakalı kısımdı önemli olan aslında.. Orada bir problem çıksaydı sorun olurdu..artık bütün doktorlar söylüyor bu testi çünkü yarın öbür gün birşey çıktığında biz söylemiştik siz istemediniz diyebilmek için.. Tabi ki bilemeyiz sağlıklı mı olacak emin olmak zor ama az çok da belli oluyor işte.. Benim mesela 2li testim yüksek riskli olunca doktorum nifty yaptırmamı istemişti.. Ama sonuç olarak içiniz ferah yola devam etmek en güzeli.. Ben de hiç sevmiyorum sürprizleri.. Zaten o yüzden yapmıştım nifty testini..Aynen parası değilde stresi yırtıyor umarım tez vakitte çıkar... Benim yaşım 38 aslında saglıklı 8 yaşında oğlum var çocuk hiç düşünmüyorduk eşimle.. Oğlum çok istedi kardeşim olsun diye bizde denedik oldu yani öyle planlı Bi hamilelik değildi. Doktorum 12. Haftada, 2li tarama için çsgordığında, şükür ense kalınlığı bebek iyi dedi ultrasyonda ama kan da, yaş riski çıkar dedi bise taramalar yüzde 85 nifty 99 güvenilirliği var yapmanızı önerim yaparsanız 3 lü 4lü yağmayafa gerek kalmaz dogum paketin de var ama yaşla çarpışınca değerler yüksek çıkacaktır dedi.. 2li kanını verdim 10 gün sonra çıkacak mış eve geldim genoks aradım 2li 3 4lü yü 20 at gün bekleyemeyiz yaş da var riskli çıkarsa brşki ozamsn gene yapalım diyeceğiz baştan yaptırdım... 2li nin sonucu la aynı zamanda çıkar sanırım 2li riski çıkar mı onu da görecez. Ultrason iyi di ense kalınlığı 1.1 dedi
Benim 2li tarama mın sonucu daha çıkmadı sadece ense kalınlığı iyi ultrasyonda bebek iyi cinsiyete de bakamadım uyudu bebek.. Aynen 2li de bişey çıkınca hocalar artık öneriyor bide firmalar hastanelere anlaşmalı fiyat verıyor lar her taraf için biraz ticari bişey olmuş ama kapalı kutu nifty temiz çıksa da, Rabbim bilir duaya devam tabi ama yuzde 99 sonuç deyince 2li nin kan sonucunu beklemeden yaptırdım sonucu güzel çıkar da keyifli bir hamilelik geçiririz.. Ben Google dan nifty yi araştırırken buldum kadınlar kulübünü çalıştığım için oğlumda mali müşavir için sınav stresine denk geldi öyle geçti bişey anlamadım şimdide tarama, riskleri ile huzursuz olmak istemiyorum.. Çünkü hamilelik deki durumun çocugun uslu yaramaz oldugunu etkiliyor diyorlar sakin güzel bir hamilelik diliyorum dua ediyorum herkese.. Covid de var Rabbim hepimizi bebek lerimizi korusunCanım yaşı biraz büyük olanda yaş riski çıkıyor.. Aslında nifty yaptırmana pek de gerek yokmuş.. Tabi emin olmak adına iyi yaptınız ama bebekte zaten birşey yokmuş ki.. Bebeğin kanı ile alakalı kısımdı önemli olan aslında.. Orada bir problem çıksaydı sorun olurdu..artık bütün doktorlar söylüyor bu testi çünkü yarın öbür gün birşey çıktığında biz söylemiştik siz istemediniz diyebilmek için.. Tabi ki bilemeyiz sağlıklı mı olacak emin olmak zor ama az çok da belli oluyor işte.. Benim mesela 2li testim yüksek riskli olunca doktorum nifty yaptırmamı istemişti.. Ama sonuç olarak içiniz ferah yola devam etmek en güzeli.. Ben de hiç sevmiyorum sürprizleri.. Zaten o yüzden yapmıştım nifty testini..
Inş kalbinizi ferah tutun inş temiz cikicakİnşallah.. Hepimiz saglıklı sıhhatli kucagımıza alalım inşallah.. Cunartesi nifty yaptırdım inşallah erken sonuç çıkar 10 12 gün dediler. Genoks yaptırdım.. Hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?