NIFTY Testi

Bilmiyordum cinsiyet konusunu.o aralar cok üzgün bir bekleyis yasiyordum aklima gelmedi hic.ben eskisehirdeyim.burada yaptirdim detayliyi

Merhaba, yazınız dikkatimi çekti. Nifty yaptırdım ben de sonuç bekliyorum. Cinsiyet artık yasaklandı mı? Çok şaşırdım. Ne dediniz de söylediler size?

Merhaba, yazınız dikkatimi çekti. Nifty yaptırdım ben de sonuç bekliyorum. Cinsiyet artık yasaklandı mı? Çok şaşırdım. Ne dediniz de söylediler size?

Turkiyede genetik testlerle cinsiyet belirlemek yasak oyuzden rapora yazilmiyor yeni bisey degil yani. Onam formunda yaziyor zaten. Bisey demedik arayip soylediler ama biz baya birebir iletisim halindeydik

Merhaba. Test sonucunuz ne çikmiştim.

Merhaba nerede yaptirdiniz nifty testini acaba? Benimde ikili testim temiz cikmisti ama 20.haftadaki detayli ultrasonda kalpte parlaklik ve kafada kist gozuktugu icin doktor nifty onerdi bes gun once kan verdim bugun arayip kanin yetersiz oldugunu tekrar kan vermemi istediler acaba kotu bir sey mi var diye panikledik bizde

Sizin nifty testi sonucunuz nasil cikmisti acaba

Merhabalar nihayet istedigim yaziyi okudum . Bende nifty de sonucta bir tarama testi, tam tani konmaz test pozitif cikarsa sonucta yine net sonuc icin amniyosentez onerilir, bende amniyosentez yapmayi dusunuyorum, umarim bebegimde hicbir sirun yoktur.

Merhaba ben yaşım 35 üstü diye ikili tarama yaptırıp nifty testini de yaptırmayı düşünüyorum.. İkili önemli diye okudum. ANKARA da genoks uygun fiyat ver i 2000tl oda anlaşmalı diye.. Diğer firmalar 3300tl 4000tl euro arttı diye fiyatlar çok uçuk fiyat.. Genoks yaptırıp memnun olan varmı.. Eve gelip kan alıyor lar mış. Ankarada merkezi ve Ankarada yapılıyormuş.. Kararsız kaldım.. Rabbim herkesin sonucunu temiz çıkartsın inşallah zor..

Ben 2018 yılında sisli memorialde kan aldırdım genoksa gönderildi sonuçlar 17 günde geldi yanlış hatirlamiyorsam biraz geç geldi ama çok şükür sonuç temizdi ve oğlum çok şükür sağlıklı doğdu ikili testim sıkıntılı çıkmıştı o yüzden yaptırdım yaşım 24 idi merkez acısından bi sıkıntı görmedim bizde 2000 civarı yaptirmistik

Çok teşekkür ederim.. Ense kalınlığı iyi ölçtü doktor bende medical park Ankara ya gidiyorum ikili test için kan verdim 10 güne çıkar dediler de yaş dan dolayı riskli çıkar. Genoks uygun kafana yattı diğer firmalara göre 10 iş gününde de çıkar dediler haftaya 13. Haftada olacam yaptıracam inşallah 3lü 4lü ye girmem umarım düşük risk çıkar kafamız rahat olur.

Canım bende genoks ta yaptım.. Bu anne kanından yapılan fetal dna testleri aslında sadece literatürde tarama olarak geçiyor.. Doğruluğu %99 yani aslında amniyosentezin muadili bir uygulama.. Tarama testi diye geçtiği için de sonuç olumsuz çıkarsa Gebeliğine son vermek isteyenler için mecburen amniyosentez yapılıyor.. Ama amniyosentezde de aynı sonuç alınıyor zaten..

Bu arada benim sonucum 10 gün bile sürmemişti 8 gün sonra sonucu mail olarak atmışlardı..

Açıkçası yerinizde olsam hiç kafama takmam benim bebeğim pgtli tüp bebek olmasına rağmen riskli cıktı üstüne alalım dedi turkiyenin en iyi hastanelerinde un yapmış en iyi perinatolog onun yüzünden günlerce stres oldum dayanamadım kan verdim genoksa sonuç düşük risk ve oğlum şükür sağlıklı

Şükür saglıklı bebeğiniz güzel sonuçlar almışsınız ... İnsan ister istemez kafasına takıyor nifty yaptırıp sonucu düşük çıkarsa kalan 6 ay da rahat hamilelik saglıklı dogum istiyorum haftaya kanı verırım .. Bide çalışıyorum umarım corono olmadan dogum yaparız hepimiz.. Hamilelik de daha derya a zarar vetıp vermediği kanıtlanmadı Rabbim korusun hepimizi

Sağlıkla kucaklayın inş

Sie mesaj atıyorlar mı telefona sonuç çıktı diye yoksa her gün mail adresinizi mi kontrol ettiniz arıyormudynuz dedim de aramıyoruz dediler en Ankara labaratuvar ına gittim verdim genoks un 5 dk bir tüp aldılar.. Bi form doldurdu lar okadar hayırlısı umarım temiz sonuçlar çıkar

İnşallah canım sağlık haberlerini alırsın.. Beni aramadılar ama 8 gün sonra çıkmıştı sonucum benimki maile gelmişti.. Ama öncesinde kan ulaştı mı gitti mi sonuç çıktı mı gibisinden arayıp bilgiler almıştım.. Mailde zaten gözden kaçırma şansınız yok oturumunuz açıksa bildirim düşüyor hemen.. Ama gözden kaçırırsanız falan arayıp öğrenme şansınız da var.. Sanırım onlar aramıyor direk mail üzerinden sonum bildiriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…