- Konu Sahibi elaelif123
-
fiyatı nedir acaba???Ben yaştan dolayı yaptırdım nifty testi. genoks a yaptırdım. çok memnun kaldım. diğer firmaları çok araştırdım fakat genoks uzun zamandır bu testi türkiyede yapıyormuş. birkaç arkadaşımla görüştüğümde başka firmaların yurtdışına gönderdiklerinde kanlar bozulabiliyor testi tekrar ettiriyorlar dedikleri için genoks çok cazip geldi. çünkü testi türkiyede çalışıyorlar. hemde diğer firmalar gibi sadece down sendromuna bakmıyorlar. 70 tane genetik hastalık bakıyorlar.
diğer firmaları aradığımda yok onlar çin de çalışıyorlar felan diyenler oldu. sonradan yalan söylediklerini öğrendim. Genoks bu işi profesyonelce yapıyor. genetik hekimleri ücretsiz danışmanlık hizmeti bile veriyormuş. başka firmaları aradığımda biz medikal firmayız genetik hekimimiz yok diyorlar. kanı alıp yurtdışına gönder sonuç gelsin hastaya verim mantığıyla çalışıyorlarmış. ben genoks tan çok memnun kaldım. herkese tavsiye ederim.
Full 70 hastalık bakan paket 2600 dü.fiyatı nedir acaba???
Cok sukur bizde atlattık 5 aylik olduk bile Rabbim isteyen herkese nasip etsinÇok şükür kızım 9 aylık oldu. O acabalı günler geride kaldı müthiş bir duygu Rabbim isteyen herkese versin.
Ankara da Bi merkezde toplanıp orada n amerikaya gönderiliyor ben de bugün kan verdim çok moralim bozuldu ikili testin sonucu kötü. Ense kalınlığı ve burun kemiğinde sıkıntı yok ama kanda risk 1\50 çıktı doktor önerdi bunu. 3500 TL istedi. Şimdi sıkıntılı bekleyiş geri sayım başladı. 10-12 güne çıkarmış sonuç. Bana da doktora da mail gelecek. Allahım inşallah hepimizin bebiş leri sağlıklı olur.. Bu arada 13+3 hatalıyım 36 yaşındayım.Bende genoks da yaptırdım ve benimki de Ankarada yapıldıgını söylediler Amerika olayı ne oluyor bilmiyorum ama bence hepsi türkiye de yapılıyor o kan kac günde amerikaya gidicek gelecek
Merhaba arkadaşlar, bu ikili test için %70 doğruluk payı var diyorlar ya
Yani riskli çıkması kesin risk olduğunu göstermez diye. Peki sonucun normal çıkması da mı o zaman %70 doğruluk? Yani Allah korusun normal test sonucunda down olma ihtimali var mı? Bu durumda mesela devlet hastanesinde sırf bu gerekçeyle nifty yaparlar mı acaba? Ya da sırf bu nedenle özelde yaptırmak gerekli mi acaba?
Kan sulandirici igne kullaniyor musunuz? Igne kullananlarda sonuc bu sekilde gelebiliyormusMerhaba,
Ben de Nifty ve Genoks ile olan tecrübemi paylaşmak istiyorum.
2 li testim ve ultrason kontrollerimde hiçbir sorun gözükmemesine rağmen, yaşımdan dolayı kendim Nifty testi yaptırmak istedim. Takibimi yapan hastane Genoks ile çalışıyordu. 12.haftamda kan verdim ve beklemeye başladım. 10 gün sonra "yeterli örnek bulunamadı" yani "anne kanında bebeğe ait yeterli dna bulunamadı" diye haber geldi ve tekrar kan vermem istendi. İçime düşen kurtla 14. haftamda tekrar kan verdim ve yine endişeli bekleyiş başladı. Yine tam 10 gün sonra firma aynı cevabı döndü ve para iadesi yapacaklarını söylediler. Doktorum, perinatoloğum ve fikir danıştığım ayrı bir kadın doğum doktoru daha bu sonuçla daha önce karşılaşmadıklarını söylediler ve direk amniyosentez istediler. İnternette yaptığım araştırmalarda da benzer hiç bir vaka göremeyince moralimiz sıfır olarak amniyosenteze başvurduk. 2 gün sonra FISH denen ilk sonuç temiz çıktı ama biz tabii ki detaylı sonucu görmeden rahatlayamadık. 2 hafta sonra sonucun temiz çıktığı haberi geldi çok şükür ama o 1,5 ayda yaşadığımız boşuna korkuyu allah düşmanıma bile vermesin.
Yaşadığım bu kötü tecrübeye istinaden benim tavsiyem, kafanızda bir soru işareti varsa ve kesin sonuç almak istiyorsanız direk amniyosenteze başvurun. Tecrübeli bir doktorda yaptırırsanız 5 dk lık çok basit bir işlem. İlla Nifty yaptıracaksanız da Türkiye' de değil, yurtdışında çalışan güvenilir firmalarla yaptırın.
Ben bu süreçte benzer sonucu alan birileri var mı diye çok arandım ama bulamadım. Bu mesajı özellikle benzer durumu yaşayan olursa -inşallah olmaz ama- en azından benim gibi umutsuzluğa kapılmasın diye yazmak istedim.
Herkese sağlıklı günler dilerim..
hiçbir ilaç,iğne vs kullanmıyordumKan sulandirici igne kullaniyor musunuz? Igne kullananlarda sonuc bu sekilde gelebiliyormus
Ben de kan sulandirici kullaniyorum.benimkinde bu tarz bir durum olmadi.sonucum 7. Gunde geldi.kan sulandirici kullnmak sonucu etkiliyormuymus peki.bilginiz varmiKan sulandirici igne kullaniyor musunuz? Igne kullananlarda sonuc bu sekilde gelebiliyormus
Ben de kan sulandirici kullaniyorum.benimkinde bu tarz bir durum olmadi.sonucum 7. Gunde geldi.kan sulandirici kullnmak sonucu etkiliyormuymus peki.bilginiz varmi
Cok tesekkur ederim.benim sonucum geldikten sonra aklimiza geldi kan sulandiricinin etkileyip etkilememesi.siz de nifty testimi yaptirdiniz.kan sulandirici da mi kullaniyorsunuz ayni zamanda.dna ornegi bulmus oluyorlar demekki benimkinde tekrar istemediklerine gore.biraz bu durumu kafaya taktim da.Sonucu etkilemiyor dna bulunduysa sonuc ok
. Sadece bazen dna bulunamayip dna bulunamadi yaziyormus o kadar. Bende kullaniyorum benimde sonucum geldi. Bazen boyle durumlar olabiliyormus herzaman olabilecek bisey degil..
Cok tesekkur ederim.benim sonucum geldikten sonra aklimiza geldi kan sulandiricinin etkileyip etkilememesi.siz de nifty testimi yaptirdiniz.kan sulandirici da mi kullaniyorsunuz ayni zamanda.dna ornegi bulmus oluyorlar demekki benimkinde tekrar istemediklerine gore.biraz bu durumu kafaya taktim da.
Insallah.cok teskkur ederim biraz taktim kafaya dogrusu.ama doğru diyorsunuz cok mantikli.ben 20.haftada yaptirdim.detaylidan sonra kalbinde arsa teshisi koyuldugu icin cinsiyeti biliyordum yani.cinsiyetini soylemedi nifty bana.siz kac haftaliksinizAynen bende nifty yaptirdim kan sulandirici igne ve hap kullaniyorum hic kafaniza takmayin oyle birsey oldugunda dna bulumadi diye yazar zaten.. onun disinda kan sulandirici kullanmak yaniltici bi sebep degil merak etmeyin.. nifty ile cinsiyetide ogrenebiliyorsunuz bu arada biliyor muydunuz?
Evet doğruluk orani cok yuksek.aminosentez gibi riskleri yok diye bunu tercih ettim.zaten yuksek risk ciksaydi aminosentez yapilacaktiYaşımdan dolayi kendim yaptirmak istedim.41 yaşındayım,biliyorsunuz belli bir yaştan sonra bazı sendromlarin ortaya cikma olasıligi daha yüksek. Genoks adli firmaya yaptirdim. Sonuc 10 gün icinde geldi.Cok şükür yüksek risk görünmüyor. Mutlaka araştirmişsinizdir, bu da ikili test gibi istatistik veriyor. Amniyosentez gibi % 100 sonuç vermiyor. Ama % 99 dogru sonuc verdigi belirtiliyor.
J
Insallah.cok teskkur ederim biraz taktim kafaya dogrusu.ama doğru diyorsunuz cok mantikli.ben 20.haftada yaptirdim.detaylidan sonra kalbinde arsa teshisi koyuldugu icin cinsiyeti biliyordum yani.cinsiyetini soylemedi nifty bana.siz kac haftaliksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?