Klasik haline geldi bu din adamlarının her sözünü haber yapıp altında da süper zekalarin alaycı yorumları
Adı üstünde "inanc"Bundan sonra din ile ilgili bir sorumuz olursa bu süper zekalara sorarız. Maşallah hepsi çok bilgili bu konularda.
Burada bile daha üçüncü yorumda gelmiş ilk atak canımarkadaşlar neden kızdınız anlamadım bu haberde dalga geçcek bişey yokki
Tekrar söylüyorum canım ben genel konuştum Nihat Hatipoğlu ile ilgili kısa zamanda yapılan üç haberden ikisi dediğim türden haberadam bilgi birikimini aktarmış, karikatürle ilgili görüşünü bildirmiş, bunu da haber yapmışlar, ben haberi yapanla alakalı bi art niyet görmedim açıkcası
Tekrar söylüyorum canım ben genel konuştum Nihat Hatipoğlu ile ilgili kısa zamanda yapılan üç haberden ikisi dediğim türden haber
Burada en normal gorebilecegimiz bu konuda bile bakın üçüncü yorum tamamen dalga amaçlı
ortadoğuda petrol var ondan yiyorlar birbirlerini bilge..petrol biterse savaşta biter..Kiyamet ile ilgili bilgiyi Allah, Resulune dahi vermemistir.
Ortadogudan kopacak diye ve ayak sesleri duyuluyor diye bir sey dememeliydi Nihat Hatipoğlu..
Allah der ki: "Neredeyse onu (kiyameti ) kendimden bile gizleyecektim"
Ayrica baska bir ayette de: "onunla ilgili sana sorarlar, de ki; 'O'nun bilgisi Rabbin katindadir' diye...
Tek bildigim şey kiyametin cok cok azametli ve korkunc bir sey oldugudur.
Allah bize gostermesin...
Kiyamet ile ilgili bilgiyi Allah, Resulune dahi vermemistir.
Ortadogudan kopacak diye ve ayak sesleri duyuluyor diye bir sey dememeliydi Nihat Hatipoğlu..
Ayrica baska bir ayette de: "onunla ilgili sana sorarlar, de ki; 'O'nun bilgisi Rabbin katindadir' diye...
işide katılanlar ayda 5000 lira maaş alıyorlarmış petrol kavgası için paralı askerler tutuyorlar artık..Kiyamet ile ilgili bilgiyi Allah, Resulune dahi vermemistir.
ortadoğuda petrol var obdan yiyorlar birbirlerini bilge..petrol biterse savaşta biter..
haberden anladığım kadarıyla yanlış anlamadıysam Hz. Muhammed in verdiği bi bilgi, ortadoğu meselesi
bende ilk duyduğumdan haberi paylaşayım dedim
işide katılanlar ayda 5000 lira maaş alıyorlarmış petrol kavgası için paralı askerler tutuyorlar artık..
oradaki halkın ayaklanmasına fırsat vermezlerki..halka korku verilmiş..halkla ilgili hiçbir şey onlar için önemli değil..o insanlar daha iyi şartlarda yaşamayı hakkediyor..buna sebeb verenler cezalarını bulur inşallah..Öyle diyor ama bazı hadislerinin sahih olup olmamasi da var. Kiyametle ilgili bilgi Kur'anda yaziyor biraz.
"O gun sana daglarin durumunu sorarlar, de ki o gun dag ile yer birlesecek, her yer ayni olacak"
Bilemiyorum, bunlar birden mi olacak yoksa su an daglar deliniyor dumduz yapiliyor bundan mi bahsediliyor bilemiyorum, bilemeyiz de mesela.
Ortadogu derse eger hoca o zaman ordakiler de ayaklanir nasil olur der degil mi?
O yuzden hadislere de dayandirilsa yer belirtmek dogru degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?