evet bilgece ama yönetenler öyle değilmi sadece kendi zenginlikleri için yazık günah halklarına..dünya ferah içindeyken onlar neden bu halde..Bunun petrol kavgasıyla bir alakasi yok emin ol. Petrol icin cikmaz kiyamet.
Ahlak yozlastiginda, haramlar cignendiginde, Allah ve Resulune hakaretler cogaldiginda, insanlar saf degistirdiginde kopar..
Ve gunumuzde de goruyoruz ki bunların hepsi var.
oradaki halkın ayaklanmasına fırsat vermezlerki..halka korku verilmiş..halkla ilgili hiçbir şey onlar için önemli değil..o insanlar daha iyi şartlarda yaşamayı hakkediyor..buna sebeb verenler cezalarını bulur inşallah..
evet bilgece ama yönetenler öyle değilmi sadece kendi zenginlikleri için yazık günah halklarına..dünya ferah içindeyken onlar neden bu halde..
bunu sadece allah bilir..işıd Ortadoğu terör...buna benzer şeyler hep oldu dünyada...kıyametin ayaksesleri başlığını ben abartı buldum..katliam vs içinse hepsi hep oldu..savaşlar nasıl kazanıldı katliamla sonuçta..Onlarin neden bu haldr olduklari belli. Hurafeler almis basini gitmis.
Ayrica Ortadoğu fakir degil ki.
Cok az fakir var.
Fakirlikle de alakali degil ki. Neyse konumuz bu degil zaten.
Kıyamet ve Nihat Hatipoğlu. .
meryemcim senin dediğin alaycı yorumlara bende maruz kaldım..hangi kesimden olursa fark etmez insanlar farklı düşünenle alay ediyor zaten..ama tüm din adamları değil tabiiki pek çoğu zengin oldu..ne bileym din öğreticisi mal mülk lüx peşinde olmamalı gibi geliyor bana öğretilen allahın kelamı değilmi?Adı üstünde "inanc"
Mantık aramak ve bu doğrultuda saçma bulup kendince açıklamalar yapmak falan sıktı
Halk soruyor ki cevap geliyor sanki durup dururken adam acıyor konuları
bir de tek konuşulan buymus gibi bunu haber yapanın da niyetini sorgulamak lazım
Öyle diyor ama bazı hadislerinin sahih olup olmamasi da var. Kiyametle ilgili bilgi Kur'anda yaziyor biraz.
"O gun sana daglarin durumunu sorarlar, de ki o gun dag ile yer birlesecek, her yer ayni olacak"
Bilemiyorum, bunlar birden mi olacak yoksa su an daglar deliniyor dumduz yapiliyor bundan mi bahsediliyor bilemiyorum, bilemeyiz de mesela.
Ortadogu derse eger hoca o zaman ordakiler de ayaklanir nasil olur der degil mi?
O yuzden hadislere de dayandirilsa yer belirtmek dogru degil.
öyle mi dersin bence ortadoğuda nihat hocayı kimse umursamaz, arabistandan bi hoca kardan adam yapmak günah dedi Türkiye umursadı mı sanki, o hesap
ortadoğudaki hocalar bizimkilere göre daha sert açıklamalar yapıyor genelde
Ben sevmiyorum samimi degil komik geliyor niye sevmek zorundamiyiz zaten dimiAh canlarim ya, bu kadar alingan olmasak ne olur ? Gercekten cok seviyorum onun o matemli acili sohbetlerini, neden alay olsunki yazdiklarim ?
Ama insanlari korkutup kiyametin gelecegini söylemek bir hoca olarak, hos degil, bizlere umut vermeleri gerekirken bu zor zamanlarda.
ben abartı buldum medcezir açıklamayı..terör sebebile söylemişse..Valla ortadoğudan mı doğar, batıdan dmı doğar nerden doğar bilemem ama kuranda yazan kıyamet alametlerinin her birini yaşıyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?