Nihayet Ameliyatımı Oldum:)

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.748
1.141
698
Ankara
Kızlar dün akşam saatlerinde revizyon ameliyatım gerçekleşti.Çok başarılı geçti.Genel anesteziyle yapıldı,kendime geldiğimde sohbet ediyordum çevremle,gülüyordum..Burnumun çok güzel olduğunu söyledi doktorlar ve anestezi uzmanı.Daraltıldı,inceltildi ve deviasyon düzeltildi ayrıca içerideki birkaç küçük sorun daha halledildi.Ama aklıma bişey takıldı.Alçının burun ucu kısmına gelen tarafı açık,burun kanatlarını ve uçlarını görebiliyoruz.Kanatlar çok simetrik yalnız nasıl desem fazla daraltılmış gibi geliyor,yoksa sizce daha çok şiş olduğu içinmi öyle geliyordur?Baya aklıma takıldı yaa.alçı çıksın resimleri sizle paylaşacağım

çok geçmiş olsun canım.resimlerini merakla beklicem.yeni burnuşunla güzel ve mutlu günler diliyorum sana

ayyyyy gecmis oldun cansii..atlattin bak iste..
sana yeni burnusunlar guzel neselei gunler diliyorum...resimlerinie paylasirsin herhalde:)) bu arada burnuna takilma fasla...daHA destur dun ameliyat oldun sabirli olman gerekiyor....burun ucun genelde herkesde alcidan gozukur dert etme.. delikler ve asimetrilige gelincede burun daha kendinde deilkii...6 ay bir sene icinde sekilden sekile girmesi muhtemell..yani takilma guzel olucak burnusun....:94:

Cok gecmis olsun , insallah istedigin gibi olur burnun.
Ameliyati oldun atlattin darisi olmak isteyenlerin basina :)

cok cok gecmis olsun canim insallah bu sefer istedigin gibi olur ve cok mutlu olursunuz burnusunla

hepinize çok teşekkür ederim kızlar,gerçekten çok iyi hissediyorum iki gün önce ameliyat olmuş birine göre.tek korkum alçıdan ameliyat olduğu on metre öteden belli olan bir burun çıkması:18: onun dışında telaşım yok,umarım herşey güzel olur

geçmiş olsun cnm umarım hayalindeki buruna kavuşursun darısı olamk isteyenlerin başına resimlerini bekliyoruzz tatlımmmmmmmmmmm

cnm çok geçmiş olsun.kime ameliyat oldun?

kızlar bu arada göz çevremde baya morluk ve şişlik var.daha çabuk geçmesi için yatmam mı gerekir dik pozisyonlarda oturmakmı?yatmayı sevmiyorum,yattıkça kendimi daha hasta ve bitkin hissediyorum,onun dışında morluklar için krem yazdı doktorum onu sürüyorum.sizin önerileriniz nelerdir?

öncelikle çok geçmiş olsun.. yeni burnunla umarım cok iyi anlasırsın :) şişlikleri fazla kafana takma tatlım.. ilk 48 saat içerisinde max seviyeye ulaşır daha sonraki 48 saat içinde de yok olur merak etme

ıkı yastıkla hafıf dık oturur sekılde yat canım
morluklar ıcın arnıca jel bırebır
sıslıkler ıcın morlukların gecınce hırudoid krem kullan canım
ve buz masajlarını ıhmal etme

geçmiş olsun camilaa.. çoğu gitti şimdi sabırlık kısım kaldı.. hemen geçecek bak sen de göreceksin

pırlanta sen nasıl oldun kuzum?

waaayyy , znayeş haaa :))) oçen priyadna devuşkacığımm :)

bu arada beğendim fotolarını canım oçen haraşooo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…