Nihayet Ameliyatımı Oldum:)

canım nihayet oldun ameliyatını demek, çook geçmiş olsun. umarım bu kez gerçekten içine siner. merak ediyorum, kıkırdak alındı mı acaba kulak-kaburga gibi yerlerden? merak ediyorum şimdiden, alçıdan çıkar çıkmaz resim paylaşırsın =) şimdi kafan rahat, uzan yatağına al kumandayı eline stres atma kısmı geldi =)

gittiğim tüm doktorlar kulaktan kıkırdak alırız demişti ama bu doktorum almadı,nasıl yaptılar merak ediyorum:)içime siner gibi gibi sanırım,şuan burnun gördüğüm tek kısmı delikleri.onlar da gerçekten çok simetrik olmuş,ama eski burnum çok geniş olduğu için birden gözüme çok dar geldi,alışmam biraz zaman alacaktır

kızlar biliyorum henüz çok erken ama,ameliyatım 6.günü .hala alçılıyım fakat burun ucu açıkta,sadece ortadan geçen bir sargı bezi şeridi var.dün onu kaldırdım ve baya bi asimetri olduğunu gördüm burunda.yeni ameliyat olan her burun ucu öylemidir?zamanla mı oturur?gerçekten baya üzüldüm,burnumun içini temizlemeye çalıştım dün acaba kendim mi yaptım diye baya içim içimi yedi

Canım 6.gün çok erken, asimetri olması çok normal, uzak dur bakim o aynadan, benim atelim 9.gün alındı, önden baktığımda aynı bir yaratığa benziyordum hatta izledin mi bilmiyorum ama avatardaki o yaratıklara benziyordum, canım bu süreç herkeste yaşanıyor bazılarında uzun süreli bazılarında kısa süreli, bazılarında fazla şiş bazılarında az şiş oluyor ama emin ol herkeste bu süreç yaşanıyor. Sıkma canını hepsi düzelecek, kendine zaman ver.

teşekkür ederim,içim rahatladı

Canım çok geçmiş olsun. Burnunu temizlemek için uğraşma. Daha ameliyatın çok yeni dokunmasan iyi olur.

haklısın,doktora yamultmuşmuyum diye sordum bugün,o da istesen de yamultamazsın dedi bana.burnumun ucundaki küçük sargı alındı,gerçekten çok beğendik,çok doğal olmuş,ve eskisine oranla baya zarif.ama sol delik sağ taraftan biraz daha büyük gibi,artık o kadarı da olsun burnumun nazar boncuğu olur diyorum.hem zaten çoğu kişinin bir gözü diğerinden küçük,bir burun deliğ idiğerinden büyük olurmuş :) bir iki resim çektik bu korkunç halimle,arkadaş olarak ekleyin görebilirsiniz

arkadaşlar bugün tam bir haftam doldu,dün gece çok kötü bişey yaptım ,dayanamadım alçıyı kaldırıp burnuma baktım.kızlar yaşadığım şoku anlatamam size,okadar ifadesiz bir burnum olmuşki,ablak dedikleri tarzda olmuş bakışlarım.doktor içe doğru oymuş biraz yukarısını,ve alta doğru o kadar düz iniyorki,kapkalın bir burun olmuş,üst ince,alta doğru biraz kalın olur ya öyle değil.heryeri aynı ölçüde.eski ameliyatımdan bin kat beter kızlar.gece baya ağladım,ailem başıma toplandı.gerçekten intihar etmeyi bile düşündüm,bu yüzle nasıl dışarı çıkarım gezerim gerçekten hiç ama hiç bilmiyorum.okula nasıl giderim bu hafta onu da bilmiyorum,kızlar gerçekten inanılmaz derece berbat bi psikoloji içine girdim.neyapmalıyım?

cnm bozma moralini hemen
senin şimdi bütün dikkatin sadece burnunda
yüzünle bütünleştiremiyorsun bile
bir de beklenti ne kadar yüksek olursa o kadar baskıya giriyor insan
biraz rahatla tatlım . intihar etmek ne demek . biraz sakin olmaslısın ve zaman vermelisin kendine sadece
bnm 11. gün oldu alçım hala çıkmadı . burun deliklerim hala kocaman ve morluklar ble duruyor . ama ilk günlerdeki kadar kasmıyorum kendimi . nolursa olsun kendimden önemli diil .

Son düzenleme:

libby ben eski halimin değerini bilmedin,açgözlülük yaptım bu oldu.vay kanatları çok genişmiş,vay çok yayvanmış,demekki diyorum bana yakışan oymuş.çoğu kişi ne gerek var,burnun çok güzel dedi ama dinlemedim albümününde eski burnum var istersen görebilirsin,çok büyük bi hataydı.ailemin de moralini çok kötü bozdum.dünden beri tartışıyoruz,annem keşke seni dinlemeseydim,bu ameliyata izin vremeseydim diyor ikide bir.gerçekten aile felaketine yol açtı bir ameliyat

açgözlülükle alakası yok . ameliyat yaptırmışsın beğenmediğin tarafları olmuş bu da gayet normal .ki bence de albümdeki fotoğraflardan daha iyisini yapmalıymış doktorun bu bir estetik ameliyat olduğuna göre. dur bakalım bir sonucu gör bi şişliklerin insin biraz gözünü alıştırmaya çalış. farklı şeylerle ilgilen bu arada da. ve aileni de fazla üzme . ben bütün kaprisimi nazımı anneme yapıyorum kötü oldu yaptırmasamıydım acaba diye , bakıyorum kadıncağız benden daha çok kafasına takar oldu hiç üstelemiyorum artık .

canım albümdekiler benim eski burnum,revizyon geçirdim şuanda.alçılı resimlerim var ama ekleyemiyorum kadınlar kulübü değişmiş,ayarları anlayamadım

cnm neden daha 1 hafta olmuşken bu kadar üzülüyorsunki, bir haftada hiçbir şey belli olmaz. bana doktorum 1 haftalıkken burnumu göstermemişti, moralim bozulmasın diye. o ablak görüntü tamamen burnun ameliyat şişliğinden kaynaklanan bişey. şu an burnunun son şeklini anlamana imkan yok. kafanı bu kadar takma, biraz sakinleşmeye çalış. devamsızlık hakkın varsa okula gitme. aileni de kendini de bu kadar üzme bence. henüz çok erken. üstelik benim burnum da mükemmel değil, revizyonda çok yüksek beklentiler içine girmemek lazım.

geçmiş olsun umarım çok beğenirsiniz yeni görüntünüzü! morluklar için yürüyüş iyi gelir ayrıca alçılar çıkınca bol bol ılık duş alın. oda sıcaklığınız fazla olmasın güneş de aynı şekilde şişliğin geçmesi bakımından iyi değil. Onun dışında burun deliklerinizin çok küçük görünmesi de şişlikten dolayı şişlikler gidince normal haline dönecektir ve fazlaca kalkık gibi gözüküyorsa ona da aldanmayın zamanla daha normal bi görünüme kavuşur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…