- 10 Ekim 2012
- 46
- 23
- 288
- Konu Sahibi maffsydney
-
hayırlı olsun.ben de yeni hamileyim çok şükür.aynı dönemde öğrendik sanırım.inşallah güzel bi hamilelik geçiririz:))Hala inanamıyorum ama nihayet ben de hamileyim. karışık duygular içindeyim. nasıl olacak. sağlıklı bir hamilelik mi geçireceğim yoksa bir şey olacak mı diye düşünüp duruyorum.
Hayırlı olsun :)Hala inanamıyorum ama nihayet ben de hamileyim. karışık duygular içindeyim. nasıl olacak. sağlıklı bir hamilelik mi geçireceğim yoksa bir şey olacak mı diye düşünüp duruyorum.
ben de 30 yaşındayım.6 aydır bekliyordum.çok şükür geldiler ya Allah sağ salim kucağımıza alabilmeyi nasip etsin.ben bugün ilk muayeneye gidicem.çok heyecanlıyım.inşallah herşey normaldir.4 gün adet gecikmesinden sonra bhcg 767 çıktı benim.burada değer yüksek çoğul gebelik olabilir diyenler oldu çok heyecanlıyım..11 aydır bekliyoruz. ikinci evliliğim bu. yaşım 36 olduğundan biraz endişeliyim açıkçası. bir de polikistik karaciğer ve böbreğim olduğundan sıkıntı büyük.
Mutluluğun daim olsunnHala inanamıyorum ama nihayet ben de hamileyim. karışık duygular içindeyim. nasıl olacak. sağlıklı bir hamilelik mi geçireceğim yoksa bir şey olacak mı diye düşünüp duruyorum.
ah bu evhamlılık yok mu? beni yiyip bitirebilir. elimden geleni yapıyorum.
Amin canım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Cnm bende snn gbi yilin son gnu ogrendm ama bnm hcg 429 ckti bnmde 4haftlk ve 2gn snra yani bgn olctrdm 522 dş gblkte olablr dediler suan cok korkuyrum sn olcturdunmu bdaha.sbnde hamıleyım yılın son gunu cok guzel bı haber aldım ve yenı yıl suprızı oldu bıze :) benım beta hcg degerım ılk gun 977 cıkmıstı ama bılmıorum sımdı aklım karıstı cogul gebelık olabılır mı kı? bugun doktora gıttım sıkıntı yok dedı 4 hafta 4 gunlukmus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?