Nihayet ben de hamileyim :)

acilede gitmicektm aslnda kasıklarım cok agrıyodu doktor normaldr dedı bıde asırı mıgdem bulanıyo bsey yıyemıyorm yorgunluk ve uyku hatsafada tabi

evet canım ıkı gun sonra ölçtürdüm ve ıkı katı olması gerekıo dedıler ve bnım degerımde ıkı katı oldu kısmetse yarın tekrar ölçtürcem bakalım bu sefer kac cıkacak :/
Cnm ben birdaha olctrdum ama 522ckti demistimya onun ertesi gunu yaltirdim 1884 olmsss.))

Benim 17 gun gunum gecti evde test yaptim ama kan tahlilili bi turlu veremedim kan degerleri cok mu onemli ankaraya yeni tasindigim icin hastaneyi bilmedigim icin acilede gidemedim 2 defa saglik ocagina gittim gecen hafta tahlil cihazi bozukmus bu pzts gittim hemsire izinliymis yarin gel dedi kar dolayisiyla gidemedim ins cuma gunu gidicem hastaneye merak ediyorum kan degerim kac cikacak diye

kan tahliliyle bcgh hormonu yükseliyor mu diye kontrol ediyorlar.
ben de dün idrar testi yaptım pozitif. yarın tekrarlıcam, ve doktora 2 hafta sonra gidicem kalp atışı kese vs hepsi bir seferde görünsün.. bu benim 2. hamileliğim kısmetse.. birincide üstüne görme olmuştu, koşarak doktora gitmiştim tabi, kan tahlili de 1 kere yaptılar, doktora gittiğimde kese göründüğü için kan tahlili yapmadılar..

Oncelikle hayırlı olsun sanırım aynı zamanda hamile kalmisiz tahmini doğum gunlerimiz aynı

Evet sanırım öyle. siz keseyi gördünüz mü? benim kontrolüm bugün ve çok heyecanlıyım.

Anladim canim bende senin gibi dusunuyordum hatta 15 ocaga almistim cok gec dediler ondan bi hafta erkene aldim randevuyu Allahim sag saglim herkesi cocuguna kavustursun

Anladim canim bende senin gibi dusunuyordum hatta 15 ocaga almistim cok gec dediler ondan bi hafta erkene aldim randevuyu Allahim sag saglim herkesi cocuguna kavustursun

ankarada nerde oturuyorsunuz?
29 mayıs 'tan memnun olanlar var, ben de lina'ya gidiyordum uzak olmasına rağmen doktorumdan çok memnundum ama ankaradan ayrılmış duyduğum kadarıyla.. şükran hanım vardı orada, o da özel muayene açmış.. sevgi hanım var bir de, o da özel.. bu doktorlar iyidir... balgat koruda ümit bey var o da iyidir.. başka bilmiyorum...

11 aydır bekliyoruz. ikinci evliliğim bu. yaşım 36 olduğundan biraz endişeliyim açıkçası. bir de polikistik karaciğer ve böbreğim olduğundan sıkıntı büyük.

Maşallah yaaa ikimci evliliğiniz ve hamilesiniz. Buralara kadar getiren Rabbim bundan sonra da size yardım edecektir, bence siz sadece doktorlarınızızn tvasiyesine uyun ve belki daha da önemlisi selim birkalple Allaha teslim olun. Veren o, takdir onun hüküm onun biz sadece aktörleriz bu dünyada aktöründe seçebileceği şeylerde vardır ama büyük oranda senaristin yazdığı rolü oynar. Bazı aktörler oyunu güzlleştirir hayatı güzelleştirir bazısını da izlemek dahi istemeyiz. Siz de Allaha teslim olun ve hamileliğinizin kefini çıkartın. Sevdiklerinzile sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür dilerim. :)

merhaba arkadaşlar 15 aylık evliyim. aralık ayından beri korunmuyorum. regl tarihim 14 ocakta bakalım heycanla beklıyorum. göğüslerime dokunduğumda acıyla karışık ağrıyor gibi gelıyor onun dışında kasıkta ağrım felan yok. belırtıler ne zamn başlıyor acaba ?

Ne güzel ya aynı dönem taze anneleri bir konuda toplanmış :) Herşey güzel olucak minik bebişlerimiz kucaklarımızda ağlıcak gülecek ve bizimle büyüyeceklerrrrr :)

KIZLAR ALLAH RIZASI İÇİN CVP YAZIN ilk bebeğim düştü tedavi görüyorum klomen kullandım pazar adet olmam gerekti olmadım pazartesi günü test yaptırdım değer 48 çıktı doktora gittim değer düşük dedi clexane iğne ve hap verdi korkuyorum sizce yükselirmi inş bir şey olmaz dua edin ne olur

Canım ne güzel söylemişsin, gerçekten de öyle yaptım. kontrole gittiğimde doktor karaciğerimi gördü ve söylediği şey şuydu "bu bebek nereye büyüyecek" ben de dedim ki "ALLAH büyük". ama insan yine de endişe ediyor. bakalım. kısmetimizde varsa olacaktır Allah'ın izniyle.

salı gunu bbebegın kalp atısını dınlemeye gıtcez cok korkuyorum eger duyamazsak dıye

Cnm bende snn gbi yilin son gnu ogrendm ama bnm hcg 429 ckti bnmde 4haftlk ve 2gn snra yani bgn olctrdm 522 dş gblkte olablr dediler suan cok korkuyrum sn olcturdunmu bdaha.s

Merhaba merak ettim sonuçların ne durumda diye.Çünkü benim de böyle bir durumum var gerektiği gibi yükselmiyor.Düzelme oldu mu sonra ? Umarım güzel haberler almışsındır.

Ne güzel ya aynı dönem taze anneleri bir konuda toplanmış :) Herşey güzel olucak minik bebişlerimiz kucaklarımızda ağlıcak gülecek ve bizimle büyüyeceklerrrrr :)
aminn inş. :)

Merhaba merak ettim sonuçların ne durumda diye.Çünkü benim de böyle bir durumum var gerektiği gibi yükselmiyor.Düzelme oldu mu sonra ? Umarım güzel haberler almışsındır.
Duzeldi cnm 3gun snra 1884e ckti vee bebegim 5 hafta 6 gunlukken gorduk kalp atsnida dyduk cok sukur

kızlarr bir arkadasım bunlardan yapıp satıyor, bebek bardakları takı yastıkları kapı suslerı hepsınden yapıyor. sıparıs alınır. fıyatı normal ınternet sıtelerıne gore gayet uygun dusunursenız burdan ıletısıme gecelım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…