- 23 Aralık 2014
- 133
- 55
- 38
- 31
- Konu Sahibi maffsydney
-
Cnm ben birdaha olctrdum ama 522ckti demistimya onun ertesi gunu yaltirdim 1884 olmsss.))evet canım ıkı gun sonra ölçtürdüm ve ıkı katı olması gerekıo dedıler ve bnım degerımde ıkı katı oldu kısmetse yarın tekrar ölçtürcem bakalım bu sefer kac cıkacak :/
Benim 17 gun gunum gecti evde test yaptim ama kan tahlilili bi turlu veremedim kan degerleri cok mu onemli ankaraya yeni tasindigim icin hastaneyi bilmedigim icin acilede gidemedim 2 defa saglik ocagina gittim gecen hafta tahlil cihazi bozukmus bu pzts gittim hemsire izinliymis yarin gel dedi kar dolayisiyla gidemedim ins cuma gunu gidicem hastaneye merak ediyorum kan degerim kac cikacak diye
Anladim canim bende senin gibi dusunuyordum hatta 15 ocaga almistim cok gec dediler ondan bi hafta erkene aldim randevuyu Allahim sag saglim herkesi cocuguna kavustursunkan tahliliyle bcgh hormonu yükseliyor mu diye kontrol ediyorlar.
ben de dün idrar testi yaptım pozitif. yarın tekrarlıcam, ve doktora 2 hafta sonra gidicem kalp atışı kese vs hepsi bir seferde görünsün.. bu benim 2. hamileliğim kısmetse.. birincide üstüne görme olmuştu, koşarak doktora gitmiştim tabi, kan tahlili de 1 kere yaptılar, doktora gittiğimde kese göründüğü için kan tahlili yapmadılar..
Anladim canim bende senin gibi dusunuyordum hatta 15 ocaga almistim cok gec dediler ondan bi hafta erkene aldim randevuyu Allahim sag saglim herkesi cocuguna kavustursun
11 aydır bekliyoruz. ikinci evliliğim bu. yaşım 36 olduğundan biraz endişeliyim açıkçası. bir de polikistik karaciğer ve böbreğim olduğundan sıkıntı büyük.
Canım ne güzel söylemişsin, gerçekten de öyle yaptım. kontrole gittiğimde doktor karaciğerimi gördü ve söylediği şey şuydu "bu bebek nereye büyüyecek" ben de dedim ki "ALLAH büyük". ama insan yine de endişe ediyor. bakalım. kısmetimizde varsa olacaktır Allah'ın izniyle.Maşallah yaaa ikimci evliliğiniz ve hamilesiniz. Buralara kadar getiren Rabbim bundan sonra da size yardım edecektir, bence siz sadece doktorlarınızızn tvasiyesine uyun ve belki daha da önemlisi selim birkalple Allaha teslim olun. Veren o, takdir onun hüküm onun biz sadece aktörleriz bu dünyada aktöründe seçebileceği şeylerde vardır ama büyük oranda senaristin yazdığı rolü oynar. Bazı aktörler oyunu güzlleştirir hayatı güzelleştirir bazısını da izlemek dahi istemeyiz. Siz de Allaha teslim olun ve hamileliğinizin kefini çıkartın. Sevdiklerinzile sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür dilerim. :)
Cnm bende snn gbi yilin son gnu ogrendm ama bnm hcg 429 ckti bnmde 4haftlk ve 2gn snra yani bgn olctrdm 522 dş gblkte olablr dediler suan cok korkuyrum sn olcturdunmu bdaha.s
Ne güzel ya aynı dönem taze anneleri bir konuda toplanmış :) Herşey güzel olucak minik bebişlerimiz kucaklarımızda ağlıcak gülecek ve bizimle büyüyeceklerrrrr :)
aminn inş. :)Ne güzel ya aynı dönem taze anneleri bir konuda toplanmış :) Herşey güzel olucak minik bebişlerimiz kucaklarımızda ağlıcak gülecek ve bizimle büyüyeceklerrrrr :)
Duzeldi cnm 3gun snra 1884e ckti vee bebegim 5 hafta 6 gunlukken gorduk kalp atsnida dyduk cok sukurMerhaba merak ettim sonuçların ne durumda diye.Çünkü benim de böyle bir durumum var gerektiği gibi yükselmiyor.Düzelme oldu mu sonra ? Umarım güzel haberler almışsındır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?