- 26 Aralık 2014
- 175
- 86
- 18
- 35
- Konu Sahibi maffsydney
-
evet canım ıkı gun sonra ölçtürdüm ve ıkı katı olması gerekıo dedıler ve bnım degerımde ıkı katı oldu kısmetse yarın tekrar ölçtürcem bakalım bu sefer kac cıkacak :/Cnm bende snn gbi yilin son gnu ogrendm ama bnm hcg 429 ckti bnmde 4haftlk ve 2gn snra yani bgn olctrdm 522 dş gblkte olablr dediler suan cok korkuyrum sn olcturdunmu bdaha.s
canım kesede ne zaman görünüyor bebek ve kesede görünmesı ıcın alttan mı bakılması gerekıyor ılla :/dun acıle gıttım ve bebegımı gordum sonunda kesenın ıcınde
canımmmmm cok sevındımm Rabbım hayırlısıyla kucagımıza almamızı nasıp etsın bebıslerımızı :))bende hamileyiiiimmm :)
canımmmmm cok sevındımm Rabbım hayırlısıyla kucagımıza almamızı nasıp etsın bebıslerımızı :))
inşallah canım :) bişi sorabılır mıyım senın son regl tarıhın ne zamandı canımamin canım çok teşekkür edrim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
6. haftanın ıcındeyım yazmıssın ya altına ondan dedım bnde kendımınkını hesaplamaya calısıorum da doktor 4 hafta 6 gunluk dedı gercı ama :)23 kasım canım nolduki?
6. haftanın ıcındeyım yazmıssın ya altına ondan dedım bnde kendımınkını hesaplamaya calısıorum da doktor 4 hafta 6 gunluk dedı gercı ama :)
Allah saglıklı sıhhatlı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah canım bnım en son reglım 1 aralıktı pekı sımdı bnımkı ne kadarlık oluyo kı :):)onu yanlış yzmısım sımdı duzelttım canım cuma doktora gıttım 5 haftalık dedi şimdi duzelttım bes haftalık yaptım bende hesaplamaya calıstımda :) en sonunda duzelttım :) doktor tam su gun dogum yapacaksın demedı benım hesaplarıma gore boyle bır hafta eksık fazla bılemıycem artık 3 yıl bekledım 1 haftadaha beklerım allahın ıznı ıle :)
Allah saglıklı sıhhatlı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah canım bnım en son reglım 1 aralıktı pekı sımdı bnımkı ne kadarlık oluyo kı :):)
sanırım bnımkısı de o cıvarlardaa canım :)amin canım valla ben o işlerden hıiç anlamıyom canım ya :) bende besmıyım altımı daha onu cozmeye calısıyorum :) 3 hafta sonra tekrar gel dedı doktor o zaman canlanacakmıs bebısım senınkıde herhalde 4 haftalık felandır
canım salı gunu bos kese yı gormustuk doktor 2 hafta sonra gel kalp atısını dınlıcez dedı bende dayanamadım gece acıle gıttım bebegı gorduk 7 haftalkmış benımkı ultrasyonla bakıyolar karından :)canım kesede ne zaman görünüyor bebek ve kesede görünmesı ıcın alttan mı bakılması gerekıyor ılla :/
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende yeni öğrendim çok endişelerim var herkes gibi Hakkımızda Hayırlısı olsunHala inanamıyorum ama nihayet ben de hamileyim. karışık duygular içindeyim. nasıl olacak. sağlıklı bir hamilelik mi geçireceğim yoksa bir şey olacak mı diye düşünüp duruyorum.
merhabalar ben yeni katıldım aranıza bi sorum olck peki günün geçmişimiydiben bıde yenı ögrendım hamıle oldugumu salı gunuu dişci için hastaneye gıttım gelmısken karnm agrıyo kadın dogumada gırım dedım doktor bı dedı hamılesınn dıye dondum kaldmm
evet gecmıstımerhabalar ben yeni katıldım aranıza bi sorum olck peki günün geçmişimiydi
cok sevındım canım :) bnde bugun gıttım doktora 5-6 hafta arası dedı bos kese gorundu 10 gun sonra tekrar gel dedi bakalım hayırlısı artık :) ama benım doktorum alttan baktı erken gebelıklerde bu sekılde bakıoruz dedı :/ben bıde yenı ögrendım hamıle oldugumu salı gunuu dişci için hastaneye gıttım gelmısken karnm agrıyo kadın dogumada gırım dedım doktor bı dedı hamılesınn dıye dondum kaldmm
canm bende salı gunu bos kese gordum ıste acıle gıttım bebek keseye gecmıs ultrasyonda gostedı 13 undede kalp atısını dınlıcekmısız hayrlı olsun canm benmcok sevındım canım :) bnde bugun gıttım doktora 5-6 hafta arası dedı bos kese gorundu 10 gun sonra tekrar gel dedi bakalım hayırlısı artık :) ama benım doktorum alttan baktı erken gebelıklerde bu sekılde bakıoruz dedı :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?