Nihayet ben de hamileyim :)

Cnm bende snn gbi yilin son gnu ogrendm ama bnm hcg 429 ckti bnmde 4haftlk ve 2gn snra yani bgn olctrdm 522 dş gblkte olablr dediler suan cok korkuyrum sn olcturdunmu bdaha.s
evet canım ıkı gun sonra ölçtürdüm ve ıkı katı olması gerekıo dedıler ve bnım degerımde ıkı katı oldu kısmetse yarın tekrar ölçtürcem bakalım bu sefer kac cıkacak :/

onu yanlış yzmısım sımdı duzelttım canım cuma doktora gıttım 5 haftalık dedi şimdi duzelttım bes haftalık yaptım bende hesaplamaya calıstımda :) en sonunda duzelttım :) doktor tam su gun dogum yapacaksın demedı benım hesaplarıma gore boyle bır hafta eksık fazla bılemıycem artık 3 yıl bekledım 1 haftadaha beklerım allahın ıznı ıle :)

6. haftanın ıcındeyım yazmıssın ya altına ondan dedım bnde kendımınkını hesaplamaya calısıorum da doktor 4 hafta 6 gunluk dedı gercı ama :)

orda takvim vermişler hesaplamak ıcın ama hep yanlıs cıkıyo taaa ekım diyo 1970 felan dio

Allah saglıklı sıhhatlı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah canım bnım en son reglım 1 aralıktı pekı sımdı bnımkı ne kadarlık oluyo kı :):)

Allah saglıklı sıhhatlı kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah canım bnım en son reglım 1 aralıktı pekı sımdı bnımkı ne kadarlık oluyo kı :):)

amin canım valla ben o işlerden hıiç anlamıyom canım ya :) bende besmıyım altımı daha onu cozmeye calısıyorum :) 3 hafta sonra tekrar gel dedı doktor o zaman canlanacakmıs bebısım senınkıde herhalde 4 haftalık felandır

sanırım bnımkısı de o cıvarlardaa canım :)

canım kesede ne zaman görünüyor bebek ve kesede görünmesı ıcın alttan mı bakılması gerekıyor ılla :/
canım salı gunu bos kese yı gormustuk doktor 2 hafta sonra gel kalp atısını dınlıcez dedı bende dayanamadım gece acıle gıttım bebegı gorduk 7 haftalkmış benımkı ultrasyonla bakıyolar karından :)

ben bıde yenı ögrendım hamıle oldugumu salı gunuu dişci için hastaneye gıttım gelmısken karnm agrıyo kadın dogumada gırım dedım doktor bı dedı hamılesınn dıye dondum kaldmm

Hala inanamıyorum ama nihayet ben de hamileyim. karışık duygular içindeyim. nasıl olacak. sağlıklı bir hamilelik mi geçireceğim yoksa bir şey olacak mı diye düşünüp duruyorum.
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende yeni öğrendim çok endişelerim var herkes gibi Hakkımızda Hayırlısı olsun

ben bıde yenı ögrendım hamıle oldugumu salı gunuu dişci için hastaneye gıttım gelmısken karnm agrıyo kadın dogumada gırım dedım doktor bı dedı hamılesınn dıye dondum kaldmm
merhabalar ben yeni katıldım aranıza bi sorum olck peki günün geçmişimiydi

cok sevındım canım :) bnde bugun gıttım doktora 5-6 hafta arası dedı bos kese gorundu 10 gun sonra tekrar gel dedi bakalım hayırlısı artık :) ama benım doktorum alttan baktı erken gebelıklerde bu sekılde bakıoruz dedı :/

canm bende salı gunu bos kese gordum ıste acıle gıttım bebek keseye gecmıs ultrasyonda gostedı 13 undede kalp atısını dınlıcekmısız hayrlı olsun canm benm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…