Nihayet boşanıyorum, içimdeki tuhaf his.

Haklısınız tabii. Sonuçta emek verdiniz, evlenirken kim bilir ne hayaller kurdunuz, vazgeçmediniz önceki hatalarında. Belki de karşılığı bu olmamalıydı diyorsunuz, ama belki de karşılığı bu değildir, bundan sonrasında daha mutlu olacaksınız belki de. Kim bilir belki ileride çok daha düzgün, beyfendi biri ile muhteşem bir aşk yaşayacaksınız. Karşılığı bunlar olacak belki de. Kendinizi meşgul edecek şeylerle ilgilenin, düşünmeye zamanınız olmasın. Zamanla kabullenir daha iyi hissedersiniz. Size iyi gelen şeyleri yapın. Komedi izlemek size iyi geliyorsa her gün izleyin. Yani sizi mutlu eden şeylerle ilgilenin.
Zaten yeni doğan bebeğim var ve Birtane de 3 yaşında akızım günüm onlarla geçiyor ama kafamı her yastığa koyduğumda gitmeden 2 gün önce bana attığı mesajlara bakıyorum aynı evin içinde yanıma gel sarılalım vs gibi güzel sözler neden diyorum ne değişti beni o halde bıraktı gitti allahım yardım etsin bian önce toparlanmak istiyorum böyle karaktersiz bi adam için üzülmek beni daha çok yıpratıyor

Konularımı biliyorsunuz yeni doğum yaptım 9aylık hamileyken de terk edilmiştim. Sonra o adam çocuğun resmini gördüğünde birşey hissetmediğini söylemiş teyzesine bunu falan duymuştum. 3 yaşında kızımı sürekli arıyor ona hediyeler yolluyor yeni doğan bebeğimi birkere bile arayıp sormadı.. Dün de mesaj atmış ay sonu boşanma davası açacağım haberin olsun diye bende ben senin olduğun şehre gelemem ben zaten avukatla görüştüm kendim açarım dedim.. Bundan bir iki gün öncede wp a benden iyisini b.. Bulursun diye bir durum paylaşmıştı.. Herneyse by konuşmadan sonra facebookta ilişkisi yok falan yapmış. En yakın zamanda boşanıp inşallah kurtulacağım ama içimi tuhaf bir his kapladı onun ne kadar iğrenç bir insan olduğunu bana yaptığı çocuklarıma yaptığı haksızlığı biliyorum ondan artık nefret bile etmiyorum ama neden bilmiyorum boşanma psikolojisi kafamı çok yoruyor tuhaf bir korku var içimde nasıl atlatacağımı bilmiyorum..
Yaptığı durumdan da anlaşılan eşin şimdiden pişman ama kuyruğu dik tutuyo sakın vazgeçme önüne bak mutlu ol ol ki dahada sürünsün pişman olsun eşin Rabbim cocuklarina hayırlı ömür versin mutlu olun inşallah

Zaten yeni doğan bebeğim var ve Birtane de 3 yaşında akızım günüm onlarla geçiyor ama kafamı her yastığa koyduğumda gitmeden 2 gün önce bana attığı mesajlara bakıyorum aynı evin içinde yanıma gel sarılalım vs gibi güzel sözler neden diyorum ne değişti beni o halde bıraktı gitti allahım yardım etsin bian önce toparlanmak istiyorum böyle karaktersiz bi adam için üzülmek beni daha çok yıpratıyor
Eşiniz kaç yaşında bilmiyorum ama bana ergen gibi geliyor. Evlilik bitirmeyi flört bitirmek sanıyor galiba. Yetişkin biri değil açıkçası ve dengesiz. Böyle birinin sözlerini ve davranışlarını çok düşünmemek gerekiyor. Zaman verin kendinize biraz daha direnin, düşünmemeye çabalamaya devam edin. Zamanla gerçekten düşünmüyor olursunuz

Ben bulamadim resminizi valla, herkes cok güzelsiniz yazmis cok merak ettim sizi.:) insallah hakettiginiz gibi biriyle mutlu olursunuz.
Ya sormayın o resim başıma çok iş açtı linç yedim burda yok yanağınız sarkmış yok şöylesiniz yok böylesiniz hhaha

Eşiniz kaç yaşında bilmiyorum ama bana ergen gibi geliyor. Evlilik bitirmeyi flört bitirmek sanıyor galiba. Yetişkin biri değil açıkçası ve dengesiz. Böyle birinin sözlerini ve davranışlarını çok düşünmemek gerekiyor. Zaman verin kendinize biraz daha direnin, düşünmemeye çabalamaya devam edin. Zamanla gerçekten düşünmüyor olursunuz
Evet yaşı 28 ama beyin yaşı 3 :D İnş en kısa zamanda çıkar hayatımdan ve mutlu olurum

Yaptığı durumdan da anlaşılan eşin şimdiden pişman ama kuyruğu dik tutuyo sakın vazgeçme önüne bak mutlu ol ol ki dahada sürünsün pişman olsun eşin Rabbim cocuklarina hayırlı ömür versin mutlu olun inşallah
Pişman olsa dava falan dermiydi bilmiyorum ama umarım çok pişman olur bende ondan boşanor ve çok mutlu olurum

Reis kocaaaa bir okyanusta yüzdün yüzdün kıyıya az kaldı sabret..
Bebiş nasıl oldu iyi mi ?

Evet hiç bir zaman duzelmeyecegini, hayatımı her zaman mahvedecegini biliyorum ama neden bilmiyorum başkasıyla gorunce uzulurmuyum falan diye düşünüyorum sürekli
Canım benim lohusasın birde bunlarla ugrasman biraz psikolojik olarak seni yoracak.. İmkanın varsa bu dönemde bir uzmandan yardım almanı tavsiye ederim en azından rahat atlatırsın

Ya sormayın o resim başıma çok iş açtı linç yedim burda yok yanağınız sarkmış yok şöylesiniz yok böylesiniz hhaha
Gördüm resmi yanaginiz mi sarkmis?!! Cok hos ve güzelsiniz. Sizi kaybeden kendi derdine yansin. Önünüze bakin.

Reis kocaaaa bir okyanusta yüzdün yüzdün kıyıya az kaldı sabret..
Bebiş nasıl oldu iyi mi ?
Ay sen beni güldürdün allahta seni güldürsün şu Kk da merak ettiğim tek kişisin hahah ya :D. Valla doğru diyosun az kaldı kıyıya çıkıcam heralde :P bebiş iyi iliğimi sömürüyor şimdiden 9 kilo verdim 😅😅😅

Ay sen beni güldürdün allahta seni güldürsün şu Kk da merak ettiğim tek kişisin hahah ya :D. Valla doğru diyosun az kaldı kıyıya çıkıcam heralde :P bebiş iyi iliğimi sömürüyor şimdiden 9 kilo verdim 😅😅😅
Sagolasin reis :) oh oh cok guzel olmus daha sen dur taş gibi olup catir catir catlatacagiz munafiklari 😁Emme işi düzeldi mi.
Prensesinin ve yeni meleğinin ellerinden koca koca op benim için.
Ve unutma reis direne direne kazanacağız..

Sagolasin reis :) oh oh cok guzel olmus daha sen dur taş gibi olup catir catir catlatacagiz munafiklari 😁Emme işi düzeldi mi.
Prensesinin ve yeni meleğinin ellerinden koca koca op benim için.
Ve unutma reis direne direne kazanacağız..
Emme işi düzeliyor, direniyorum İnş kazanan olurum :D

Back
X