• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nihayet kardeşim boşandı

Nafaka ve tazminat Çocuktan dolayı kadının Hakkı . Kardeşinizde Ömür boyu onların nafakasını vermekle yükümlü .
Ayrıca değil 1 gün 1 saat bile evli kalsa kadın dul damgası yiyor hatta bazen Nişan attığında bile yiyor o damgayı . Neden nafakaya Hakkı Olmasın ?

esracım konularına şöyle bir göz attım ve bu konunu da okudum da, saygı ve sevgilerimi sunarak sana bir leş kargası olduğunu ima etmek zorundayım.
herkes geline çocuğu aldır demiş de gelin aldırmamış, cahilmiş. pardon da , siz kimsiniz lan? bir kadına git bebeğini öldür diyecek cesaret nerden geliyor pardon da? ne kötü ne pis bir insansın sen.
inşallah donunuza kadar alır o kız. hiç yırtınma buralarda.

Bilmiyorum birileri sordumu :
Ailecek bu kadar çocuk kardeşinizdenmi değilmi diye şüpe ediyorsunuz.
Niye bir DNA testi talep ettirmediniz?
Birde 15 gün icinde hamile kalinirda ama kaç günlük hamile ve ne zaman öğrenildiği önemli.
Yani 15 gün sonra boşandilar hamiliğini öģrendiğinde kacinci haftasindaydi.
Siz kendiniz hesap yapin artik.

15 gün evli kalıpta bu evliliği kendisi bitirdiği halde bide üstünde çoçuk dünya getirmesi size de anormal gelmiliyor.önce aile olunmalı 1veya 2sene beklenmeli evlilik yürür mü yürümez mi bakılır sonra çocuk yapılır.kaldki herkes ona çocuğu aldır demesine ragmen kendisi aldırmadı bunu adı cahilliktir.çocuğun doğduğunda bile kardeşime haber verilmedi kaldı ki bir kere bile kardeşimi aramadı yine de çocuk için istediğini verdi.Simdi bu çocuğun günahı yok bunun sebebi kendisi bide zaten çocuğu göstermeyecek kendisi süylemiş avukatına.kardeşim çocuğu hiç görmedi bile yani kötü erkekler nasıl mağdur eder aynısı kötü kadınlar da erkeği mağdur eder.

Sen iyi misin yaa!!! Çocuk aldır eemek cahilliktir asıl, kadın insanlık yapmış cahilliği aldır diyenler yapmış. Çok şükür ki kadın kurtulmış sizden

Bir mesajınız da bebeğin abinizden olmadığı kesinleşmişti, öyle demiştiniz.
Şimdi abim çocuğunu göremiyor diyorsunuz .
Utanin be utanin .
Ne kadar korkunç , leş , vicdansız bir ailesiniz .
Bir insanın namusuna laf atmak bu kadar kolay mı ?
Dilerim o kıza yasattiklariniz burnunuzdan fitil fitil gelir .

Ben konu sahibinin bu evliliğin baş kahramanı yani kardeşim dediği kişi olduğunu düşünüyorum. Mişlerle mışlarla konu açılmaz. Gelmiş gitmiş olmuş bitmiş değildir o,geldi gitti oldu bittidir. Yoksa bu kadar kimse emin olamaz yaşananlardan. Ayrıca diğer başlıklarda erkekleri savunan konuşmaları,bu evliliğin ve boşanmanın bu kadar takıntı haline gelmesi normal değil. Bence üye araştırılsın. :duduk:
Ve konuya gelirsek kimse iki hafta evli kalmak için aylar öncesinden geceyi gündüzü karıştırıp hazırlık yapmaz,ömür boyu peşinde dolanacağı çocuğu da yapmaz.
Nereden baksan tutarsızlık yani.
Salın yengenizi! baksın işine. :hamarat:

Burdan bazı yorumları okudum işin aslı üyle değil kadın boşandığı için çok çok mutlu neredeyse zil takıp oynayacak kardeşim onun umrunda bile değil burda yazan sevgili hanımefindeler bu kadın sizin bahsetiğiniz fedakar merhamet kadın tipi değil sizin gibi olsa emin olun ilk ben kardeşimi afetmezdim.aslında bir şekildede dolandırıldık sayılır amaçları farklı olduğu kesinleşti buradaki kadınlar fedakar merhametli çıkış noktaları yoksa boşanırlar.yani bu gelin görümce meselesi değil.walla kadın boşandığı için hiç üzlmyor hatta para aldığı için çok seviniyor dul kalıp kalmaması umrunda bile değil

Burdan bazı yorumları okudum işin aslı üyle değil kadın boşandığı için çok çok mutlu neredeyse zil takıp oynayacak kardeşim onun umrunda bile değil burda yazan sevgili hanımefindeler bu kadın sizin bahsetiğiniz fedakar merhamet kadın tipi değil sizin gibi olsa emin olun ilk ben kardeşimi afetmezdim.aslında bir şekildede dolandırıldık sayılır amaçları farklı olduğu kesinleşti buradaki kadınlar fedakar merhametli çıkış noktaları yoksa boşanırlar.yani bu gelin görümce meselesi değil.walla kadın boşandığı için hiç üzlmyor hatta para aldığı için çok seviniyor dul kalıp kalmaması umrunda bile değil

Kadın tabii sevinir boşandığı için. İftira atan ve çocuğunu öldürmek isteyen aileden ayrıldığı için bir de üzülecek miydi?

Üyle mi ?:KK53:

Bir insan nasil bukadar sabit fikirli olur anlamiyorum. Ben bir insana kendimce kotuluk yapmadigimi dusunsem dahi karsi taraf acaba nasil algiladi, kirildigi noktalar mi var vs diye dusunurum. Sizede de tavsiye ederim.

Empati yoksunu gibisininiz resmen..

Hala daha konuşuyor Allah'ım sana geliyorum. Siz söyleyin konu sahibi. Gerçekten bahsettiğiniz kisinin görümcesi misiniz yoksa eski eşi mi? Ben çok şüphelendim. Tabi ki yatip kalkıp sukredecek sizin gibi insanlardan kurtulduğu için. Kızın namusuna dil uzatan iftira at çocuğunu aldirmasini iste sonra da ama kordosomon orkosondon oglomodo. Gün aşırı lokma dokse yetmez. Neyinize sizin fedakarlık kızın gözünü oyardiniz. Hala da utanmadan yazıyor ya. Şaka gibi. Azılı bir trol olmalısınız.

Söyledi kelimesini Suyledi diye Öyle kelimesini uyle yazan birinin egitim durumu nasıl lisans olabilir ?:deli:

Ohhhhhh çatır çutur yesin aldığı paraları,içimin yağları eridi :D
Dul kalmakmis lafa bak bi de :kusmuk:

walla kadın boşandığı için hiç üzlmyor hatta para aldığı için çok seviniyor dul kalıp kalmaması umrunda bile değil

Tüm kadinlar olarak biz de sevindik iyi olmus :halay:çocuğu olmuş kadına iftira atmissiniz sonra çocuğu göstermiyor diye dert etmişsiniz kürtaja zorlamissiniz o psikolojiyi yasatmisiniz bir de kadından acıma fedakarlık bekliyorsunuz ya ne güzel(?) kafalar

Back
X