- 1 Eylül 2014
- 26.114
- 30.486
- 798
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 gün evli kalıpta bu evliliği kendisi bitirdiği halde bide üstünde çoçuk dünya getirmesi size de anormal gelmiliyor.önce aile olunmalı 1veya 2sene beklenmeli evlilik yürür mü yürümez mi bakılır sonra çocuk yapılır.kaldki herkes ona çocuğu aldır demesine ragmen kendisi aldırmadı bunu adı cahilliktir.çocuğun doğduğunda bile kardeşime haber verilmedi kaldı ki bir kere bile kardeşimi aramadı yine de çocuk için istediğini verdi.Simdi bu çocuğun günahı yok bunun sebebi kendisi bide zaten çocuğu göstermeyecek kendisi süylemiş avukatına.kardeşim çocuğu hiç görmedi bile yani kötü erkekler nasıl mağdur eder aynısı kötü kadınlar da erkeği mağdur eder.
Burdan bazı yorumları okudum işin aslı üyle değil kadın boşandığı için çok çok mutlu neredeyse zil takıp oynayacak kardeşim onun umrunda bile değil burda yazan sevgili hanımefindeler bu kadın sizin bahsetiğiniz fedakar merhamet kadın tipi değil sizin gibi olsa emin olun ilk ben kardeşimi afetmezdim.aslında bir şekildede dolandırıldık sayılır amaçları farklı olduğu kesinleşti buradaki kadınlar fedakar merhametli çıkış noktaları yoksa boşanırlar.yani bu gelin görümce meselesi değil.walla kadın boşandığı için hiç üzlmyor hatta para aldığı için çok seviniyor dul kalıp kalmaması umrunda bile değil
Üyle mi ?Burdan bazı yorumları okudum işin aslı üyle değil kadın boşandığı için çok çok mutlu neredeyse zil takıp oynayacak kardeşim onun umrunda bile değil burda yazan sevgili hanımefindeler bu kadın sizin bahsetiğiniz fedakar merhamet kadın tipi değil sizin gibi olsa emin olun ilk ben kardeşimi afetmezdim.aslında bir şekildede dolandırıldık sayılır amaçları farklı olduğu kesinleşti buradaki kadınlar fedakar merhametli çıkış noktaları yoksa boşanırlar.yani bu gelin görümce meselesi değil.walla kadın boşandığı için hiç üzlmyor hatta para aldığı için çok seviniyor dul kalıp kalmaması umrunda bile değil
Burdan bazı yorumları okudum işin aslı üyle değil kadın boşandığı için çok çok mutlu neredeyse zil takıp oynayacak kardeşim onun umrunda bile değil burda yazan sevgili hanımefindeler bu kadın sizin bahsetiğiniz fedakar merhamet kadın tipi değil sizin gibi olsa emin olun ilk ben kardeşimi afetmezdim.aslında bir şekildede dolandırıldık sayılır amaçları farklı olduğu kesinleşti buradaki kadınlar fedakar merhametli çıkış noktaları yoksa boşanırlar.yani bu gelin görümce meselesi değil.walla kadın boşandığı için hiç üzlmyor hatta para aldığı için çok seviniyor dul kalıp kalmaması umrunda bile değil
walla kadın boşandığı için hiç üzlmyor hatta para aldığı için çok seviniyor dul kalıp kalmaması umrunda bile değil