Tamam kardeşim dünyanın en kötü adamı olsun büyle bir adamdan niye çocuk yapıyorsun ben bu adamdan kurtulmak için herşeyi yapardım kardeşim bu çocuğu ömür boyu görmeyecek doğumunuda haber vermeyen çocuğa adını bile kendisi veren baba olduğunu bile hissetirmeyen bir kadın var o çocuğun tüm günahı bu kadının boynunda baba olmak sadece nafaka vermekle olmuyor
15 günde bilinçli olarak çocuk yaptığını zannetmiyorum. Evliliğin ilk ayları, çiftlerin korunmayı doğru düzgün beceremediği zamanlar. Ayrıca ilk günlerde de olmaz artık diye düşünmüş olabilirler ama olan oluyor, ilk günde bile olan tanıdıklarım var.
Ama siz, duruma önce bu çocuğu kimden yaptın, bu kadar kısa sürede mümkün mü, sonra mümkün olduğunu öğrenince, aldır o zaman gibi çok kötü tavırlar takınınca, hem aldırmak istememiş, hem de çocuğuna sahip çıkma cesaretini bile gösterememiş bir adama çocuğunu göstermek istememiş olabilir.
Aldırmak öyle herkesin yapabileceği bir şey değil, kimisinin vicdanı elvermez, kimisinin dini görüşü.
Bitmiş bir evlilikten, kolayca ayırılmak yerine, tek başına büyüteceği bir çocukla ayrılmak, vicdansız, Kötü bir kızın yapacağı iş değil. Ailecek kendinize uygun görmeyip, ailecek boşamışsınız gibi duruyor.