nihayetinde bende aldatıldım!!!!

Bu aldatılma konuları hep içimi sıkar boğulurum ne yorum yazayım bilemem bende ayrılmalımı devammı etmeli konusunda ikircikliyim çünkü yaşanılanlar kişilikler ve olanaklar herkeste farklı farklı.Sadece şunu söylemek istiyorum hangi köşe yazarının yazısıydı bilmiyorum ama şöyle bişi okumuştum.Bir adam eşini 20 li r yaşlarda aldatıyor eşi öğreniyor adam yalvar yakar pişman eşine af dileniyor affediliyor... sonra bu adam 30 lu yaşlarda yine eşini aldatıyor eşi yine yakalıyor yine aynı pişmanlık dolu sözler ve eş da çocuklarım yuvam deyip yine affediyor.... en nihayetinde 40 lı yaşların sonuna yaklaşıyorlar ve adam tekrar aldatıyor eşi bu sefer yine yakalıyor ancak bu sefer adam yalvarmıyor yakarmıyor sadece onu seviyorum boşanmak istiyorum diyor... bunu okuduğumda çok etkilenmiştim evet affetmek ama nereye kadar gençlğiniz geçtikten sonra yaşlılık kapıdaykenmi yeni bir hayat kurmak daha kolay yoksa ilk başındanmı çoğu zman huylu huyunmadan vazgeçmiyor malesef... hee aldatıpta gerçekten pişman olup yapmayanını duymadım mı duydum ama malesef bu düzelmeler taa yaşlılık zmanlarına denk geliyor oda adamı artık kimse istemeyip oda en iyisi ailemmiş diyene kadar olan kadınların gençliklerine oluyor

kızlar kızmayın ama ayrılın diye yorum yapmak konu sahibini yıpratıyor bence çünkü ayrılmak istemediği o kadar açık ki..
şeytana uymuş yapmış ben ne ayrılın derim ne de ayrılmayın derim nasıl mutlu olacaksanız öyle yapın ama barışcaksanız süründürün

Allah sabır versin.."Benim basıma gelse asla affetmem" le baslayan cümleler kurmayacagım..Canından öte bir kızın var onun babasına babasınında (büyük bir yüzsüzlükle) sana ihtiyacı var..Herkes kaldıramaz belli güclü kadınsın..Ama güven bir kere gittimi geri gelmez.Unutur musun yasadıgını muamma..Kendini rahat bırak saglıgından olma suclu sen degilsin kendini sorgulama..Hersey olacagına varır simdilik düsünme zamanla gercekten kabullenip kabullenemedigini anlarsın..Bir karar verilecekse o zaman verirsin.

boşanmak istemiyorsunuz eşinizi sevdiğinizi söylüyorsunuz kesinlikle doğru düzgün işinin ehli bir evlilik terapisti bulun ve ilişkinizin dinamiklerini gözden geçirin asla afetmem diyenler bile terapi sonradı afedebilirler ben farklı bir konuda yardım aldım piyasadaki bu tarz kitaplarla tanışma şansım oldu çok şaşırdığım yaşam öyküleri okudum. 8 seans falan sürüyormuş en fazla en fazla evinize yeni bir koltuk takımı alcak kadar masrafınız olur ama yeni bir yaşam satın alabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun.

zamana bak f...... utanacağına çekineceğine üstüne birde kocan nezdinde hak davası görüyor senden ,laf söyleyebiliyor,diyecek söz bulamıyorum ona.
Sakın ayrılma kocan pişman olmuş,emınım ayrılsan bıle esın cok pısman olacak ama ozamanda gerı donus yolu ıkınız ıcınde kapanmıs olabılır ,sana gonderdıgı mesajları felan esıne goster sesını felan kaydet esıne dınlet ne denlı cırkef bır ınsanla beraber oldugunu anlasın.

ayyy size inanaamıorum ya bu kadarmı zayıf olunur.sizinki migdesizliğe dönmus kusura bakmayında nasıl koklayıp uyuyabliosunz o gömlekleri sizce o eş sizi hakediyomu?sizin ona karsı olan zaafınızı kullanıo sevginizi kullanıo.siz ne yaptınız eşinizi cok sevdiniz ona güvendiniz ve ondan cocugunz olsun die cok ugrastınız rabbım size bahsetti o size bunun karsılıgında ne yaptı sizi ALDATTI bunu hazmedebiliyomusunz...yatakda olmuo sadece aldatma evliyken baska birisini düşünmek bile aldatmadır..siz ona evlat verdiniz ya onun sizi aldattıgı kişiyide siz sölüyosnunz nasıl birisi oldugunu .siz böyle biriyle aldatıldgınız için hergün eşinizin yüzüne tükürmelisiniz...bide adam olacak esiniz size hakaret edilmesine müsade etmiş.böyle ne erkek ne koca nede baba olunur.cocugunuz için GÜÇLÜ olun ACİZ degil...

Benim dayim yengemi aldatmis ogrenince şok olmuştum cunku herkesin imrenere baktigi cok mutlu bi aileleri bar ben hep onlarda kalirim hic kavgalari gurultuleri olmaz YENGEM DAYİMİ AFFETMİS USTUNDEN YİLLAR GECMİS cocuklari var cocuklari icin her seyi yapiyorlar. cocuklarin haberi yokmus bu durumdan, onlar Kucukmus bu olaylar oldugunda. Yani yengem affetmis vakti zamaninda.. simdi her sey yolundaymis cok guzel bir aileye sahipler.. Ben aldatilrsam asla affetmem derdim hep ama ailemizde yasanan bu olayi duyunca affetmek bazen ise yariyormus dedim yani. Yengemi cok cok cok severim dunyada ondan daha iyi bir insan yoktur melek gbidir ailemizin sulalemizin goz bebegidir. Dayima cok kizdim ama simdi bakiyorum da her sey duzelebiliyor demek.. Allah size de mutlu gunleri nasip etsin. İyi ki yengem affetmis yoksa ben boyle iyilik melegi dunyalar tatlisi bi yengeden mahrum kalirdim. Ailemiz sulalemiz mahrum kalirdi. İyi ki yengem affetmis ki her bayramda bizleri bir araya toplamis. İyi ki evlilikleri devam etmis yoksa kuzenlerimle gorusuyor olamazfik belki. Beraber ailecek tatile gidiyor olamazdik belki. İyi ki yengem affetmis ki boyle mutlu cocuklar yetistirmis. Eger affedecekseniz bundan sonra gecmisi bir kenara atmaniz gerek. Yani affettikten sonra surekli bu drumu esinizin basina kakmayacaksiniz affediyorsaniz gecmise ikiniz de sunger cekmelisiniz. Affedip de sonra esinize eziyet ederseniz kendinize de eziyet etmis olursunuz. Esinizi Allah affetsin oncelikle kendini Allaha affettirsin tovbe etsin dini gereklerini yerine getirmeye baslasin. Allah yardimcin olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…