nihayetinde bende aldatıldım!!!!

Allah sabır versin arkadaşım,
Ama ömür boyu acı çekeceğine 1 sene olmadı 2 sene çek ama kendi değerini eksiltme... çok zordur mutlaka ama hayat böyle geçermi??
Çok yakın örnekler var çevremde panik atak olanlar,sağlığı bozulanlar,hayatını sürekli diken üstünde geçirebilecekmisin??

Aldatildinmi,?aldatılan eşler çocuklarını nasıl buyutuyor gördün mu?,ben biliyorum.ve sevgiden,duygudan değil,mantıktan yana kalıyorsun.gitmek acilarin bitimine çözüm değil ki.sıkıntıların yeniden farklı bir boyutta başlaması.

aldatıp umreye gitmek nedir ya?

bu kadar saçmalık olabilir mi?

tövbe yarabbim, ibadetlerde bi garip şeylerde kullanılıyo...

Son düzenleme:

sız cokmu dıkkat edıyosunuz sankı?noktadan sonra buyuk harfle baslanır benım bıldıgımanlamadıgınız bır seyın uzerıne gıtmeyın ozaman anladıgınız sahıslara yorum yaparsınız olur bıter neyse ya ben tartısmaya donusmesın dıye kackere ıyı nıyetle benı yanlıs anladıgınızı anlatmaya calıstım sureklı bır kınaye bır laf sokma genede canınız sagolsun

üzgünüm ama sizden daha mutlu olduklarını düşünüyorum

ayrılıktan sonra ki yaşamdan korkmadıkları gibi tek başına bile olsa çocuğuna yetebilecek birileri vardır elbet bu hayatta

babasız çocuk büyütmek diyorsun da baba çok mu ahlaklı başka kadınlarla gününü gün edince babalığını kocalığını unutuyor ya

eve gelip benim aslan oğlum koçum benim deyip salonda top oynamakla mı baba olunuyor

veya kızına prensesim benim gel evcilik oynalım demekle mi yoksa

herşey koca demek değil ki nerde bu kendine güven aldattı af diledi bu kadar basit mi 2 sene ya koskoca 2 sene

2 sene de hayatta neler değişiyor ama adamın sevgilisine olan ilgisi değişmiyor ne acı

bunlarda zaten ergen msjlaşıp kahve içeceklerdi tavla oyanacaklardı bu kadar masumdu yani

benim kendime güvenip yok ben boşanma sonrası hayattan korkuyorum tek başıma yetemem kocamı da seviyorum isterse 10 sene de aldatsa ben ayrılmayacağım diyin anlarım

ama benim kocam beni seviyor,hep o kadın yüzünden,kocam çok iyi baba ! , yavrum için katlanıyorum,zaten kocam istemiyormuş zorla olmuş demeyin lütfen bunlar sadece kaçış yolu

annem bana dese ki baban beni 2 sene aldattı ben senin için katlandım

baba sıfatında hayatımızda tuttuğu için kızardım bile

kimse gerçekleri görmek istemiyor tutturmuşlar her erkek yapar int face var normal kocanı kaptırma bu kadar mı yani evlilik

bu hayata bi kere geleceğim beni yavrumu hiçe sayıpta 2 sene ilişkisini sürdüren bi koca için de boşver arkadaşım evine yuvana sahip çık diyemeceğim kimse kusura bakmasın

Aldatılan ve tahammül edemeyip aldatan eşler nasıl büyütüyor çocuklarını çok merak ettim. Bu konuda bir standartmı var. Aldatılmış eş çocuğunu şöyle bütüyür ayrılmış eş böyle büyütür diye bir kural mı var bildiğiniz?

Herkes bir tutturmuş aman çocuğum babasız büyümesin baba sevgisinden mahrum kalmasın, yada aldatan eş çocuğunuda aldatmış vs gibi söylemler havada uçuşuyor. Eşler birbirlerini aldatır çocuklarını değil. Ve insan karısından yada kocasından boşanır çocuğundan değil. Ben boşanmış bir ailenin çocuğuyum hiçte hissetmedim kötü bir yanını. Çocukluğum annemlede babamlada harika anılarla dolu. Annem babamdan boşandı babamda annemden hiç duymadım birbirlerinin hakkında gelip bana şikayette bulunduklarını tam tersi benimle ilgili her konuda birlik oldular birbirlerini kolladılar hiç arada kalmadım. Hiçte babasız falan büyümedim ben boşanma dönemlerinde haa senler sonra barışıp yeniden evlendiler ayrı ama buda benim isteğimle olmadı zaten ben büyümüştüm evlendiklerinde.

Neyse diyeceğim şu ki eşler birbirlerini aldatır ve bunun sonucu yada her ne sebepten olursa olsun bir çift medenice boşanırsa ve çocuklarının sorumluluğunu eşit derecede alırsa babasız çocuk büyütmek diye bişey olmaz zaten.

Ama yok öyle değil bizde hemen boşanırım çocuğumun yüzünü göremezsin duyguları baskın geliyor. Yada hemen babası çocuğa karşı kötülenmeye başlanıyor senin baban bzi biraktı senin baban gitti senin baban kötü vs söylemler havda uçuşuyor eşe karşı beslenilen tüm kin ve nefret çocuk aracılığıyla kusuluyor sonra babaya düşman büyüyen bir çocuk e tabi bunun karşılığında çocuğundan kopmuş bir hayırsız baba modeli ve olan sonuçta çocuğun en güzel yıllarının heba olması ve çok derinde açılan o yaraların hayatı boyunca kapanmayacak olmasından başka hiçbirşey olmuyor.

ay kadına bak ya!!! sana gelmiş kadınlık gururundan, onurundan bahsediyor. ama evli barklı adamlarla yatıp kalkınca kendi çok mu gururlu oluyor??
böyle bi o...nun lafını mı kafana takıyosun? o dedi diye onursuz gurursuz olmazsın sen. akşam akşam sinirlendim karıya bak be. yemediği nane kalmamış gelmiş neler diyo bide.

tamam kadın bu peki kocası ne onun da bi karşılığı var mı sizde

Son düzenleme:

Sizin seçiminiz bu saygı duyarım.Ama sebepleriniz bana göre yanlış.

Bir kadının hayatını devam ettirmesi için illa bir erkeğe ihtiyaç duyacağını asla kabul etmiyorum öncelikle.

2 çocuğumun babasının beni uzun süredir aldattığını öğrensem bu evliliği sürdüremezdim.Herşeyden önce bu adama tekrar nasıl saygı duyarım,saygı duymadığım bir adamla aynı evde yaşamanın anlamı ne?

Zaten böyle bir sebepten de boşansam birdaha asla evlenmeyi aklımdan geçireceğimi sanmıyorum.Hayatıma tekrar biri girer mi bilmiyorum,büyük konuşmak istemiyorum ama asla evlilik olmayacağından eminim.Yaşamak için en büyük sebebe sahibim zaten,ben anneyim.

Bu aldatan kocaların hepsi süper baba sanırım hepsinde aynı terane...çocuğum babasız büyümesin..başka kadının koynuna giden adam o an sizi düşünmüyor peki çocuğunu çok mu düşünüyor?

bahanenizi yesinler.

sizi sevmeyen babayı çocuk anlamaz zaten,evdeki huzursuzluğu veya sahte huzuru...

çocuk mu kandırıyosun dıye bi laf var hani...çocuğu bi yaşa kadar kandırırsınız sonra kanmaz babasının annesini sevdiği ya da annesinin babasını deli gibi sevdiği yalanına...

ıkısının de birbirine yalandan duydugu sevgiyi gösterişli yapmacık saygıyı anlamaz sanıyorsunuz...en başta çocuğu aptal yerıne koyuyorsunuz

anne babasından yapaylığı yalancılığı gören çocuk büyüyünce yalancı olmaz mı?

Son düzenleme:
aynını yaşadım tatlım malesef...2 yıllık bir ilişkiyi kolay hazmedemiyorsun tabi...bende burada konu açmıştım ne yapacagımı bilmiyodum zor günler geçirdim.şimdi 3 ay geçti...burada çok boşan dediler banada.en doğru kararı kendin vereceksin.ben boşanmamayı seçtim.en azından 1 şans daha derler ya.bu 3 aydır eşimde herhangi bir şüphe uyandıracak birşey çok şükür görmedim.artık bu ilişkinin bittiğine emin oldum bazı durumlardan dolayı.ve şimdi 3 ay öncesine baktığımda iyiki boşamamışım diyorum yaşayan biri olarak.insanlar bazen büyük hatalaryapıyor.eğer gerçekten gözlerinde pişmanlık varsa affet.devam ederse zaten ötesi olmazki.dene derim ben.ilk günlerde senin yaptıklarını yapmıştım komik ama o psikoloji böyle bişi işte face resimler koyma herkese açma falan.şimdi kilitledim hepsini...muhattap bile alma.evliliğini yıkma bi dene.yıkmak çok kolay çünki...tabiyki kadının amacı boşanman...onun eline ne geçicek hiç bişi.ama keyif alacak işte.onun uğruna bir yuva yıkılıcak...bukadar etmez onun fiyatı inanki.edecek olsaydı kocan zaten sana kapıyı göstermişti çoktan.kocan bu şansı hakediyormu ancak sen bilirsin...gerçek pişmanlığı gözlerinde gör önce.eksilerini artılarını hesapla.zor günler ağır geçer biliyorum.ben pişman olmadım allahta pişman etmesin.sana iyi şanslar diliyorum...doğru kararı verirsin inşallah tatlım mutluluk seninle olsun

2 yil surmus bir iliski.... Yazdiklarinizi ve tumsayfalari yprumlari okudum.. Uzuldum. Ben olsam ne yapardim diye dusununce zalimce bir akil vermek de istemiyorum ama.. Ben olsam asla sineye cekip unutamazdim affetmis gibi gorunsem de eminim her gun burnundan getirirdim ve yine sonuc olarak akil sagligimi kaybetme noktalarina gelirdim yine de sonuc degismezdi katlanamazdim bu izdiraba ve bosanirdim..

Koskoca iki yil.. Bir kac kacamak gece de olsa ne yazar.. Aldatma aldatmadir ki esinizinki iki yil surmus... Belki de kadina ne vaadlerde bulundu, sizi sevmedigini, cocuk icin evli kaldigini en kisa surede bosanacagini vs.. Kadin da bakti hala bosanmiyor tehdit etti ya o ya ben diye.. Sen konusmazsan ben konusacagim dedi ve esiniz de mecburen sizinle konustu bu konuyu.. Karsidaki kadin tu kaka kotu de adam ne peki? Ortada aldatilmis iki kadin var bence. Biri bile bile lades demis adamin evli oldugunu, belki de yalanlarla kandirilmis bi kadin o da? Kim bilebilir... Oylesine kacamak birsey olsa aralarindaki kadin bu kadar cani yanmis sekilde feryat figan etmez gibime geliyor.. Esinizin aciklamasi da kusura bakmayin ama komik cocuk dahi inanmaz mesajlar icin dediklerine. Bir insan rahatsiz ediyorsa mesajla telefonla elli tane mesaj atilmaz degil mi? Ararsin ne diyeceksen dersin baktin devam ediyor ya cevap vermezsin tekrar tekrar yazmasini engellemek icin ya da hattini degistirirsin olur biter.. Ortada bariz bir iliski varmis..
Insanlar ikinci sansi hal eder mi? Ne icin? Ve bunun siniri nedir... 'cok alkolluydum ne yaptigimi bilemedim o gece' nin bile affedilmesi bence hata. Ki bu iki yil yani... Siz ayni seyleri yapsaniz sonuc ne olurdu? Ne kotu kadinliginiz kalirdi ne de elaleme rezil edilmediginiz...

Allah korusun kimsenin basina vermesin boyle seyleri, ben herseyi yuzune vurarak ayrilirdim sanirim. Kadinla bulusup tanisir konusurdum yillarca onu da ne vaadlerle kandirdigini.. Bana ne yalanlar atarak onun yaninda oldugunu ogrenirdim ve icimi soguturdum.. Sevgi ask... Madem seviyordu evinde yuvasinda karisini kizini nasil aldatip digerine gitti? Ya da digerine neler dedi kandirip bu kadar sure yaninda tutmak icin...

Sakin olun bence, insanlar farklidir tabiki de, eger icinize sindirebilecekseniz ve ona her baktiginizda bu olayi hatirlamayacaksaniz affedip devam edebilirsiniz.. Dedigim gibi Allah korusun benim basima boyle bir sey gelmis olsa su an hamileyim benim de bir kizim olacak, 10 cocugum olsa da ben katlanamazdim. Surekli buhranlarla nedenlerle kendimi hirpalar mahvederdim.. Belki de katil olurdum bilemem.. Dedigim gibi her insan birbirinden cok farkli..

En iyi karari kendiniz icin siz vereceksiniz... Hakkinizda hayirlisi olur insallah.

Bu arada Umre olayina hic girmeyeyim dedim ama vicdanla oynama gibi geldi bana kusura bakmayin Umre'leri dusunen adam zaten yaptiginin haram ve kotu oldugunu bilir bu kadar zaman ailesine kotuluk etmezdi. Vicdaninizla oynanmasina izin vermeyin. Sadece kalbinizle degil aklinizla da karar verin. Ayni evdeyken saglikli dusunemeyebilirsiniz de belki bir sure ayri kalip kendinizi dinleyin etkilenmeden..

Ya da en basiti ben iki yil seni aldatsaydim ve senin durumunda olsaydim sen ne yapardin diye sorun.. Eger gercekci bir adamsa(!) sizinle yapamayacagini soyler.. Sevgi bazi seylerin ustunu ortmez aksine insan ben bu kadar sevdim yuva kurdum huzurlu mutluyduk nasil yapti diye kendi kendini yer.. Lutfen sevginizi bahane etmeyin cunku emin olun kizinizdan once bu durumu hak etmeyen ilk sey sevginiz..

Dedigim gibi hakkinizda hayirlisi olur umarim. Allah boyle durumlardan herkesi korusun insallah.

Canım benim.Tanımasamda seni İçimden bişeyler koptu.KıyamamKarşındaki kadın belliki çok çirkef,yüzsüz bi kadın.Bazen etrafa bakıyorumda.Öyle kadınlar görüyorumki.Kendimden utanıyorum.Bence ne yapıp etmiş ve eşinin aklını çelmiş belliki.Nasıl davranman gerek bilemiyorum.Savaşsan belki iyice uzaklaşacak.Savaşmasan ilerde neden diyeceksin belki ama eger hala seviyosan al karşına konuş.Eger konuşmmazsada sen bi kere daha sahip çıkmış olursun.O ters tepki verirsede artık arkana bakmaman gerek.Yüregin kanasada bakma...Emin olki o adam o kadınada yar olmaz.Gün gelir ve uzun keşkelerle dolu cümleler kurar.Sanmaki davulun sesi kulaga uzaktan hoş geliyo.Ben evli değilim ama 7 yıl biriyle görüştüm ve tam herşey oturmuşken.Aileside benim ailemde bizden evlilik beklerken.Adam bişeyler eksik demeye başladı.Uzun mesaileri oldu haftalarca görüşemedik.Benden uzak durur oldu.Tel.u saklar oldu.Sordum defalarca ama söylemedi.En sonunda dedim kendime son kez sor.Söylemesydi gene gidecektim ama o gerçegi itiraf etti.Başkasından hoşlanıyomuşş.Dedim böyle olmaz konuşcaz anlatacaksın.kolay değil o kadar ve dediki anlatacak bişey yokk.Zaten arkama bakmazdımda bu sefer iyice çileden çıktım.Gidiş o gidiş.Yüzüne hamamböceği görmüş gibi baktım.Bişeler söyledi dinlemedim bile.Hep aklımdadır o ezik hali.Otobüse bindim ve Tel.u kapatış o kapatış.O kadar zor atlattımki biri sorsa gözlerim dolardı.İçimde okadar çok şey vardıki söylemediğim beni resmen 3 yıl kemirdi.Sinir hastası oldum ama hep dua ettim.Günün birinde kalbimi çalan gerçekten sevdiğim birini buldum da.O da hep fark etti gözlerimdeki hüznü ama sonunda o hüzün yerini aşka bıraktı.Ne kadar sevsemde aşık olsamda hep içimde bi kin kaldı eski sevgilime.Taaaaki geçen ocağa kadar.Face bi mesaj.Adam evlenmiş dahada yeni evli 6 aylık falan ama bana yazıyo.Rabbim o kadar büyükki ettigim duaların hepsi gerçek olmuş.Tek bişey kaldı ama ondanda vazgeçtim artık ama onu bile söyledi biliyomusun.İçinde uzun keşkeleri var.Belliki hala sevgisi var.Benle ilğili hiç bişeyi unutmamış.Ben unutmuştum...Vee o güne dönsek emin ol bana sıkı sıkı sarılır ve bırakmaz tanıyorum çünkü...Ben içimdeki herşeyi kuştum iki dünyada da elim yakasında onuda biliyo.Benle görüşmek istedi sonkez ama dedim benim evli bi adamla işim olmaz.Evli olmasa gene görüşmem erkek arkadaşıma ihanet etmemde...Artık çok rahatım oyüzden.Sende inan hayatta herşey olacagına varıyoo.Allaha sığın dua et.Ben hep derdimki etle tırnak gibiyiz ayrılamayız ama hayatta herşey mümkün.Ben onu gözümden kıskanırken şimdi başkası var yanında ama olsun ben inanıyorumki benim için en hayırlıısı bu.Banada yapardı belki aynı şeyleri.Sende başına ne gelirse gelsin geçecek birgün ve kırık bi hatıra kalacak. Hayırlısını dile ama senin durumn farklı çocugun var bence konuşmayı dene.Emin ol o kadından eş olmaz.Zaten yuva yıkanın yuvasıda olmaz....

Herkesin farklı imtihanı vardır.merhamet ediniz ki merhamet edilesiniz...öyleyse kimse kimseyi affetmesin mi?pişmanlık ciddiyse,affedilir.tekrar denenir.başa gelmedikçe de kimse yorum yapmasın.var mi aramızda ben de aldatildim,adamı vodacom.çocuğuma süper bir hayat yaşıyorum diyen,?varsa yazsın da,biz de inanalım.

canim yasadigin cok aci bisey kendi acimdan bakarsan benim basima gelseydi diye dusununce herhalde katlanamazdim diyorum ama sen eger gercekten pisman olduguna eminsen ve iliskinin bittigini dusunuyosan en onemlisi esinin yaptiklarini unutabilceksen affet ama yok affedemem diyip evliligini kizin icin devam ettirirsin bu kizinin ustunde daha kotu etkiler yapabilir ama hicbisorun olmaz eskisi gibi mutlu bi hayat yasariz diyosan affet en dogru karari sen biliyosun biz sadece yorum yaziyoruz rabbim yardimcin olsun yuva kurmak kolay devam ettirmek bi okadar zor malesef rabbim sana en dogru karari verdirsin kizin ve kendin icin

eşiniz karısına "bana sahip çık" diyecek kadar zayıf karakterli bir erkek. bu kadar zayıf karakterli bir adam, siz ondan boşanır boşanmaz o kadınla evlenecektir çünkü yalnız başına yapamaz. bunu da düşünün derim.

Son düzenleme:
sadece şu an susmaları oynuyorum.tek korkum dinime çok bağlı bir insan olduğumdan RABBİM'i canım PEYGAMBER'imi üzmemek.

Bizler Hz.Ademin çocuğuysak hata yapmaya her zaman müsaitiz. Günahkar ve hatakarız

Allah Buruç suresi 10. ayette "Muhakkak ki onlar, mü'min erkeklere ve mü'min kadınlara işkence edip, sonra da tövbe etmemişlerdi. Artık onlar için cehennem azabı ve yakıcı azap vardır." demektedir.

Bu tövbe etmediler diye bahsedilen kişiler, binlerce mümin insanı cayır cayır ateşte yakıp, işkence edip, öldüren ve sonrada seyreden zalimlerdi.
Burdan anlıyoruzki Allah bu zalimleri bile gerçekten pişman olsalardı affedecekti. İnsanın Affedilmesinin en temel şartı tövbe yani pişmanlıktır.

Hatalı kişi eğer gerçekten pişmansa affedebilmek ve bir şans daha vermek büyüklüktür.
Hatasızlar dışında herkes öldürülsün denseydi sanırım yeryüzünde kimse sağ kalmazdı.

Eşinizin gözlerinden samimi bir pişmanlık okuyorsanız affetmek ve bir şans daha vermek sizin elinizde
Sonrasında eşinizde sizin bu lütfunuza fazlasıyla karşılık verecek ve layık olmaya çalışacaktır....

Eğer sizin bu affınıza layık olamazsa o zaman boşanmayı düşünürsünüz.
Bu durumda kafanızda da soru işareti kalmamış olur.
Ben şans verdim ama layık değilmiş der yolunuza devam edersiniz...

Şu an sizin için en zor olan yaşananları unutmak olacak ama
Şunu da bilin ki insan beyninin en büyük yeteneği "Unutmaktır"

Yoksa yıllar önce yaşadığınız bir acıyı hala aynı tazelikte yaşıyor olsaydık
Hangimiz hayatımıza devam edebilirdik ki ?...

Karar sizin....

Allah size hayırlısı ne ise onu nasip etsin ....

Evliyim ama çocuğum yok.eşim şu durumda böyle bir şey yapsa asla affetmem. amaa evlilikte en önemli şey olan çocuk ve eşiniz açısından gerçekten hissedilen bir pişmanlık,aileyi toparlamak için gösterilen bir çaba varsa neden bir şans verilmesin ki.hem siz o şansı eşinize değil çocuğunuza vermiş olacaksınız bana göre.bu fırsatı iyi değerlendirip size yaşattığı bu durumu unutturmak için elinden geleni yaparsa ne ala ki bir yuva kurtulup bir çocuk anne-babasıyla büyümüş olur.yok aynı ya da benzer hataları tekrar ederse o zaman en azından vicdanınız(çocuğunuza karşı tabii ki)çok daha rahat olarak ayrılma kararını alabirsiniz.bunlar naçizane benim fikirlerim.en doğru kararı durumu yaşayan,bu aileye sahip olan siz vereceksiniz tabii ki.Allah yardımcınız olsun.

bende 10 yıılık evliyim bende aldatıldım ve bende çocuklarım için affettim senin ne hissettiğini neler yaşadığını çok iyi biliyorum canım aslında aldatma olayında bir kadın için affetmek boşanmaktan daha zor ve daha büyük bir fedekarlık.burda kimi bayanlar kızıyor affedene çocuğu için katlanana ama başına gelen bunu ancak anlar yaşamayan o ruh halini bilmez bilemez.Allah kimseyede yaşatmasın eşinin gerçekten pişman olduğuna inanıyorsan affetmekle iyi yapmışsın ama şunu bil ki zor günler seni bekliyor sen zor olanı seçtin içinde kendinle savaşacaksın fırtınalar kopacak herşeyi çok sorgulayacaksın çok sabırlı olman gerek ben hala acımı dindiremedim ama inşallah bu günler geçecek.Allah pişman etmesin bizi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…