evet yazdıklarınızı anlamakta zorluk çekiyorum. noktalama işareti, imla kuralları yok çünkü... naçizane tavsiyem bu konuda kendinizi
geliştirin.
konuya dönersek evlensemde fikrim değişmeyecek. aldatıldım ve çok yakınlarımda aldatıldı... kocamda aldatırsa tüm hırsımı ondan çıkaracağım
Ben qde bu güzel arkadaşımla aynı fikirdeyim.benim yazımi muhakkak oku.ben de 7yıllık evli ve 1çocuklu aldatılan bir anne.başına gelmeden kimse anlayamaz.ya da çekip gitme cesareti gosterenler varsa da ne denli mutlular babasız büyütmeye devam ettikleri çocuklarıyla.adam zaten pişman.daha üzerine gitmeye gerek yok.ben fe çok düşündüm,neydi eksiğim diye.yoktu hiçbir eksik.zaman kötü.eskiden kocalar kendilerini içkiye kumara verirlerdi.şimdi çok daha ucuzu çıktı.bir mesaj bir mail kadar yakın ve ucuz.şöyle düşündüm.ben çekip gitsem,adam istedi kadınla keyfe dalar,ödül olur.bense oğlumla o ve sevgilisini hafta sonları oglumu almaya geldiğinde görürüm.bir kez daha olurum her gorüste.yeni bir ilişkiye baslamak.karsima çıkan bekar olsa cocugum var bir müddet sonra sorun olur.halden anlamaz.ayrılmış çocuklu olsun,acaba ben başkasının çocuğunu kaldırabilir mıyım,hem eşiyle ne yaşadı ki,geçmişi nasıl?ışte bu sorularla muhatap olmamak için kaldım,gitmedim.7yıllık emegimi çöpe atmadım.
Aldatildinmi,?aldatılan eşler çocuklarını nasıl buyutuyor gördün mu?,ben biliyorum.ve sevgiden,duygudan değil,mantıktan yana kalıyorsun.gitmek acilarin bitimine çözüm değil ki.sıkıntıların yeniden farklı bir boyutta başlaması.
ay kadına bak ya!!! sana gelmiş kadınlık gururundan, onurundan bahsediyor. ama evli barklı adamlarla yatıp kalkınca kendi çok mu gururlu oluyor??
böyle bi o...nun lafını mı kafana takıyosun? o dedi diye onursuz gurursuz olmazsın sen. akşam akşam sinirlendim karıya bak be. yemediği nane kalmamış gelmiş neler diyo bide.
Ben qde bu güzel arkadaşımla aynı fikirdeyim.benim yazımi muhakkak oku.ben de 7yıllık evli ve 1çocuklu aldatılan bir anne.başına gelmeden kimse anlayamaz.ya da çekip gitme cesareti gosterenler varsa da ne denli mutlular babasız büyütmeye devam ettikleri çocuklarıyla.adam zaten pişman.daha üzerine gitmeye gerek yok.ben fe çok düşündüm,neydi eksiğim diye.yoktu hiçbir eksik.zaman kötü.eskiden kocalar kendilerini içkiye kumara verirlerdi.şimdi çok daha ucuzu çıktı.bir mesaj bir mail kadar yakın ve ucuz.şöyle düşündüm.ben çekip gitsem,adam istedi kadınla keyfe dalar,ödül olur.bense oğlumla o ve sevgilisini hafta sonları oglumu almaya geldiğinde görürüm.bir kez daha olurum her gorüste.yeni bir ilişkiye baslamak.karsima çıkan bekar olsa cocugum var bir müddet sonra sorun olur.halden anlamaz.ayrılmış çocuklu olsun,acaba ben başkasının çocuğunu kaldırabilir mıyım,hem eşiyle ne yaşadı ki,geçmişi nasıl?ışte bu sorularla muhatap olmamak için kaldım,gitmedim.7yıllık emegimi çöpe atmadım.
yazmamak için kendimi zorlasamda artık paylaşmadan edemeyeceğim.eşimle 10yıllık bir evlilik 12 senelik bir geçmişimiz var.seneler sonra zorla çetin uğraşlar sonucu sahibim olduğum 4 yaşında dünyalar cicisi bir kızım var.2 hafta önce eşimin beni kesin olarak aldattığını öğrendim.üstelik kendi ağzıyla itiraf edip benden kurtulmak üzere yardım istedi.2 senedir bir ilişkisi varmış.anlamadın mı?hiç mi yakalamadın ?diye soracak olursanız evet bir çok kez msjlarını ve telefon kayıtlarını yakaladım üstelik bunları onun yüzüne fırlattım.karşı tarafla da görüştüm defalarca.ortada bişey olmadığını ve telefonda sürekli kendisini rahatsız ettiğini söylüyordu.karşı tarafta bana kocan bana ilgi duysa hoşuma gider diyen tabiri caizse çirkef bir kişiydi.eşim bununla bir kaç kez görüşmüş ve benim ailemden birileri görmüş anneme söylemişler annem benim ne denli üzüleceğimi bildiği için konuyu açmadı bana eşimle görüşmek istemiş.ama fırsat kalmadan karşı taraf benim sosyal sitelerdeki profilime mjs atıp benimle yüzyüze görüşmek istediğini yazmış.eşimin bana herşeyi yalan ama doğru bilemiyorum anlattığı gün.aradım bana akla hayale sığmayacak şeyler söyledi.eşimede senin yuvanı yıkıcam görüceksin benden herşeyi bekle demiş.eşim ona sahip çıkmamı istedi bende kızdan kurulması için kocama sahip çıktım.telefonlar hakaretler nelere maruz kaldım anlatamam.kocama sahip çıktım diye karşı taraf ne kadınlık gururumu koydu nede onursuzluğumu.nasıl sahip çıkarmışım beni aldatan bir adama.haklı bir nebze.asla sahip çıkmazdım.ama kızım var.ben baba sevgisi ilgisi görmeden büyüyenlerdenim kızım aynısı yaşamasın diye uğraşıyorum.üstelik eşimide çok seviyorum.eşiminde beni sevdiğini çok iyi biliyorum.ama hala neden?sorusuna cevap veremiyorum.çirkin değilim beceriksiz değilim eğitimsiz kültürsüz hiç değilim.üstelik etraftaki insanların gıpta ile baktıkları biriyim.eşim bu olayların üzerine umreye gitti.kendini affettirebilmek için.yaptım bi eşşeklik görüştüm msjlaştım ama aramızda bişey olmadı diye yeminler ediyor.benmi durumu hala hazmedemiyorum .hiç bişey olmamış gibi herşeyimle yuvama sahip çıkıyorum.ama içimde kıyametler kopuyor.1 hafta tam 5 kilo verdim .yemeden içmeden kesildim hergün ölüyorum.durumum hiç iyi değil ne yapacağımı bilmiyorum artık.... bu na dayanamıyorum.aklım kayboldu.mantığım ise devam et diyor.ne yapmalıyım bundan sonra bilemiyorum.bunları yazmayı hiç ama hiç istemezdim.ama ne derecede olduğumu anlayın.kendi arkadaşlarıma bile söyleyemedim.burdan beni yakinen tanıyan arkadaşlarım var onlarda yazdıklarıma şaşırmasınlar.kimseye söyleyemedim.şimdi çaresizim....
belkide haklısın ama o kadar çaresizimki kiminle görüştüysem bir erkek karısından hiç bir zaman yardım istemez kendini onu yerine koy diyorlar..üstelik karşı tarafta herşeyi yapacak cinsten biri o kadar lanet biri ruh hastası benim boşanmamı iple çekiyor
var mi aramızda ben de aldatildim,adamı boşadım.çocuğuma süper bir hayat yaşıyorum diyen,?varsa yazsın da,biz de inanalım.
sadece şu an susmaları oynuyorum.tek korkum dinime çok bağlı bir insan olduğumdan RABBİM'i canım PEYGAMBER'imi üzmemek.
Herkesin farklı imtihanı vardır.merhamet ediniz ki merhamet edilesiniz...öyleyse kimse kimseyi affetmesin mi?pişmanlık ciddiyse,affedilir.tekrar denenir.başa gelmedikçe de kimse yorum yapmasın.var mi aramızda ben de aldatildim,adamı boşadım.çocuğuma süper bir hayat yaşıyorum diyen,?varsa yazsın da,biz de inanalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?