Bir yandan konu sahibine hak vermeye ve anlamaya çalışıyorum bir taraftandan yazdıklarını aklım almıyor şaşırıyorum :26:evet belki diğer kadına en büyük ceza kocana sahip çıkıp o kadını kahretmek ama bir taraftanda kocanızın o kadınla duygusal anlamda bişiler paylaştığına inanıyorum çünkü gecelik bir heycan değilmiş 2 yıl süren bir beraberlikten bahsediyorsunuz cinsel anlamda beraber olmasalar bile 2 yıl o kadınla konuşup dertleşmiş ve şimdide sütten çıkmış ak kaşık gibi günah çıkarıyor bana sahip çık tövbe ettim deyip hacca gidiyorsiz kocanızın sizi sevdiğine inanmaya çalışıyorsunuz ve buraya aldatıldım diye konu açan her kadın kocamı deli gibi seviyorum diyor anlamıyorum bunu ben açıkçası bunun adının sevgi olduğunu düşünmüyorum yada en azından beni aldatan bir adamı deli gibi seviyorum diyemezdim sevemezdim sanırım aldatılan kadının kocamı çok seviyorum lafının altında ''o benim kocam bana ait vermem kimseye emek verdim bu adama kaptırmam''piskolojisi yatıyor ben böyle düşünüyorum:26: Allah sabır versin size umarım bundan sonra herşey yolunda gider hayatınızda sevgiler...
evliliğimi savunacak halde bile değilim.evet seviyorum hemde deli gibi.sadece onun varlığıda yokluğuda canımı çok yakıyor.1 hafta o umredeyken gömleklerini koklayıp uyudum.kokusunu aradım her nefes aldığımda.şu an boşanmayı göze aldığımda bu acılarla nasıl başa çıkabileceğimi bilmiyorum.ve tecrübelerinize deneyimlerinize ihtiyacım var o kadar.sağlıklı düşünemiyorum bile.bunları yazarken bile inanın göz yaşlarımı tutamıyorum.bana her dokunuşunda acaba onada dokundumu sorusu bile midemi altüst ediyor.şu an araftayım onlu yada onsuz nasıl yaşabilirim bunları düşünmeye çalışıyorum
aynen arkadasa katılıyorum benim düşündüklerimi yazmışAgir olacak kusura bakmayin ama o gömleklerin dili olsa da konussa... Bir kadinla 2 sene iliski yasayacak ve o kadindan ayrilamayinca karisina gel beni kurtar diyecek. Ya bu ne kadar asagilayici bir davranis. Evliyim ve iki kucuk kizim var. Ben bosanirdim. Kiziniz daha bebekken baslamis bu iliskiye. Sadece sizi degil onu da aldatmis. Kiziyla- ailesiyle gecirmesi gereken zamanlarda o kadina gitmis. Ben sirf bu yuzden bosanirdim. Kizima yaptigini hazmedemezdim.
Daha once de defalarca sms falan yakalamissiniz. Birisi varsa soyle bitirelim yoksa kizini göremezsin demissiniz. Simdi niye kizinizi öne sürüyorsunuz? Bu olayda esiniz o kadindan daha suclu. Ya kim kimi zorlayabilir ki iliski yasamak icin. Bir de söyle düsünün bu kadina kimbilir neler vaadetti esiniz. Bu kadar cildirmasi size saldirmasi beni düsündürdü acikcasi. Bir de o tarafi dinlemek lazim.( Evli erkeklerle beraber olan kadinlara hic acimam. İnsan yerine bile koymam belirteyim) Ayrica bahsettigi yazili kanitlar ya varsa? Bunlari görmek okumak sizi ne hale getirir?
Adam ne güzel mükafatini almis. İki sene gönlünü eglendirmis, karisini kizini aldatmis, esi sordugunda iliskisi oldugunu defalarca reddetmis, kadindan kurtulmak isteyince karisi kurtulmasina yardim etmis, simdi de Allah'in huzuruna cikip temiz pak olup dönecek evine. Niye arkadasim yolvermiyorsunuz? Kocaliginin yaninda babaligini da gözden gecirin. İki sene süren bir iliskinin boyutunu tahmin edemiyor musunuz? Ya bu kadindan önce baskasi olduysa veya bundan sonra yine yaparsa? Nasil güveneceksiniz bu insana? İnsanin esine güvenememesi cok zor olur heralde. Yuvam yikilmasin diyorsunuz hangi yuva?
Ay sinirlerim tepeme cikti ya resmen.
2 yil boyunca hicmi aklina gelmemis Umreye gidip kendini affettirmek.
Dile kolay 2 Yil tüh terbiyesiz Sahsiyetsiz. :113:
Agir olacak kusura bakmayin ama o gömleklerin dili olsa da konussa... Bir kadinla 2 sene iliski yasayacak ve o kadindan ayrilamayinca karisina gel beni kurtar diyecek. Ya bu ne kadar asagilayici bir davranis. Evliyim ve iki kucuk kizim var. Ben bosanirdim. Kiziniz daha bebekken baslamis bu iliskiye. Sadece sizi degil onu da aldatmis. Kiziyla- ailesiyle gecirmesi gereken zamanlarda o kadina gitmis. Ben sirf bu yuzden bosanirdim. Kizima yaptigini hazmedemezdim.
Daha once de defalarca sms falan yakalamissiniz. Birisi varsa soyle bitirelim yoksa kizini göremezsin demissiniz. Simdi niye kizinizi öne sürüyorsunuz? Bu olayda esiniz o kadindan daha suclu. Ya kim kimi zorlayabilir ki iliski yasamak icin. Bir de söyle düsünün bu kadina kimbilir neler vaadetti esiniz. Bu kadar cildirmasi size saldirmasi beni düsündürdü acikcasi. Bir de o tarafi dinlemek lazim.( Evli erkeklerle beraber olan kadinlara hic acimam. İnsan yerine bile koymam belirteyim) Ayrica bahsettigi yazili kanitlar ya varsa? Bunlari görmek okumak sizi ne hale getirir?
Adam ne güzel mükafatini almis. İki sene gönlünü eglendirmis, karisini kizini aldatmis, esi sordugunda iliskisi oldugunu defalarca reddetmis, kadindan kurtulmak isteyince karisi kurtulmasina yardim etmis, simdi de Allah'in huzuruna cikip temiz pak olup dönecek evine. Niye arkadasim yolvermiyorsunuz? Kocaliginin yaninda babaligini da gözden gecirin. İki sene süren bir iliskinin boyutunu tahmin edemiyor musunuz? Ya bu kadindan önce baskasi olduysa veya bundan sonra yine yaparsa? Nasil güveneceksiniz bu insana? İnsanin esine güvenememesi cok zor olur heralde. Yuvam yikilmasin diyorsunuz hangi yuva?
evliliğimi savunacak halde bile değilim.evet seviyorum hemde deli gibi.sadece onun varlığıda yokluğuda canımı çok yakıyor.1 hafta o umredeyken gömleklerini koklayıp uyudum.kokusunu aradım her nefes aldığımda.şu an boşanmayı göze aldığımda bu acılarla nasıl başa çıkabileceğimi bilmiyorum.ve tecrübelerinize deneyimlerinize ihtiyacım var o kadar.sağlıklı düşünemiyorum bile.bunları yazarken bile inanın göz yaşlarımı tutamıyorum.bana her dokunuşunda acaba onada dokundumu sorusu bile midemi altüst ediyor.şu an araftayım onlu yada onsuz nasıl yaşabilirim bunları düşünmeye çalışıyorum
yaa evet kadın yapıştı koca çok masum. Erkek düşüncesizce her haltı yesin kadına -aman yıkma yuvanı sahip çık, diğer kadına
bırakma kocanı- denir. Burda tek suçlu o araya giren yılan karıdır. Ahh tek dertleri maasum kocişlerimizi ayartmak o çiyanların
yazık kocişimizde bu tuzağa düşer. Sonra yardım ister
ya konu sahibi zaten affetmiş. Seviyomuş, kocası umreye gidip tövbede etcekmiş. Alan razı, veren razı yani...
Peki siz ne diye hemen bekarlara saldırıyorsunuz ilk yorumunuzda?
Haa.. Yorumumu beğenenlerde evliydi
bende beğendim arkadaşın yazdığını evliyim belirteyim dedim
burada fikirleri beğeniyoruz evli bekar ayrımı yapmıyoruz sizin gibi
hadi o kadın çok çirkef kötü hayat kadını diyelim ee koca ne peki çok mu masum birini yer yerden yere vururken diğer tarafı da aslında yerden yere vuruyoruz iki taraflı olan birşey bu sonuçta
çocuk değil akılsız değil ne yapmış yani bu çirkef kadın 2 sene bi erkek nasıl olmuşta başa çıkamamış bi kadınla bildiğin hoşuna gitmiş adamın sıkılmış veya ileride bela olacağını anlamış vazgeçmiş bu kadar
boşanıp boşanmaması ona kalmış ama geniş bi pencereden bakmak lazım biraz
benım yazdıklarımı ıyı okuyun benı anlamak ıstemıyosunuz ben sızın soyledıklerınızden farklı bısey soylemıyosum aslında evlı bekar ayrımı yaptım evet bekar ınsan evlı ınsanın halınden anlayamaz cunku bunu yasayarak ogrendım bunda bukadar tukaka yapacak bısey goremedım benısrarla anlamak ıstemıyosunuz ınsan bekarken esım sunu yapsa bosarım dıyo kolay kolay ama evlenınce ole koloay kolay ayrılınmıyo ben bunu anlatmaya calıstım kackerede yazdım adamın ılıskısınınde 2yıllık oldugunu sonradan farkettım benım yazmadıgım seylerı yazmıs gıbı gostermeyın ben adam sucsuz demedım hıcbırsekılde allah burda suclu bırı varsa sadece kocasıdır o kadın bıle kocası kadar suclu degıldır ona yuzveren kocasıydı ben ılk basta bır kadın kocasına yılısıyor adamında gonlu kaycak gıbı adamda yanlıstan dondu karısından af dılıyor benı bu kadaından kurtar dıyor zannetmıstım ondan yuvanı kurtar o kadına bırakma hatta bosan yorumlarınada kızmıstım hemen yuva yık dıyorlar bunlarıda bekarlar yazmıstır demıstım cunku ortada gercek bır ılıskı oldugunu anlamamıstım bunun acıklamasınıda yaptım ama anlamak ıstemıyosunuz
sız yazdıklarımı anlamakta zorluk cekıyosunuz baska yerlere cekıyosunuz adam sucsuz masum mu dedım nerden uyduruyosunuz?saldırmamı kımın kıme saldırdıgı ortada kackere yazdım ama emınım gene anlamak stedıgınızı anlıcaksınız evlenmeden ınsan daha farklı pencereden bakıyor esım sole yapsa bosarım dıyosun bekarken ama evlılıkte ıste ole kolay kolay yuva yıkılmıyo ben bunu yazanlar bekardır derken bunu kastetmıstım kackerede anlatmaya calıstım bekarlara neden saldırarım bunu yazanlar emınım bekardır demek saldırmak mı?benım anlamadıgım sey yazdıgınız tarzda bır suru yazan ınsanlar varken ben yazmadıgım halde neden ben yazmısım gıbı konuyu sısırerek bana cvp verıyosunuz abartınız yanı fazlasıyla asıl sız saldırmaya yer arıyomussunuz apacık ortada bır kelımemden neler cıkardınız ben adam gunahsız umreyede gıtmıs bak kocan mahsum benzere seyler yazmadım baskalarının yazılarını ben yazmıs gıbı bana alıntı yazmayın bır zahmet
Ben qde bu güzel arkadaşımla aynı fikirdeyim.benim yazımi muhakkak oku.ben de 7yıllık evli ve 1çocuklu aldatılan bir anne.başına gelmeden kimse anlayamaz.ya da çekip gitme cesareti gosterenler varsa da ne denli mutlular babasız büyütmeye devam ettikleri çocuklarıyla.
ben çekip gitsem,adam istedi kadınla keyfe dalar,ödül olur.bense oğlumla o ve sevgilisini hafta sonları oglumu almaya geldiğinde görürüm.bir kez daha olurum her gorüste.yeni bir ilişkiye baslamak.karsima çıkan bekar olsa cocugum var bir müddet sonra sorun olur.halden anlamaz.ayrılmış çocuklu olsun,acaba ben başkasının çocuğunu kaldırabilir mıyım,hem eşiyle ne yaşadı ki,geçmişi nasıl?ışte bu sorularla muhatap olmamak için kaldım,gitmedim.7yıllık emegimi çöpe atmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?