nihayetinde bende aldatıldım!!!!

bende bu kocamı kaptırmam psikolojısını anlamıyorum..:26:
adamda bişeyler bitmişki 2 sene gitmiş baska kadınla beraber olmuş.. hadi belki ufak bir kaçamak olsa belki..
bana bunu yaşatan adamın neyini seveyim..neden bundan sonraki hayatımı kafamda kurgulayıp senaryo üreterek geçireyim

Ay sinirlerim tepeme cikti ya resmen.
2 yil boyunca hicmi aklina gelmemis Umreye gidip kendini affettirmek.
Dile kolay 2 Yil tüh terbiyesiz Sahsiyetsiz. :113:

zor yaşanmadan bilinmez bir duygu
insan ne hisseder
nasıl davranır zor karşıdan konuşmak kolay boşan yada yuvana sahip çık
kolay verilicek bir karar değil
hazmetmesi hiç kolay değil
boşanmak ayrı dert
allah hakkınızda hayırlısını versin

Agir olacak kusura bakmayin ama o gömleklerin dili olsa da konussa... Bir kadinla 2 sene iliski yasayacak ve o kadindan ayrilamayinca karisina gel beni kurtar diyecek. Ya bu ne kadar asagilayici bir davranis. Evliyim ve iki kucuk kizim var. Ben bosanirdim. Kiziniz daha bebekken baslamis bu iliskiye. Sadece sizi degil onu da aldatmis. Kiziyla- ailesiyle gecirmesi gereken zamanlarda o kadina gitmis. Ben sirf bu yuzden bosanirdim. Kizima yaptigini hazmedemezdim.

Daha once de defalarca sms falan yakalamissiniz. Birisi varsa soyle bitirelim yoksa kizini göremezsin demissiniz. Simdi niye kizinizi öne sürüyorsunuz? Bu olayda esiniz o kadindan daha suclu. Ya kim kimi zorlayabilir ki iliski yasamak icin. Bir de söyle düsünün bu kadina kimbilir neler vaadetti esiniz. Bu kadar cildirmasi size saldirmasi beni düsündürdü acikcasi. Bir de o tarafi dinlemek lazim.( Evli erkeklerle beraber olan kadinlara hic acimam. İnsan yerine bile koymam belirteyim) Ayrica bahsettigi yazili kanitlar ya varsa? Bunlari görmek okumak sizi ne hale getirir?

Adam ne güzel mükafatini almis. İki sene gönlünü eglendirmis, karisini kizini aldatmis, esi sordugunda iliskisi oldugunu defalarca reddetmis, kadindan kurtulmak isteyince karisi kurtulmasina yardim etmis, simdi de Allah'in huzuruna cikip temiz pak olup dönecek evine. Niye arkadasim yolvermiyorsunuz? Kocaliginin yaninda babaligini da gözden gecirin. İki sene süren bir iliskinin boyutunu tahmin edemiyor musunuz? Ya bu kadindan önce baskasi olduysa veya bundan sonra yine yaparsa? Nasil güveneceksiniz bu insana? İnsanin esine güvenememesi cok zor olur heralde. Yuvam yikilmasin diyorsunuz hangi yuva?

aynen arkadasa katılıyorum benim düşündüklerimi yazmış

sizin aklınızdan geçenlerde hep affetmeye yönelik.
o yüzden bizden de nasıl olur da affettikten sonra hazmederim diye soruyorsunuz.
benim buna cevabım yok. affederseniz bundan sonrakileri de okeylemiş olursunuz.
ya da aynı evde kendinize yeni bir hayat kurarsınız. sadece görünüşte aile olursunuz.

Ay sinirlerim tepeme cikti ya resmen.
2 yil boyunca hicmi aklina gelmemis Umreye gidip kendini affettirmek.
Dile kolay 2 Yil tüh terbiyesiz Sahsiyetsiz. :113:

SAnki gozboyama gibi geldi bana, abaca karisi yapsaydi umreye gonderip affermiydi , allahim ya pis islerine dini karistirmasalar sasarim zaten, 2 yil boyunca allah sevgisi nerdeymis tovbe tovbeee kadin silah mi dayadiii, hayir hersey insanlar icin ama yap et sonra din de siyili ver isten ohh ne ala ama kadin yapsa etse o.. olur , gerci iki tarafindan böyle bisey yapmaya hakki yok sevmiyormusun git kardes , yok bilmiyordum ne yaptigimi yok bosluktaydim yok ilgisiz kaldim hep ayni sozler ustelik.... genel dusuncem .....konu sahibi omru boyu bu eziklikle yasicak okadar basit ...

bu kadar mı güzel anlatılır

böğle durumlara cevap yazmak çok zor kalbin ne diyor mantığın ne diyor tart bunları,hayat acımasız malesef ahlaksız kadın ve erkek dolu etraf ki bu devirde en büyük servet ahlakkken canım çocuk için yapıcan fedakarlık eşin birdaha yapıcak dua et rabbim yardım edicek başka kimse edemez eşine de dua et kendine gelmesi için

Bu adamın neyini deli gibi seviyorsunuz ALLAH aşkına ? Sizi aşağılamasını mı ? Sizin sevgi literatürünüz gerçekten sekteye uğramış kendinize merhamet edin .

Umre'ye gittiğinden emin misiniz? 2 yıl boyunca karısına, çocuğuna yalan söyleyen bir adamın ben Umre'ye gidiyorum dediğine bile inanmam. Affedilecek bir şey kalmamış ki. Siz ben onsuz yapamam diyorsunuz ama o sizsiz çok güzel yaşamış yani. Hiç düşünmemiş sizi ve çocuğunuzu. Size değer vermeyen bir adam için bu kadar üzüntü fazla.

Ayrıca öyle hikayelere de inanmayın. Kocanız çok mu zengin çok mu yakışıklı ki kadın kocanıza yapışsın??? Hadi diyelim ki öyle,, 2 sene boyunca niye bahsetmemiş size? Madem öyle kadın kocanıza askıntı olmuş, niye telefonlarını değiştirmemiş, taşınmamış? Yani atıyorsa da biraz tutarlı atsın gözünüzü seveyim. Her şeye şöyle hemen inanmayın. Evde işini gören, çocuklarını büyüten, gece yatağına girdiği kadın,, diğer tarafta gecelerini geçirdiği, gezip eğlendiği bir kadın. Ohhhh ne ala !

sız yazdıklarımı anlamakta zorluk cekıyosunuz baska yerlere cekıyosunuz adam sucsuz masum mu dedım nerden uyduruyosunuz?saldırmamı kımın kıme saldırdıgı ortada kackere yazdım ama emınım gene anlamak stedıgınızı anlıcaksınız evlenmeden ınsan daha farklı pencereden bakıyor esım sole yapsa bosarım dıyosun bekarken ama evlılıkte ıste ole kolay kolay yuva yıkılmıyo ben bunu yazanlar bekardır derken bunu kastetmıstım kackerede anlatmaya calıstım bekarlara neden saldırarım bunu yazanlar emınım bekardır demek saldırmak mı?benım anlamadıgım sey yazdıgınız tarzda bır suru yazan ınsanlar varken ben yazmadıgım halde neden ben yazmısım gıbı konuyu sısırerek bana cvp verıyosunuz abartınız yanı fazlasıyla asıl sız saldırmaya yer arıyomussunuz apacık ortada bır kelımemden neler cıkardınız ben adam gunahsız umreyede gıtmıs bak kocan mahsum benzere seyler yazmadım baskalarının yazılarını ben yazmıs gıbı bana alıntı yazmayın bır zahmet

Bana sahip çık diyen kocayı anlamadım ben. Ne yani aldattığı kişi yuvasını yıkarsa onunla mı olacak. Ben birini istemiyorsam onunla olmam, kimse kimseyi bunun için zorlayamaz.

benım yazdıklarımı ıyı okuyun benı anlamak ıstemıyosunuz ben sızın soyledıklerınızden farklı bısey soylemıyosum aslında evlı bekar ayrımı yaptım evet bekar ınsan evlı ınsanın halınden anlayamaz cunku bunu yasayarak ogrendım bunda bukadar tukaka yapacak bısey goremedım ben ısrarla anlamak ıstemıyosunuz ınsan bekarken esım sunu yapsa bosarım dıyo kolay kolay ama evlenınce ole koloay kolay ayrılınmıyo ben bunu anlatmaya calıstım kackerede yazdım adamın ılıskısınınde 2yıllık oldugunu sonradan farkettım benım yazmadıgım seylerı yazmıs gıbı gostermeyın ben adam sucsuz demedım hıcbırsekılde allah burda suclu bırı varsa sadece kocasıdır o kadın bıle kocası kadar suclu degıldır ona yuzveren kocasıydı ben ılk basta bır kadın kocasına yılısıyor adamında gonlu kaycak gıbı adamda yanlıstan dondu karısından af dılıyor benı bu kadaından kurtar dıyor zannetmıstım ondan yuvanı kurtar o kadına bırakma hatta bosan yorumlarınada kızmıstım hemen yuva yık dıyorlar bunlarıda bekarlar yazmıstır demıstım cunku ortada gercek bır ılıskı oldugunu anlamamıstım bunun acıklamasınıda yaptım ama anlamak ıstemıyosunuz

Ben qde bu güzel arkadaşımla aynı fikirdeyim.benim yazımi muhakkak oku.ben de 7yıllık evli ve 1çocuklu aldatılan bir anne.başına gelmeden kimse anlayamaz.ya da çekip gitme cesareti gosterenler varsa da ne denli mutlular babasız büyütmeye devam ettikleri çocuklarıyla.adam zaten pişman.daha üzerine gitmeye gerek yok.ben fe çok düşündüm,neydi eksiğim diye.yoktu hiçbir eksik.zaman kötü.eskiden kocalar kendilerini içkiye kumara verirlerdi.şimdi çok daha ucuzu çıktı.bir mesaj bir mail kadar yakın ve ucuz.şöyle düşündüm.ben çekip gitsem,adam istedi kadınla keyfe dalar,ödül olur.bense oğlumla o ve sevgilisini hafta sonları oglumu almaya geldiğinde görürüm.bir kez daha olurum her gorüste.yeni bir ilişkiye baslamak.karsima çıkan bekar olsa cocugum var bir müddet sonra sorun olur.halden anlamaz.ayrılmış çocuklu olsun,acaba ben başkasının çocuğunu kaldırabilir mıyım,hem eşiyle ne yaşadı ki,geçmişi nasıl?ışte bu sorularla muhatap olmamak için kaldım,gitmedim.7yıllık emegimi çöpe atmadım.

Bundan sonrası önemli.öfke nöbetleri başlayacak.hatasını sürekli yüzüne vuracaksin.uykular bolunecek.kaliyorsan evliliginde hemen psikoloğa git,gerekiyorsa ilaç.sakin hataları yüzüne vurma,vurma ki senin sakinliginle utansin.öfkeyi kusarsan adam evliligi bitirip diğerine gecmedigin pisman olur.doktora git,sakin ol,sen kazanacaksın.

evet yazdıklarınızı anlamakta zorluk çekiyorum. noktalama işareti, imla kuralları yok çünkü... naçizane tavsiyem bu konuda kendinizi
geliştirin.

konuya dönersek evlensemde fikrim değişmeyecek. aldatıldım ve çok yakınlarımda aldatıldı... kocamda aldatırsa tüm hırsımı ondan çıkaracağım

Senin için üzüldüm.Konu sahibine,"sakin ol sen kazanırsın" demişsin.
Ama sen ne kazandın acaba ? Değdi mi sence ? Mutlu musun ?
Emin ol,çocuklarını babasız büyütenler dediklerin senden çok daha mutludurlar.

Psikoloğa gitsin,ilaç alsın,sakin olsun.Ne için ? Sineye çekmek,tahammül etmek için...Peki neden ?
Yazdığın sebeplerle mi ? Eşini başka kadınlarla görmemek için.Veya nasılsa başkasını bulamam susup oturayım diye mi ?
7 yıllık emeğini çöpe atmamışsın.Aferin sana.
7 yıl dediğin,nedir ki ? Daha belki önünde 30-40 yılın var bu adamla geçecek.
Evliliğe emek vermek nedir ? Taviz vermişsin,emek değil.

Sert oldu kusura bakma ama üzüldüm cidden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…