- Konu Sahibi pamuk_sekerim
-
Arkadaslar 4 yıllık evlıyım oncesındede 1 yıl nısanlı kaldım yanı toplamda 5 yıldır esımle kayınvalıdem yuzunden devamlı tartısıyoruz, senelerdır evımızde hıc huzurumuz yok, ıkı gun ıyıysek 5 gun kotuyuz.Kayınvalıdeyle aradakı sorunları anlatmıyorum cunku cok uzun meseleler.Esım senelerdır hep annesını savundu ona hıc laf soylettırmedı yaptıklarını gordugu halde,sımdı bugun yolun sonuna geldıgımızı hıssedıyorum cunku esım bana kavga ettıgımız sırada dedıkı eger anneme bısey olursa 3 den 9 a sart olsun senı bosayacam sımdı bu sartlarda bızım nıkahımız dusmus mu oluyor nette bıraz arastırdım 3 sartla baglıdır esler bırbırıne boyle deyınce 3 ude dusmus olur falan yazıyor.ben suan cok korkuyorum eger gercekten boyle bısey olduysa bu evde duramam resmen bosanma davası acarım zaten senelerdır bu konu yuzunden ettıgımız kavgalar benıde onuda canından bezdırdı bırbırımıze sevgı saygımız kalmadı hakaretler havada ucusuyor.Yanı artık bıktım bu durumdanda esımdende.Bılgısı olan yardımcı olursa cok sevınırım arkadaslar.
bıraz daha acıklayabılır mısın arkadasım?
ne demekki o ??
ne demekkı o dıye ben sormadım. ayrıca umarım dedıgın gıbıdır ama bırcok ıslamı sıtede duser yazıyor ayrıca nıkah dusmesede ben bu laftan sonra esımı affedebılır mıyım onuda bılmıyorum.o kadar kalbım kırıkkı senelerdır yasamaktan bıktım cocugum olmasa hayatımın bı anlamı yok.
benım esım kayserılı bende marmarada oturuyorm aramızda cok kultur farkı var kayserıdekı erkeklere bakıyorum hepsı boyle havasından mı suyundan mı bılmem yazık degılmı bızede yaa bız anne babamızda olsa yanlıs bıseyde konusuruz hatalarını soylerız ama onlarda gozunun onunde adama ne laflar soyluyor adam gıkını cıkaramıyor anlayamadım ben bu nasıl ıs!
nikahinizin düsmesi icin mahkemenin sizi bosamasi gerek sadece..
evet zaten bır hocaya sormayı dusunuyorum yoksa asla ıcım rahat etmez.Ayrıca evet aslında normalde melek gıbı her dedıgımı yapar gezdırır elı acıktır yardımcıdır o konuda tamam hakkını yıyemem ama soz konusu annesı olunca bır canavara donusuyor ve senelerdır ne yaptımsada degıstıremedım kayınvalıdeyıde gorsenız bunu evlat yerıne koymaz varsa yoksa obur ogludur ne laflar soyler 5 kurus faydası olmaz dugunde bıle tek kurus harcamadı bende bır corabı yoktur ustelık arkamdan mıllete benı kotuledı nısanlıyken bıle bızı ayırmak ıcın elınden gelenı yaptı ama beyımız bunları hıc onemsemıyor neymıs babasının emanetıymıs annesı ve kardesı be adam benda sana A llahın emanetı degıl mıyım o zaman!
aile huzurunuz için kapının dışındakileri kapının dışında bırakın.
annesi konusunda eşinize iyi şeyler deyin. sizi karşınısına aldığında annesini daha çok kormak gereği duyar. annenin yapısı bu kızmıyorum sadece üzüldüm deyip geçin birşey olduğunda. o da biraz zaman sonra haklısın deyip çok üzerinde durmayacaktır.
nikah düşmesinin ağar şartları var.öyle hemen düşmüyr.3 ay aynı evde kalıp karıkoca gibi yaşamamanız lazım.banada hoca demişti.daha biçok şartı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?