Merhaba nikah icin bir elbise aldim internetten balik model olanlardan fakat giyince basenlerim gozune cokk genis geliyor. Moralim bozuluyor. Nikaha cok kisa bir vakit kaldi. Ne yapacagimi bilmemekteyim. Kilo versem cok az zaman var o kadar surede erimez bu basenler. Terziye gitsem alt kisma ne yapabilir ki.2 lutfen yardim edin bi akil verin
Düğün öncesi nikahı ayrı mı yapacaksın
Başkasının nikahı için mi alınan bi elbise
Anlamadım ama iade süren dolmadıysa iade edip başka bir model bakabilirsin
Balık model kusursuz fizik ister, baseniniz 90dan fazlaysa da yakışmaz. Şimdi hakikaten basenleriniz büyük ve size yakışmadı mı yoksa size mi öyle geliyor? Arkadaşlarlarınız aileniz fikir verdi mi?
Güzel çok yakışmış basenleriniz de çikmamış ama nikah için sırt dekoltesi biraz fazla değil mi yine de sizin fikriniz ama bana basenden çok sırtı abes geldi tabu tercih meselesi
Sirti mecbur kapattiracagim tulle falan cunku sirtimda bikini izi var buna bi de uzun duvak dusunuyorum benim wn cok rahatsiz oldugum konu basendi.3bucuk haftam var kilo vermeye calisiyorum ama sagim solum hep basen mevzusunu dile getirince panik yaptim
Sağın solun saçmalamış bence burdan hiçte basenin varmış gibi durmuyor ama sırtı tülle kapatınca nasıl olur bilemedim ki sırtının resmini atar mısın bence sen baseni boşver sırtı daha sorun gıbı geldi bana
Canım bence güzel olmuş yalnız belini biraz daha sıktıracak bir şey giy bel oyuntunu tam çıkarmamış elbise ya da elbisenin belinden hafif daraltabilirsin. Kendi tülüne çok yakın bir şey bulurssan kapat sırtını yoksa iyi durmaz.
Sirtim icin solaryuma girsem nasil olur. Ayakkavi topuklu olacak bir de renkli dusunuyorum.somon ve ya pembe canli cicek taci yaptiraxagim ayakkabiyla xicek uyum saglayacak vallahi moralim duzeldi ya cok sagolun kizlar