tam bir faciaydı. gelin geldiğim evde düğünden 1 gün önce kıyıldı. eşimle farklı şehirlerde olunca önce izmirde düğün yapıldı, imam nikahı falanda. cuma akşamıydı. düğün gecesi yola çıkıldı ve evimize geldik. cumartesi sabahı yeni gelin evi tıklım tıklım, bir kalabalık pazar günü de düğün olacağı için ses çıkarmıyorum. bu arda ailem pazar akşamı düğüne geleceği için yanımda değiller sadece teyzem ve eşi benimle geldi. cumartesi öğleden sonra saat 5 eltim haber verdi 7 de nikah kıyılacak diye. nasıl yani dedim salonda kıyılmayacakmı nikah.nikahım var ve benim en son haberim oluyor... yok nikah memuru geliyo böyle böyle dedi. benim bütün kıyafetlerim izmrde kaldı ailem gelirken getirecekti. yanımda sadece yaz olduğu için tişört şort falan var. neyse üst baş bulduk buluşturduk. nikah evde kıyıldı. ortalık battı eşyalar yeni halılarda koltuklarda kola ,kahve ne ararsan var. offf offff faciaydı yani. sinirden çatladım. en kötüüsüde ailemin yanımda olamayışı çok koydu. ertesi gece düğünde babamla dans ederken anlattım. olsun kızım canını sıkma dedi. o kadar moalim bozulmuşki düğün videosunu izlerken kendim bile şaştım 5 karış suratla geçirmişim. zaten daha sonra dedikodular geldi eşimin tarafından.aman gelin ne suratsız öle yüzünden düşen bin parça vs.
özet yaptım şimdi .kötüydü yani hatırlamak dahi istemiyorum..bir gün bu konu açıldığında tartışırken o kadar sinirlendim ki evlilik cüzdanını yırttım. o derece yani kötü...senağlama
yenisini çıkardık tabi...