Ben olsam etek ve ceket giyerdim altına topuklu giyerdim .
Ya da düz siyah elbise altına tüh Çorap ve Süslü bir kolye kırmızı ruj
34 36 miiMillet yazın düğüne, nişana, nikaha gider bizim aile kış ortasinda. Yine bir nikaha katılacağım ve şahit olacağım.
Opak çorap ve kısa topuklu botla kombinlenecek elbise önerileriniz var mı?
34-36 bedenim markalara gore degisiyor ama siz ona gore uygun ve cok uzun olmayan elbise önerebilirseniz harika olacak! :))))
Lütfeen :)))))))))
34 36 miiistediğini giyebilirsin canim
Arkadaşın yazdığı gibi kısa etek ve ceketini giy çok güzel olur ♡
Olur opak çorapta olur . Kalın opak siyah Çorap ve üzerine açık renk bir elbise şık durur .Topuklu giyecegimde bot dusunuyorum olmaz mi? Opak corap birde... gecen nişana katildim evin icinde dondum tül corapla oyuzden kalin opak corapla olmak istiyorum :/
Nikah yapılacak mekan önemli
Belediye salonun da gayet resmi mi olacak yoksa kokteyl havasında mı olacak ?
Eki Görüntüle 2088850
Bakın bu güzel. Üstüne de kısa bordo ya da saks kürk ceket bulursanız hoş olur.
Canım opak çorap olur tabikide kışın ortasında başka ne giyilir. Bende cumartesi söz var opak çorap gidicem kısa bot birde elbise. Dur elbisemi atıyımCeketi sevmiyorum. Kalin opak corap ve topuklu bot dusunuyorum onlarla nasil bir elbise olur mesela? Uygun olur mu? Gecenlerde nişana katildim ince tül corapla evin icinde cok üşüdüm
bot olmazTopuklu giyecegimde bot dusunuyorum olmaz mi? Opak corap birde... gecen nişana katildim evin icinde dondum tül corapla oyuzden kalin opak corapla olmak istiyorum :/
Canım opak çorap olur tabikide kışın ortasında başka ne giyilir. Bende cumartesi söz var opak çorap gidicem kısa bot birde elbise. Dur elbisemi atıyım
Eki Görüntüle 2088853
Opak çorapla her elbise giyilir bence dizalti kadife boğazli bir elbisede olur. Deri elbise giy Sen seversinben çok seviyorum zarada geçende vardi kapalı hafif sırt dekolteli öyle birseyde olur
Millet yazın düğüne, nişana, nikaha gider bizim aile kış ortasinda. Yine bir nikaha katılacağım ve şahit olacağım.
34-36 bedenim markalara gore degisiyor ama siz ona gore uygun ve cok uzun olmayan elbise önerebilirseniz harika olacak! :))))
Millet yazın düğüne, nişana, nikaha gider bizim aile kış ortasinda. Yine bir nikaha katılacağım ve şahit olacağım.
little black dress diyorum
her zaman garanti, şık, sade, klas, asil. mini de olur kalem formunda da, tam kış kombini her zaman da giyilir.
Hangi markanin bilmiyorum. Boyle bir sey olabilir diye gostermek istedim. Abiyecilerde bu tur kiyafetler cok var.Bu hangi markanin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?