Siyah dusunuyorum bende zaten genelde de begendiklerimin siyahi var ama oldugumdan zayif gostercek diyede korkmuyor degilim
Opak çorap olur ama bence bot olmaz. Onun yerine siyah babet ya da stiletto çok hoş olur.Altim ciplak olmayacak ama olur mu elbiseyle opak corap ve topuklu bot?
ben de 34 bedenim, aksine böyle düz inenler basenli bile gösteriyor
ben sezon başında şöyle bişey almıştım, postalla giyiyorum spor oluyor, stilettoyla giyiyorum iş kombini oluyor, kolye küpe çizmeyle kombinliyorum şıkır şıkır gece elbisesi oluyor tam cankurtaranEki Görüntüle 2088864
Nerden aldin bunubu opak corap ve topuklu botla guzel olur gibi?
Canım opak çorap olur tabikide kışın ortasında başka ne giyilir. Bende cumartesi söz var opak çorap gidicem kısa bot birde elbise. Dur elbisemi atıyım
Eki Görüntüle 2088853
Opak çorapla her elbise giyilir bence dizalti kadife boğazli bir elbisede olur. Deri elbise giy Sen seversinben çok seviyorum zarada geçende vardi kapalı hafif sırt dekolteli öyle birseyde olur
ben de 34 bedenim, aksine böyle düz inenler basenli bile gösteriyor
ben sezon başında şöyle bişey almıştım, postalla giyiyorum spor oluyor, stilettoyla giyiyorum iş kombini oluyor, kolye küpe çizmeyle kombinliyorum şıkır şıkır gece elbisesi oluyor tam cankurtaranEki Görüntüle 2088864
Millet yazın düğüne, nişana, nikaha gider bizim aile kış ortasinda. Yine bir nikaha katılacağım ve şahit olacağım.
Opak çorap ve kısa topuklu botla kombinlenecek elbise önerileriniz var mı?
34-36 bedenim markalara gore degisiyor ama siz ona gore uygun ve cok uzun olmayan elbise önerebilirseniz harika olacak! :))))
Lütfeen :)))))))))
Japon stil satan yerlerden bulabilirsiniz sanırım, aklınızda bir model belirlerseniz bulunduğunuz çevredeki mağazalarda muadilini bulabilirsiniz gibi geliyor bana.Bu da coook tatli birsey sma nereden bulabilirim boyle birseyi :)
Birsey olmaz canım destekli giySenin elbisenden bende dusundum ama magazaya gidip bulmam lazim. Internetten alamam bunu :) yakasi baya derin benim memelerim buyuk degilsacma sapan durursa ustumde diye korktum denemem lazim
Viiiiiyyyyy şahane çok güzel hic kacirma
Sonuncu çok güzelmiş yaaaJapon stil satan yerlerden bulabilirsiniz sanırım, aklınızda bir model belirlerseniz bulunduğunuz çevredeki mağazalarda muadilini bulabilirsiniz gibi geliyor bana.
Şu modeller de hoşuma gitti ama kloş olanın altına bot olmaz, stiletto gerekir.
Eki Görüntüle 2088909 Eki Görüntüle 2088910 Eki Görüntüle 2088911
Birsey olmaz canım destekli giybenimkiler büyükte ne, çok kötü duruyor, elbise nisantasiyken tarlabaşı oluyor bende saklamaya çalışıyorum heryerde bulabilirsin bu tarz. Çoraplarıda sorun etme. Botlara o çorap gider zaten merak etme çok güzel olacaksin ♡
Japon stil satan yerlerden bulabilirsiniz sanırım, aklınızda bir model belirlerseniz bulunduğunuz çevredeki mağazalarda muadilini bulabilirsiniz gibi geliyor bana.
Şu modeller de hoşuma gitti ama kloş olanın altına bot olmaz, stiletto gerekir.
Eki Görüntüle 2088909 Eki Görüntüle 2088910 Eki Görüntüle 2088911
Aynen en iyisi oyle. Ama pelinin elbiseden her eve lazim. Benim o tur 10 tane siyah birbirine benzer elbisem vardırCok tesekkur ederim. Kafamda binbir sey var oturmus bir model yok. En iyisi cikip magaza magaza gezmek, biraz bunaliyorum ama deneyip gormeden olmayacak boyle. Biraz yorulmam lazim
Aynen en iyisi oyle. Ama pelinin elbiseden her eve lazim. Benim o tur 10 tane siyah birbirine benzer elbisem vardıralışverişe gidiliyor. Işe gidiliyor. Davete gidiliyor. Her derde deva birak kk'yi elbiseni bul şimdiden kolay gelsin
Bence de, pelin'in elbisesi her şekilde kombinlenecek bir elbise, doğru ve şık aksesuarlarla bir nikaha, kokteyl'e katılabilirsiniz, spor aksesuarlarla günlük kullanıma da müsait.Aynen en iyisi oyle. Ama pelinin elbiseden her eve lazim. Benim o tur 10 tane siyah birbirine benzer elbisem vardıralışverişe gidiliyor. Işe gidiliyor. Davete gidiliyor. Her derde deva birak kk'yi elbiseni bul şimdiden kolay gelsin
Oooooo bir aya kadar ne modeller bulursunuz, ben de elbise sevmeyenlerdenim, spor ve salaş giyim tarzı olanların ortak sorunu bu olsa gerekBenim dolabimda sadece 4 tane elbise var inanir misin. Bi tanesinide daha hic giymedim ama yazlikYakinlar evlenmeye baslayinca elbise derdine dustum Nikaha daha 1 ay var hahaha
Oooooo bir aya kadar ne modeller bulursunuz, ben de elbise sevmeyenlerden, spor ve salaş giyim tarzı olanların ortak sorunu bu olsa gerekbugün biri evleniyorum dese yazlık birkaç elbise var ama kışlık yok:)))
Aşkolsun müniş ben ufak ve baliketliyimBence de, pelin'in elbisesi her şekilde kombinlenecek bir elbise, doğru ve şık aksesuarlarla bir nikaha, kokteyl'e katılabilirsiniz, spor aksesuarlarla günlük kullanıma da müsait.
Daha kısa sevenler dizden 1-2 karış yukarıda bir modelini alır, zayıf ve uzun kadınlara çok yakışır bence.
Benim çok elbise varda ne. Annem hep kızar bana. O kızken 2 tane elbisesi varmış hemen ne giyeceğini bilirmisBenim dolabimda sadece 4 tane elbise var inanir misin. Bi tanesinide daha hic giymedim ama yazlikYakinlar evlenmeye baslayinca elbise derdine dustum Nikaha daha 1 ay var hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?