• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nikah masaı

BenEbruli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2008
25
0
86
45
Eskişehir
slm arkadaşlar bende aşk acısı taşıyan biriyle beraber olursanız sonuçlarını yazacam. başka birinin ugruna intihar ettiğini biliyordum onu cok sevdiğinide biliyordum onun ugruna yaotıgı fedakarlıklarıda ama onu sevdim. aşk acısı yaşayan biriyle yaşamak hiç sevilmemek cok kötü seviyormu acaba diye her zaman soraraım seviiyom diyen yalan dillere inanamak istiyom ve inanıyorum. magazada gezerken radyoda arif susamın nikah memuru şarkısı caldı ve benim biricik aşkım agladı agladı cocuk gibi hani beni seven dilleri nerede hani nerede beni seven kişi sustum sustum o agladı agladı.ugruna intihar edilen kadın neredesin seni cok merak ediyom ne olur cık ne olur o seni sevmiş ama sen onu sevmemişsin ben aşkımı cok seviyom

Allahim Yardimcin Olsun Güzelim!!! Ama gercekten Her Yürek Cekemez bunu!! Yani Sev ama Sevildigine Inanama!!! Umarim Sevginle Uyanir bu Gecmis Uykusundan!! Kaybederim diye Üzülme!!
Gercekten cok iyi bir Niyetle Yaklasmis sabir etmissin!!! Bunun Karsiligi elbet Gelecektir!!! Güzel Olan Hersey Seninle Beraber olsun Canim!!!Şeniz

evet arkadaşlar niye sordunuz ? o başasını severken evlendiğim içinmi ?

canım inan çok dugulandım.hiçde böyle bir sevgi görmedim.gerçekten çok fedakarsın.inşallah allah sabrının ve iyi niyetinin sonunda yüzünü güldürür,ayrıca evet açıkçası ben merak ettim bilerek neden evlendin?tabiki sevgidir sebebi ama bilemiyorum merak ettim kendimi koyuyorum yerine kesinlikle düşünemzdim evlenmeyi??

offffff canım ne yaptın yaaaa parçaladın beni .....oyyyyyyyyy :1shok::1no2:senağlama çooook üzüldüm senin adına ama ben inanmıyorum eşin seni seviyordur çok değer veriyordur gerçekleri görüyordur yoksa senle evlenmezdi bir sabah uyandığında yanındakine bakıp yazık onu düşünerekharcadığı vakte acıyacaktır biliyorum ......

çok zor ama zamanla seni sevecektir ilkler unutulmasa da alışır inş..:1no2:

offffff canım ne yaptın yaaaa parçaladın beni .....oyyyyyyyyy :1shok::1no2:senağlama çooook üzüldüm senin adına ama ben inanmıyorum eşin seni seviyordur çok değer veriyordur gerçekleri görüyordur yoksa senle evlenmezdi bir sabah uyandığında yanındakine bakıp yazık onu düşünerekharcadığı vakte acıyacaktır biliyorum
......[/QUOT

acımasını istemiyorum beni sevmesini istiyorum.aslında anlatmak istediğim sizlere şarkıyı dinlerken aglaması .neden agladı ?niçin agladı ?bana o senin eline su dökemez derken ?işte sebep burada?NEDEN ? NİÇİN?

çok zor ama zamanla seni sevecektir ilkler unutulmasa da alışır inş..:1no2:

BEN BİR BAYANIM SEVİLDİĞİMİ ANLIYORUM KAYBETMEKTEN KORKUYOR BENİ HİSSEDİYORUM . AMA ONUN KADAR SEVİLMEDİM İŞTE SENİ COK SEVDİM ONDANDA COK DERKEN YALAN SÖYLEMESİ.ACABA ONA BİR İMKAN VERİLSE ONU MU SECERDİ BENİ Mİ MERAK ETTİĞİM ŞEY BU . ASLINDA KAFAM KARIŞIK ONU ONDAN KISKANMAM. DAHA BİR COK ŞEY ANLAYIN İŞTE.........

Merak ettik sorduk...
Başkasını seven biriyle evlenmek tabiki büyük bir cesaretlilik...
Kendi hayatın kendi yaşantın kimse kimsenin hayatına müdahale edemez kiii
[
/QUOTE]
O CESARET BENDE YOKMUŞ ARKADAŞIM KEŞKE ONU TANIMASAYDIM. BİR TARAFTANDA İYİKİ TANIDIM DİYOM CÜNKÜ BEN ONU SEVİYOM . BİRİSİNİ DELİLER GİBİ SEVMEK ONU HER GÖRDÜĞÜNDE TEKRAR AŞIK OLMAK.

canım inan çok dugulandım.hiçde böyle bir sevgi görmedim.gerçekten çok fedakarsın.inşallah allah sabrının ve iyi niyetinin sonunda yüzünü güldürür,ayrıca evet açıkçası ben merak ettim bilerek neden evlendin?tabiki sevgidir sebebi ama bilemiyorum merak ettim kendimi koyuyorum yerine kesinlikle düşünemzdim evlenmeyi??

İNSAN SEVERSE FEDAKAR OLUYOR ANNENİN COCUGUNA GÖSTERDİĞİ FEDAKARLIK GİBİ . EVET BİLEREK EVLENDİM HANGİ ŞEHİRDE OTURDUGUNUDA SOY ADINIDA . BOŞANMIŞ OLDUGUNUDA. AMA ONU HİÇ BİLMİYOM GÖRMEDİM . YANİ ARAŞTIRIYORUM. AŞKIMA O SİHİRLİ DEGNEGİ BEN VERECEM VE O ZAMAN GERCEGİ ÖGRENECEM . ARKADAŞLAR EGER BİR KADIN KAFAYA KOYDUYSA YAPAR .

Back
X