nikah masaı

canım o uğruna intihar edilen kız için,çık ortaya diyorsun ama..
çıkması da hiç güzel değil aslında.. ben yaşadım, o kız ortaya çıktı,sevdiğim kişiyi elimden aldı.

canım benım sevdıgmde benım için intahar ettı allaha şükür ki ölmedi. ben onla bırlıkde olamm dını ınançlarım buna izin vermiyo. ama hiç bir zamanda benı unutamadıgını belırtıyo aradan o kadar zaman geçtıkden sonra bıle hala konuşmaya çalışıyo gonderdıgım mesajları sılmemiş. yani bence eşini o kızla karşılaştırman iyi olmaz gbı düşünüyorum ben

yazınızın başında bir an sizi o zannettim yazınızı okudukca tabiii o olmadıgınızı anladım be n böyle yaşayamam kalbi benim için atmayan birisiyle yaşıyamam.evlenmeden önce herşeyi biliyordum herşeyi ama aglaması bunu kaldıramadım. kaldıramıyorumda

N Kadar Buyuk Sevgınız Varmıss Ben Sızın Yaptıgınızı Yapamazdım Heraldee Insallah Mutlu Olursunuzz Esınızle Ama O Innsanın Gelmesını Karsısına Cıkmasını Istemeyın Kabuk Baglayan Yarayı Tekrar Acmıs Olursunuz Hıc Bı Zaman Unutulmaz Bence

Hayat öyle zor ki! Senin yerinde olmak da zor, eşin olmak da, o kişi olmak da...
Sürüklüyor hayat bizi sürekli bir yerlere...
Kendisi veremiyor insan bazen kendi hayatının kararlarını bile;
Yaşıyor sadece başkalarının seçimlerini...
Kim bilir daha nelerrr nelerrr yaşatacak hayat bizlere..?

güzelim bence de o kızın gelmesini istemekle haklısın gelsin de en azından eşin kesin kararını versin
umarım eşin o kızı kafasında bi takıntı haline getirmiştir de gerçek sevginin bu olmadığını sende sevgiyi bulabileceğini görür
madem bunu bilerek evlendin ve gerçekten çok seviyosun o zaman sevgin için savaş derim ben.onun sevgisini o çekip giden kızdan çok daha fazla hakettiğin kesin çünkü:1hug:

güzel duygularına öncelikle tşk ederim. benim içimdeki yaradır bu hangimizi daha cok sevdiği.bunu bilerek evlendim ama aglaması cok koydu bana.

kimbilir ?hayatın bu kadar kötü oldugunu bilemedim. sevmenin bu kadar kötü oldugunu bilemedim onu o kadar cok seviyorum ki onun için fedakarlık yapabilirim

acaba kabuk baglamışmıydı yoksa hala .........

acaba kabuk baglamışmıydı yoksa hala .........

Kabuk bağlamayacak yara yoktur canım, ama sen onu kaşırsan kanatırsan ve önüne geçemeyebilirsin. fisfisfis

Nitekim insan denilen varlık ölüm acısına bile dayanıyor, katlanıyor, alışıyor.

Tabi bu merak insanı yer bitirir ama sandığın kadar büyük bir duygu hissetmiyor olabilir, madem bu kadar şeyi göze almışsın soğukkanlı bir şekilde konuşmayı deneyebilirsin. Daha önceden de konuşmuşsun heralde sana açıldıkça bazı şeyleri daha kolay atar.

Hakkınızda hayırlısı olsun tatlım.
a.s.

bu duygularla yaşayamıyorum ve onu terk ettim. ben bunu biliyordum başkasının ugrıuna intihar ettiğini biliyordum. ama bu kadar derin oldugunu bilmiyordum aglaması beni yıktı. onun kalbinde ben yoktum

sabrına mücadelene hayran kaldım doğrusu.ben senin gibi kesinlikle olamam.nasıl bi sevgidir bu nasıl fedakarlıktır.inanki eşinin intihar etmesi bile senin bu yaptığının yanında halt etmiş.kimse bile bile kendini ateşe atmaz.ama sen aşkın sevgin için herşeyi göz almışsın.onun belkide hala onu sevdiğini bile bile aynı yatağı paylaşmışsın.bu yüce sevgini ona laik görmüşsün.açıkçası çok şaşırttın beni .ama bence eski defterleri karıştırarak kendini yıpratırsın sadece.

hasret canım aramadınmı sonra merak ettim hala ayrımısın yani ben sanki aramışsın gibi hissediyorum tatlım inş herşey senin gönlüne göre olur canım yaaaa

cepinde umaram gözüküyor isteseydi arardı o akşam aradım . bana gerii dönebilirdi . tlf etmedi.ondan gurur varsa bende de gurur var aklı sıra gurur yapıyor ne olurduda bir tlf etseydi .aşkta gurur olmaz

ay canım valla sabah sabah üzülerek güne başladım yav.
zor bir durum demekki ne çok sevmişsinki
başka birini sevdiği halde yanındasın.
ne diyim canım inanki zaman herşeyin ilacıdır.
sen kalbini temiz tut birgün
belki sana delicesine
bir aşkla bağlanır...

güle hasret gidecegim bana bir deste gülle gelebilirdi.
bende atılırdım onun boynuna ama nafile her yönden yıkıldım.onu seviyorum hemde cok .seviyorum sevecegim.bir tlf edilemiyecek kadar sevilmişsem artık yapabilecegim birşey yok benim

canım ama o senınle evlenmıs ..senınle aynı yastıga bas koyuyor..senınle yatıp senınle kalkıyor ..bence en cok senı sevıyor kardesım...gerı dön sen ara ve kazanan sen ol bence

ben aradım. arkasından ben koştum.o beni sevmedikten sonra cok zor canım fedakarlıklar ve iyilikler unutulur. ama kötülükler unutulmaz. ugruna ölümü göze aldıgı kişi ona kötülük yaptı onun için unutmadı onu. ben ise ilgi sevgi herşeyimi verdim . fakat unutuldum. ona tek bir söz.UNUTULANLAR UNUTANLARI UNUTMAZLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…