- 7 Aralık 2012
- 416
- 248
- 63
- Konu Sahibi december90
Bence nikah ardından akşam gençlerle eğlence. Hatta geçen bir tanıdık nikahtan sonra Kolcuoğlu kebapçısında yapmış eğlenceyi. Mekan kapatılıyor, ya da tek bir katı mekan büyükse, hem yemek hem şarkıcı oluyor. Misafirlere kendi ücretini ödeten de var ama bence hoş değil.Merhaba Kızlar,
Şu sıralar kafam inanılmaz karışık .
Her genç kızın hayali gibi bende düğünm olsun istiyorum fakat şu zaman da düğün salonlarının fiyatları çok uçuk ve nakit olması gerekiyor yeni evlenecek olan insan içinde çok zor , düğünde takılan paralarla bile karşılanmaz diye düşünüyorum.
Erkek arkadaşım sırf düğün olacak diye kredi çekecek.
Sorum şu nikah yapıp tekne mi kiralasam , fiyatları uygun geldi bana 2 500. Ama düğün salonları 7 binden başlıyor .
İlerde keşke düğün yapsaydım der miyim bilmiyorum bunun çelişkisini yaşıyorum .
Nikah Mı düğün mü yapsam ilerde keşke düğün yapsaydım diye pişmanlıklarınız oldu mu veya yapmasaydım gibilerden ?
60-70 kişi ya da daha az olabilir. En sevdiklerini yakınlarını çağıracaksın. Hemde misafir öpme, takı takma faslı olmaz iki saat. Maksimum 3-4 bine halledilir bence. Hatta içki olmazsa daha az. Hemde süper eğlence olur.
Başka bir arkadaşımın da sülale feci kalabalıktı. 600 kişi nikaha çağırıldı. O kadar adama düğün yapılır mı? Nikah yaptı. Akşama 100 kişilik düğün yaptı otelde.