• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah olayı

Shanna

Bana yeni düşmanlar lazım , eskileri hayranım oldu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
5.186
3.410
248
Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle : )
Ben nişanlıyım kismetse seneye ağustos ayında düğünüm var . Sizce nikah işlemlerine ne zaman başlamak doğru olur ? kısa surede hallediyor mu ?
Diğer sorum da nikahı düğüne 1- 2 ay kala kıyın diyenler oldu . Ama ben düğün akşamı olsun diye hayal etmiştim hep sizce nasıl yapmalıyız ?
Bu arada 3 saat uzaklığa gelin gidiyorum . Bunu yazdım ama belki nikah için uzaklık fark eder mi diye oyle aklımdan geçti belirteyim dedim :deli:

Benim ex polis olduğu için. Soruşturma 1 ay sürmüştü. Onay gelmeden nikahı kiyamadik. Düğün önce nikah sonra oldu. Ne kadar tersiz. Zaten bosaniyoruz aman.

Size mutluluklar :)

Nikah işlemlerinin geçerliliği 6 ay yani ocakta işlemleri yaptırıp ağustosta evlenemezsin

Ben nişanlıyım kismetse seneye ağustos ayında düğünüm var . Sizce nikah işlemlerine ne zaman başlamak doğru olur ? kısa surede hallediyor mu ?
Diğer sorum da nikahı düğüne 1- 2 ay kala kıyın diyenler oldu . Ama ben düğün akşamı olsun diye hayal etmiştim hep sizce nasıl yapmalıyız ?
Bu arada 3 saat uzaklığa gelin gidiyorum . Bunu yazdım ama belki nikah için uzaklık fark eder mi diye oyle aklımdan geçti belirteyim dedim :deli:

Biz 2 ay kala nikah işlemlerine başladık.
Çünkü çok uzak şehirlerde idik.

Siz düğünde nikah istiyorsanız onu özel olarak ayarlamanız gerek.
Bizim ki düğün, sonrası nikah oldu :)

kesinlikle önceden kıydırmayın.
Ne imam ne resmi.

Nikahi erken kiymayin asla. gelin ata binmis ya nasip demis.
Bu şekilde düşünmedim ama hani o heyecan başka olur sanki eveeeeet diye bağırmak falan :halay::KK200:

Benim ex polis olduğu için. Soruşturma 1 ay sürmüştü. Onay gelmeden nikahı kiyamadik. Düğün önce nikah sonra oldu. Ne kadar tersiz. Zaten bosaniyoruz aman.

Size mutluluklar :)
Hayırlısı olsun senin için dilerim bundan sonra çok mutlu hayatın olur :)
Teşekkür ederim :KK200:

Biz 2 ay kala nikah işlemlerine başladık.
Çünkü çok uzak şehirlerde idik.

Siz düğünde nikah istiyorsanız onu özel olarak ayarlamanız gerek.
Bizim ki düğün, sonrası nikah oldu :)

kesinlikle önceden kıydırmayın.
Ne imam ne resmi.
Evet o gün için nikah memuru ayarlamak lazımmış sanırım . Bu konularda ne benim ne nişanlımın fikri yok :)
O da bu siteye üye olduğumu bildiği için sor bakalım dedi onlar bilir dedi sordum bende :)
Sizin çok uzakmış ama bizim 3 saat fazla değil :)

Bu şekilde düşünmedim ama hani o heyecan başka olur sanki eveeeeet diye bağırmak falan :halay::KK200:

Nikahi once kiymak durumunda kalan arkadaslar, bir dostlarina cubbe giydirip nikah merasimi yaptilar gene.
Ama siz gene de nikahi 1-2 ay once falan yaptirmayin.
Ne alaka yani? tayin falan olur anlarim da onun disinda onerenler hangi kafayla oneriyor anlamadim.
Burda nikahini kiyip da dugunden donen kac konu oldu.

Nikahi once kiymak durumunda kalan arkadaslar, bir dostlarina cubbe giydirip nikah merasimi yaptilar gene.
Ama siz gene de nikahi 1-2 ay once falan yaptirmayin.
Ne alaka yani? tayin falan olur anlarim da onun disinda onerenler hangi kafayla oneriyor anlamadim.
Burda nikahini kiyip da dugunden donen kac konu oldu.
Herşey bizim için tabi hayat bu ama Allah korusun olmasın öyle bişey mahvolurum valla :KK61:
Ama gerçek nikah memuru gelir salona değil mi :oops:

Evet o gün için nikah memuru ayarlamak lazımmış sanırım . Bu konularda ne benim ne nişanlımın fikri yok :)
O da bu siteye üye olduğumu bildiği için sor bakalım dedi onlar bilir dedi sordum bende :)
Sizin çok uzakmış ama bizim 3 saat fazla değil :)

1 ay öncesinden halledersiniz.
acele etmeyin :)

Mutluluklar dilerim.
Nikahı düğünde kıydırmak en güzeli.

Nişanlınız belediye başkanını tanıyorsa ya da bir aracı konursa nikaha başkanın gelmesi daha güzel olur :) yoksa yardımcısı geliyor.

biz haziranda halletmistik kiz eyluldeydi nikah yani bide memur salona gelicekya sona birakma tam.dugun zamanlari bulamazsiniz memur

1 ay öncesinden halledersiniz.
acele etmeyin :)

Mutluluklar dilerim.
Nikahı düğünde kıydırmak en güzeli.

Nişanlınız belediye başkanını tanıyorsa ya da bir aracı konursa nikaha başkanın gelmesi daha güzel olur :) yoksa yardımcısı geliyor.
Teşekkür ederim :)
Valla tanıyor mu bilmiyorum büyük ihtimal tanımıyordur sanırım :) Benim yasadığım yerde olsaydı düğün biz tanıyoruz dayımın çocukluk arkadaşı mı neymiş belediye başkanı , kesin gelirdi o ama Gebzede olacağı için düğün gelemez :)

biz haziranda halletmistik kiz eyluldeydi nikah yani bide memur salona gelicekya sona birakma tam.dugun zamanlari bulamazsiniz memur
Aynen benimde bu aklıma geliyor tam yaz zamanına da bırakmamak lazım dediğin gibi sezonda bulamayabiliriz :)
Bizde -mayıs -haziran gibi halletsek olur heralde

Aynen benimde bu aklıma geliyor tam yaz zamanına da bırakmamak lazım dediğin gibi sezonda bulamayabiliriz :)
Bizde -mayıs -haziran gibi halletsek olur heralde
evet garantiye almak.lazim.biz haziranda gittik eylulun ilk haftasi dolmustu bile..memur dugune gelince ekstra ucrette odeniyodu he bildigim.kadariyla

Kesinlikle dügün günu nikah kiyin. Tayin durumu vs olsa bile..o kadar cok ornek gordum ki.en yakin arkadasim nisanlandi ve cok mutluydu nisanlisi cok deger veriyordu. Tayin icin nikah yaptilar dugune 4 ay kala. Nikah yapildiktan iki hafta sonra malesef ayrildilar.ve arkadasim bosanmak icin de 1 yil ugrasti cocuk surekli problem cikardi.ayni sey yine baska bir arkadasimin da basina geldi.ve ne yazik ki bizim toplumumuzda da evlilik hayati olmasa bile kiz icin nişan atti degil de "boşandı" deniyor. siz siz olun dugunden once nikah yaptirmayin.

evet garantiye almak.lazim.biz haziranda gittik eylulun ilk haftasi dolmustu bile..memur dugune gelince ekstra ucrette odeniyodu he bildigim.kadariyla
Veririz artık napalım :) Çokta değildir heralde ücreti sanırım :KK53:
Sizinde nikah salonda olmuştu dmi ? Önceden mi kıydınız

Back
X