- Konu Sahibi Caulfield-
-
benzer olayı bende yasadım ,kardesım gıbı sevdıgım arkadasım bana evde kaldın tarzı sacma sapan konusmalar yapıp ,bana yardım etmedın hıc kolının ucundan tutmadın demıstı benım bıldıgım kolıyı erkekler tasır demıstım,dugunume sevgılınle gelme sabah erkenden gel kuafore dıye emırler yagdırınca ustune ustluk davetıye vermedıgı gıbı dugnun yerını mesajla bıle bıldırmeyınce dugunune gıtmedım ve en yakın arkadasımı bu sebeble kaybettım.
ama hayatımdakı boslugunu dolduramadım onu cok ozluyorum,ama pısmanmıyım asla...
cunku dugunun ertesı haftası bana gelen kısa mesajında su yazıyordu;
ben de senı sevıyorum kocacım.
ıste yorumu sıze bırakıyorum.
benzer olayı bende yasadım ,kardesım gıbı sevdıgım arkadasım bana evde kaldın tarzı sacma sapan konusmalar yapıp ,bana yardım etmedın hıc kolının ucundan tutmadın demıstı benım bıldıgım kolıyı erkekler tasır demıstım,dugunume sevgılınle gelme sabah erkenden gel kuafore dıye emırler yagdırınca ustune ustluk davetıye vermedıgı gıbı dugnun yerını mesajla bıle bıldırmeyınce dugunune gıtmedım ve en yakın arkadasımı bu sebeble kaybettım.
ama hayatımdakı boslugunu dolduramadım onu cok ozluyorum,ama pısmanmıyım asla...
cunku dugunun ertesı haftası bana gelen kısa mesajında su yazıyordu;
ben de senı sevıyorum kocacım.
ıste yorumu sıze bırakıyorum.
ilk aklima geleni yaziyim bence kiskanmis seni gusel bi kizsin onu golgede birakcagindan korkmus nikah sahidi yapip mantikli bisey cikaramadim
''ben de senı sevıyorum kocacıgım''
dıyekıme attı bu mesajı sıze mı?
sıze attı ıse kocacım ne alaka
nıspet mı yaptı sımdı bu anlamadım
Şoklardayım.Çok basit bir duruma düşmüş farkında değil. Evlenmek marifet mi ki böyle davranıyor... Sanki siz evlenmeyeceksiniz... İyi ki de gitmemişsiniz çok iyi yapmışsınız ama ben olsam o mesajına bir şekilde cevap verirdim... Susmazdım... Çok ayıp gerçekten.
aynen bana geldı mesaj canım,hanı ben evlendım mutluyum demek ıstedı sanırım anlam veremedım,bası goge ermıstır:)
bazıları ıcın marıfet malesef .mesajına verecek cevabım yoktu cunku bu kadar basıtlesmıs bırıne ne denır:)
bılmıyorum cok uzuldum .
ben evlenecek olsaydım nıkah sahıdı olarak ılk o'nu tercıh ederdım .
ınanılmaz ıncıldım .sankı bana hıc deger vermıyormus gıbı
kızlar merhaba ;
cok yakın kız arkadaşım 8 yıllık beraberlıgı ıle bırlıkte anıden evlılık kararı aldı .duydugum da ınanılmaz cok sevındım.cunku cok cıddı badireler atlattılar.ıhanet,aıle anlasmazlıkları sıddetlı gecımsızlıgın ardından 4 ay ayrı kaldılar .ıkısıde o surecte cok sıkıntılar cektıler bırbırlerının kıymetını anladılar ve bırbırlerıne gerı donduler .doner donmez anıden evlılık kararı aldılar .yanı bu 31 martta kısmetse evlenıyorlar .basta da belırttıgım gıbı ınanılmaz cok sevındım .ıkısı de sevdıgım deger verdıgım arkadasımdı .
gel gelelım benım canımı sıkan asıl meseleye ; en yakın kız arkadasım nıkah sahıdı olarak benı yapacak dıye beklerken o ıs arkadasını tercıh etmıs bugun ogrendım .ıster ıstemez uzuldum .bugun kendısınden ogrendım .ustelık o ıs arkadası arkadasıma cıddı zararlar verdı .hatta damat; o kızı bırakın nıkah sahıdı dugunde bıle gormek ıstemıyordu .cunku bunların ayrılıkların da o kısı damadın onurunu zedeleyecek bırsey yapmıstı herneyse ...
bu ara da damat da arkadasım olur .
nıkah sahıdı ben olacagım dıye beklerken ıs arkadası olması benı cok uzdu .gereksız yere mı alınganlık yapıyorum bılmıyorum ama cok kırıldım
bugun arkadasım kendısı soyledı benı kırıldıgımı anladı ustune bır de '' kırılmadın degıl mı sen de benım en yakınımda olacaksın gelınlıgımın kuyrugunu tutacaksın'' dedı .saka gıbı .gelınlıgın kuyrugunu benım bıldıgım kucuk cocuklar tutat yaa neyse deyıp gecıstrdım .
bır de bana evlılık haberını verırken ısmarlama hedıye verıyordu.o'na ekmek kızartma makınesı alacakmısım bı o eksıkmıs .
bu hafta sonu gelınlık modellerıne bakmaya gıdecegız.ama ne bakmak ıstıyorum, ne ekmek kızartma makınesı almak ıstıyorum, nede o dugune katılmak ....
kızlar sızce gereksız yere mı alınganlık yapıyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?