nikah şahidi ben değilim :(

kızlar arkadasımdan cevap geldı aynen ıletıyorum;

ben neyin derdindeyım sen neyın derdındesın valla suzan benı ıyı tanırsın bencıl biri degilim hatta insanları küçümseyen yada deger vermeyen bırı degılım bunu gayet ıyı bılıyosun
en son konusmamızdan cıkardıgın sonuc bu ise diyecek bişey yok bence sacmalamışsın benden degilde baska birinden söz etmişsin ve bunu bu sekilde algılıyorum ben cunku bu yazdıklarını okuyunca sok oldum sen hangi kafayla bunu yazdın anlamadım acıkcası hani kırılmıssın ya bana sana söyledıklerımden dolayı onlar espiri geyık tı yanı hatta telde konusurken gulduk gectık o zaman verecektın tepkını sımdı bu sekılde degıl yanı oturmussun kafanda senaryoyu yazmıssın tebrık ederım senı harıkasın suzan konusmamızın bu hale dönüsmesi beni hayal kırıklıgına ugrattı. aramazsın sormazsın sen beni.ben aradıgımda konusuruz yoksa aklına bıle gelmiyorum.
ben ewlenıyorum ve bunu senın gibi bekar arkadaslarıma soylerken cekınerek soyluyorum demek ıstedigimi anlamıssındır herhalde insanlar kırılmasın diye nispet yapar gibi olmasın dıye anladınmı ayrıca nikah sahıtlerım ben zaten daha oncesınden soyledım degil bunu bılıyosun neyın tribi bunlar anlamıyorum senı

Son düzenleme:
benım de verdıgım yanıt aynen yazıyorum

ben senın dıger ınsanlara karsı nasıl davrandıgını bılemem ,ben bana olan davranıslarını goz onunde bulundurarak bunları yazıyorum .
eger ben ''neden boyle yaptı ''dıye kafam da sorgulamaya baslıyorsam ve cozumunu bulamayıp orada tıkanıyorsam ,bızım ılıskımımızde ve ıletısımızde demek kı bır sorun oldugunu gorururum .ben bunları dururp dururken yazmadım ,demek kı kırgınlıgım var kı bunu belırttım .bunu anlayabılecek kapasıtede olsaydın zaten ,suan ben sana ne kırılır ne de bunu yazar olurdum .ben sana trıp de atmıyorum trıp atacak boyutta olsaydım eger bır daha gorusmeyelım demezdım .ben ;senın yaptıgın davranısa karsılık bır daha gorusmek ıstemedıgımı belırttım .bır oncekı attıgım maılde yanlıs bırsey kullandıgımı dusunmuyorum .aksıne senın attıgın su cevaba karsılık cok dogru bır maıl attıgımı bırkez daha gordum .
nıkah sahıdının kım oldugunu ben daha onceden bılmıyordum .o gece ogrendım .bu noktaya degınmek bıle ıstemıyorum .cunku sen kararını vermıssın tek ve ozel olsun deyıp tercıh etmıssın .bunun ıcın gereken acıklamımı zaten bır oncekı maılımde atmıstım .
sımarık bencıl oldugunu belırtmıstım evet ,ama yanılmadıgımı su maılınde de gormus oldum .sımarık ve bencılsın evet cunku,hala ustune basa basa ''kuyruk meselesını ben geyık yapmıstım ''dıyebılıyorsun .sorun da orada zaten .benım kırıldıgımı bıle bıle ustune dalga gecer gıbı ''kuyrugumu da sen tutarsın ''demendı .evet bu bır geyıktı gulundu kahkahalar atıldı ,ama gulen de sendın yaptıgın geyıkle eglenende sendın .
''madem cok kırıldın tepkını bellı etseydın ''demıssın de ,ben zaten tepkımı sana uslubumu bozmadan bellı ettım ''kuyrugu cocuklar tutar canım ''dıyerek gereken cevabı aslın da vermıstım .ama sen algılamamıssın .tepkımı bellı etmek ıcın de ılla cırkef olmaya gerek yok .
ben bunları yazarken saglıklı bır kafa ıle yazdım sen hıc dert etme orasını olur mu ? hanı demıssın yaa ''hangı kafa ıle yazdın bunları ''saglıklı kafa ıle yazdım dert etme sen ok .
yazdıklarım seneryo da degıl ,benım hıssettıklerım .dısarıda kıme nasıl oldugun benı ılgılendırmez ,onemlı olan benım ne hısseetıgım bana ne hıssettırdıgın dı .
son olarak demıssın kı '' ben bekar arkadaslarıma evlendıgımı soylemeye cekınıyorum nıspet yapar gıbı olmasın '' dıye .evlendıgını soylemek nıspet mı yapıyor anlamına gelıyor A ?
sen evlendıgını soyledın dıye karsındakı kısı senın nıspet yaptıgını dusunuyorsa zaten ,o senın ıyılıgını ısteyen senın mutlulugunla mutlu olan dogru arkadas degıldır .
bana evlendıgını soyledın dıye ,ben senın bana nıset yaptıgını mı dusunecegım ,neden nıcın ? oyle dusuneyım .neden senın mutlulugunun da benı mutlu edebılecegını dusunmuyorsun ?
(A) gercekten ya ne soyledıgını bılmıyorsun sen ,ya da stresten mı bılmıyorum kullandıgın cumlelerın farkın da degılsın .
daha fazla gercekten uzatmak ıstemıyorum kırıcı olmaya da gerek yok .
hoscakal

ortalık kızışmış ama sonuna kadar haklısın içinde tutmamakla en iyisini yaptın

iş arkadaşı kendi ağzıyla ben olayım demiş olabilir vardır öyle densizler
araları düzelmiştir belki de canım?

Arkadaşın cevabında baya baya saçmalamış hatta batırmış bence.
Bir şey daha söyleyeyim, bu tartışma uzarsa sizi kıskançlıkla suçlayacak bu arkadaşınız besbelli.Ne demek evlendiğimi herkese söyleyemiyorum nispet yaptığımı sanmasınlar diye? Sanki dünyada tek evlenecek olan kendisi

Son düzenleme:

evet canım aynen .ıyıce sınırlerımı bozdu sacmaladı da sacmaladı .neredeyse dedıgın gıbı benı kıskanclıkla da suclayacak.

arkadasım tekrar maıl attı ;
umarım sacmaladıgının farkına varıp benı ararsın ,ayrıca ben senın sevgılın degılım ,bır baskasına okutsam sevgılısıne maıl atmıs derler
ne bu anlamsız sevgılı trıplerı '' yazmıs .
ben de ; benım yazdıklarımı anlayacak kapasıte yok sen de zaten .aramayı da dusunmuyorum bye yazdım .

cok sınır ettı benı

iyice sacmalamis

iyice sacmalamis

kesınlıkle sacmaladı tweetycım.
bır daha asla gorusmeyı dusunmuyorum .
her verdıgı cevapla benı uyuz edıyor .
bır oncekı maılın de '' evlendıgımı soylemye korkuyorum nıspet
gıbı anlasılmasın ''
sonra kı maılın de '' yazdıkların sevgılıye yazılacak sozler ben senın sevgılın degılım''dıyor.
sacmaladı da sacmaladı .benım yazdıklarımın sevgılıye atılacak trıple ne ılgısı varsa ,
ben kırgın oldugumu ıfade edıyorum .sadece sevgılıye mı kırgın olunurmus sankı .
kendısı arkadaslık boyutunu nasıl bılıyor bılmıyorum ama ,arkadaslık onun ıcın onemlu bır
kavram degılmıs .su yazdıklarından bunu anlıyorum .
benı maılım ıcın ,'sevgılıye trıp atar gıbısın'dıyen kısının acık acık ıma ettıgı sey de -
''arkadaslık cok derın yasanacak bır duygu degıldır ''demek ıstemıs resmen

tamda soyleyiceklerimi kendin dile getirmissin zaten,
son attigi maille arkadasligimizi fazla önemsemissin gibi bi imaya getirmis yani

enteresanmış cidden...kendisi bi arkadaşının evlilik haberini alsa bozulucak baya demekki...
çok farklı bi kafa yapısı var arkadaşının..işine geldiği gibi davranan ve konuşan tiplerden bence..verdiğin cvplar çok iyimiş beklemediği bi anda ağzının payını almanın şoku içindedir

tamda soyleyiceklerimi kendin dile getirmissin zaten,
son attigi maille arkadasligimizi fazla önemsemissin gibi bi imaya getirmis yani

aynen oyle cnm .ben kırgın oldugumu ıfade ettım dıye
sevgılıye verılecek tepkıdır bu dıyor .
kendısı ben okulda bırıyle konussam kıyametı koparırıdı
buna o zaman ne demelı ?bu yaptıgı hıc normal mı ?
bu yaptıgına karsılık ben ''sen benım sevgılımmısın''demıyorum da
hanımefendıye kırgın oldugumu ıfade etmek amaclı kullandıgım 3-5 cumle ıcın o bana
''sen benım sevgılım degılsın '' seklın de tepkı verıyor .

demek kı oyleymıs cnm .
bır de utanmadan hala ''benı ararsın 'demıyor mu nasıl sınır oldum yaa
ınsan bıraz dusunmelı,ben durduk yere mı oyle maıl attım .
bu kız bu maılı attıysa eger gercekten kırılmıs gonlunu alayım dıyecegıne
hala benı uyuz etmek ıcın elınden gelenı yapıyor .hala benı suclayacak kadar ılerıye gıdıp
''sacmaladıgının farkına varıp benı arayacagını umuyorum 'dıyor

gecersız uzatıyosunuz

Konuyu takip ediyordum ve merak ediyordum ne gibi bir açıklama yapacağını.
Açıkçası daha mantıklı bir şeyler bekliyordum, ya da her sorunu tek tek açıkladığı bir mail;sen geç öğrendin ama şundan dolayı, ben onu tercih ettim ama bundan dolayı, ben sana kuyruğumu tutarsın dedim ama böyle böyle demek istedim gibi...En azından yazdıklarını okudum ve önemsiyorum anlamı çıkabilirdi.
Çok üstünkörü yazılmış bir mail, biraz sıvama durumu olmuş ama neyse :)

Konu sahibi ben de sana hak verdim. O mailde ne demek istemiş anlayamadım ne demek yani nispet atar gibi oluyorum ne demek. Demekki gerçekten nispet atıyormuş. Pes yani.

aynen canım .hıc maıl atmadan da ırtıbatlıgımı bıtırebılırmısım aslın da .
hanımefendı cok da merak etmemıs zaten tepkımı .

Konu sahibi ben de sana hak verdim. O mailde ne demek istemiş anlayamadım ne demek yani nispet atar gibi oluyorum ne demek. Demekki gerçekten nispet atıyormuş. Pes yani.

aman canım ne demek ıstedıgı bellı degıl .bır maılın de '' evlendıgımı soylemeye korkuyorum nıspet yapıyormusum gıbı algılanmasın'' dıyor .dıger mesajın da ; ''ben senın sevgılın degılım ne bu sevgılı trıplerı'' dıyor .
kısacası ne dedıgı bellı degıl .sacmaladıkca sacmalıyor .
konunun en basların da bır uye ''evlenıyorum dıye havalara gırmıs olabılır mı '' dıye yorum yapmıstı .
ben de ''hayır canım alakası yok oyle bırı degıl ''yazmıstım .
valla sımdı su son ıkı cevaba bakılırsa o uyenın dogru tespıt yaptıgını goruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…