nikah şahidi ben değilim :(

Caulfield-

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
8.769
1.121
373
kızlar merhaba ;
cok yakın kız arkadaşım 8 yıllık beraberlıgı ıle bırlıkte anıden evlılık kararı aldı .duydugum da ınanılmaz cok sevındım.cunku cok cıddı badireler atlattılar.ıhanet,aıle anlasmazlıkları sıddetlı gecımsızlıgın ardından 4 ay ayrı kaldılar .ıkısıde o surecte cok sıkıntılar cektıler bırbırlerının kıymetını anladılar ve bırbırlerıne gerı donduler .doner donmez anıden evlılık kararı aldılar .yanı bu 31 martta kısmetse evlenıyorlar .basta da belırttıgım gıbı ınanılmaz cok sevındım .ıkısı de sevdıgım deger verdıgım arkadasımdı .
gel gelelım benım canımı sıkan asıl meseleye ; en yakın kız arkadasım nıkah sahıdı olarak benı yapacak dıye beklerken o ıs arkadasını tercıh etmıs bugun ogrendım .ıster ıstemez uzuldum .bugun kendısınden ogrendım .ustelık o ıs arkadası arkadasıma cıddı zararlar verdı .hatta damat; o kızı bırakın nıkah sahıdı dugunde bıle gormek ıstemıyordu .cunku bunların ayrılıkların da o kısı damadın onurunu zedeleyecek bırsey yapmıstı herneyse ...
bu ara da damat da arkadasım olur .
nıkah sahıdı ben olacagım dıye beklerken ıs arkadası olması benı cok uzdu .gereksız yere mı alınganlık yapıyorum bılmıyorum ama cok kırıldım
bugun arkadasım kendısı soyledı benı kırıldıgımı anladı ustune bır de '' kırılmadın degıl mı sen de benım en yakınımda olacaksın gelınlıgımın kuyrugunu tutacaksın'' dedı .saka gıbı .gelınlıgın kuyrugunu benım bıldıgım kucuk cocuklar tutat yaa neyse deyıp gecıstrdım .
bır de bana evlılık haberını verırken ısmarlama hedıye verıyordu.o'na ekmek kızartma makınesı alacakmısım bı o eksıkmıs .
bu hafta sonu gelınlık modellerıne bakmaya gıdecegız.ama ne bakmak ıstıyorum, ne ekmek kızartma makınesı almak ıstıyorum, nede o dugune katılmak ....
kızlar sızce gereksız yere mı alınganlık yapıyorum ?

Son düzenleme:
yakin arkadasinizmis
kirilmayin
en guzel gununde yaninda olun
tost mak alin
nikah sahidede olmayiverin
gereksiz alinganlik
onalrin tercihi
belki oyle olmak zorundaydi

yakin arkadasinizmis
kirilmayin
en guzel gununde yaninda olun
tost mak alin
nikah sahidede olmayiverin
gereksiz alinganlik
onalrin tercihi
belki oyle olmak zorundaydi

bılmıyorum cok uzuldum .
ben evlenecek olsaydım nıkah sahıdı olarak ılk o'nu tercıh ederdım .
ınanılmaz ıncıldım .sankı bana hıc deger vermıyormus gıbı

ben olsam bende alınırdım haklısın ama işte herkesin farklı tercihleri var..boşver al hedıyesını düğüne git sonra zaten sen sağ ben selamet olacak bir kademeye gelmiş bence arkadaşlığınız...en azından arkadaşının gözünde...artık bundan sonra ona göre davranırsın.

Kırılmakta üzülmekte haklısın canım
ama arkadasında ayıp etmiş gerçekten
zaten öyle olur yaa insana en büyük darbe en yakınından gelir
boşver canım sende ekmek kızartma makinesini almayaverirsin olur biter

bır de bana kırılmayım dıye gelınlıgım kuyrugunu sen tutacaksın dıyor yaa
gelınlıgın kuyrugunu cocuklar tutmuyor mu ?

bılmıyorum cok uzuldum .
ben evlenecek olsaydım nıkah sahıdı olarak ılk o'nu tercıh ederdım .
ınanılmaz ıncıldım .sankı bana hıc deger vermıyormus gıbı

siz evlenecek olsaydiniz belki sizde baskasini tercih ederdiniz
o an kosullar onu gerektirir belki
benim nikahimda hep kuzenimle hayal ederdik nikah sahitim olacak diye senelerdir
ama benim nikah gunum geldi
baktim abim geliyor
sen dur kuzen gelcek demedim
hic önemli degil
bosverin takmayin

onun her kotu gununde yanındaydım .
damatta arkadasımdı .kız arkadasım tanıstırmıstı .
kız arkadasımdan ayrıldı dıye damadı sılmedım hıc bır zaman .
hep bırlessınler dıye ugrastım .
ama o ıs arkadası gıttı kız arkadasıma baska bırını ayarladı .
bır gecede tanıstırıdıgı cocukla aynı yataga soktu .
sebepse kafasını dagıtması ıcınmıs .
damat bunu ogrenınce zaten o ıs arkadası dugunumuze katılmayacak degılmıstı .
ben zaten hedıyemı alırdım ,ısmarla hedıye olayına da sınır olmadım dgeıl.

ya aslinda söyle birsey geldi aklima
ben kuzenimle cok siki dosttuk
hep derdik biz evlenince havalanmayacagiz diye
cunku diger kuzenler
komsualr
akraba vs butun kizlar evlenince bi havalara girdiler
bize yiukardan bakmalar falan
cok gülüyorduk
neyse ben evlendim önce kuzenimden ben ayniyim tabi )
ama 1 2 sene sonra kuzen evlendi inanirmisin nasil havalandi
üstünkörü konusmalar
samimiyetsiz hersey
ne bilim cok ilginc geldi
belki sizin arkadsinizda evleniyorum diye havalara girdi
nacizane yorumum siz daha iyi bilirsiniz

Sende deseydin bide çocuklarla balon oynayım tam olsun diye :):):):):)

ona benzer laf ettım cnm .uc bes tane bebe de benım arkama takılsın o zman dedım .
bır de hahahahah dıye kahkaha atıyor alemsın suzan dıyor
uzatmadım gecıstırdım ama .

Son düzenleme:

havalara gırecegını sanmıyorum oyle bırı degıl.
demek kı ıs arkadası benden daha degerlıymıs .

çook yakın arkadaşımsa bende üzülürdümm..

Ama tabiki düğününe giderdim hediyesini alırdım bi da mı olcak düğünü sankii..bugunde yalnız bırakma canım onu..Sonrada üzülürsün belkii..Bi gün sende evlencekssn nasılsa oda kendini bekler.. ( yakın olduğunuz için) Seninde ozaman sürpriz bi nikah şahidin olabilir

benım zevkıme cok guvenıyor .
benım bırsuru gelınlık albumum var .
sımdı benden gelınlık modellerımı atmamı ıstedi.
tamam dedım ama hıc ıcımden gelmıyor .
içimde ki ses ;''madem ıs arkadası sahıtlık yapacak o bulsun gelınlık modellerını de''dıyor .
cok kırıldım ya of cok......

Kırılmakta, alınmakta haklısın ama belli etmişsin de bunu az buçuk. Yine de yakın arkadaşının yanında olmalısın, insanlık da bunu gerektirir.

canım çok haklısın bende 11 yıllık arkadaşımla bozuştum .ailesi sevgilisinden ayrıl dedi bende dedim.benim adım bozguncu oldu yok ben onları ayırmak istiyormuşum. .yani onlar işlerine gelince kaç yıllık arkadaş falan tanımıyorlar. .
neyse haklısın.o düğüne gitmesen yeridir canım.gururunu kırdırtma küçük bir hediye al samimiyetini kes bence.şimdi böyle ypan sonra neler yapmaz ki.benim önerim alınmakta haklısın.sadece hayırlı olsun deyip,küçük bir hediye ver.sonra herkes kendi yoluna. . .

arkadaşın saçmalamış resmen. ya da zannettiğin kadar yakın arkadaş değilsiniz.

yakın arkadası degılmısım demek kı .
ınanamıyorum gercekten .o ıs arkadası ayrılır ayrılmaz gıttı bır gecede cocuk ayarlayıp aynı yataga soktu arkadasımı .
ama o gıttı o ıs arkadasını tercıh ettı .hadı arkadasımı gectım damat bunu nasıl kabullendı sok oldum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…