kızlar tekrar yazma gereği duydum konuyu ben açtım ve o sıralar kesin nikah istiyorum diyordum.Nişanı cafede yaptık ve düğün istedik ikimizde.Çok güzel oldu ve düğün olucak kısmetse mayısta düğünüm var Sizlere diyeceğim içinizden ne geliyorsa onu yapın bence.Nikahsa nikah düğünse düğün.Nikah istediğim zamanlarda etraftan işte düğünsüz kız gitmez falan gibi laflar da duymuştum ama yılmamıştım.Şu anda biz istediğimiz için düğün yapıyoruz nişanlım da çok istedi ortak verdik kararı aileler şaşırdı ilk duyduklarında.Nikahımı da üğün salonunda kıydıracağım ki o da içimde kalmasın
cnm sevındım senın dugunun olucagına cunku bende nıkah ıstıordum ılk bastan sonradan dedım ıcımde kalır bılıorum cunku kaydirigubbakcemile3
askımın aılesıde dugun ıstıodu zaten aslında kızlar sıze sunu sölıyım para gıtcek dıe yapmamayı dusunuosunuz ya hanı bı an ben öle dusunmustum yanı ama düğün sonucta bı kez oluo borcumuz olucak ama calısıp öderız Allah ın ıznıyle..
nıkahta guzel oluo gurultusuz sessız sakın ama 5 dk bıtıo herkes dagılıo ben bunu ıstemedım he nıkatan sonra kokteyl tarzı olur dersınız ama ben öle ıstemedım o yzuden düğün olsun ıstedık..