Iste sadece kuafor dııl de yol paraları, annesı babası ablası ve ablasının cocukları ıcın kıyafet alınacakmış, geleceklerın yol parası konaklama ve hazırlanmaları ıcın dedı.
ya madem o kadar zenginler geleceklerin konaklamasını falan karşılıyorlar, neden hiçbir şeye yardım etmiyorlarmış o zaman? size yardım edecek durumları yoksa, konaklama kuaför kıyafet gibi fuzuli masraflara da gerek yok demektir, herkes kendi karşılasın, gösteriş yapma çabalarını bir kenara bıraksınlar
nişanlınızın gözünü açmanız lazım, annesi ne derse inanıyor, siz ve anneniz gibi fedakar insanları da bulmuş sırtını dayıyor
benim eşimin ailesi de aynı sizinkilerdendi. bak mesela bir örnek vereyim, kayınvalidem bana hediye bir atlet almıştı 5tl lik, evden giderken bir baktım eşime fısır fısır birşeyler söylüyor, benim duyacağımı tahmin etmiyor diyor ki oğlum 50 tl borcum var atletçiye param yok sen ver

eşim de ne atleti olduğunu da bilmiyor tabi saf saf çıkarttı verdi parayı. buna benzer bir sürü olay yaşadık, ben bunların hepsini kavga çıkartmadan eşimin gözüne soka soka annesinin niyetini anlamasını sağladım. kayınvalidem adımı kurnaz takmış ekmek kapısını kapattım ya

inan şimdi benden kıymetlisi yok, çekinirler benden hepsi. bir ata sözü vardır da söyleyemem deve diken mevzusu
he ama baktın nişanlın görmüyor anlamıyor, o zaman yol vermekten başka çaren yok. evlenince gözüne daha çok batacak bunlar. bizim hiçbir zaman 20000 lira gibi büyük bir para söz konusu olmadı , 50tl 100 tl için boşanabilirdim ben eşim ayılmasaydı