izin almiyorum ki .günlük yasadigim bir olayi anlatirken her seye mudahele ediyorlarOgretmensiniz ve annenizden mi izin alıyorsunuz kocanizla gorusmek icin
Daha neler okuyacagiz burada ya , sunu yemin ederim 11 yasindaki ogluma okusam fikra mi anne bu der
Kızlar bu hafta içi nikahim oldu. Ailemden farkli bir şehirde nişanlim ve benim gorev yaptığım şehirde oldu nikah aileler gelmedi.Nisanlim bir ilçede ben farklı ilcedeyim.Arada 1 saat yol mesafesi var.Dün benim bekarlik esyalarimi satmaya eve nisanlim geldi.Hatta camasir makinesi tv unitesi gibi seyleri beraber söktük .Aileme goncericegim bekarlik esyalarimi da .Benim bulunduugum ilceden kamyonet taşımaya adam bulmak icin geldi.Bugün annem başladi kizmaya siz daha evli degilsiniz dügun olmadi hemen evli moduna girdiniz. Imam nikahiniz yok evine girip cikmasin.Keyfinden girip cikmiyor dedim esyalar icin girdi. O olmadan sen nasil hallediyorsan biseyleri yine hallet oyle diyor. Ben tamir isi felan olunca arkadasimin esini cagirirdim ya da okuldan bi erkrk hocayı. Öyle yap diyor. Ögretmenim kizlar ben görevlendirme esimin oldugu ilceye gidicem.Ama seminerlere haftada bir gun gibi gidiyor köy ogretmenleri köye vermisler yine beni.Annem kendi oldugun ilçede bir arkadasinda kal haftada bir gun nişanlinin ilcesine git.Ayni ilcede kalma onunla diyor.Kalsam da ayni evde yasamicaz zaten ben ogretmenevinde kalicam o kendi evinde.Ve saat 8.30 seminer başlıyor ben gitmek icin sabah 6 7 gibi kalkip gitmem gerekiyor.Kizlar ne yapmam lazim nasil davraniyim ne konusayim annemle düğün ekimin sonunda olacak
Eskilerin kafası elalem ne der diye düşünüyor anneniz. Annenize resmi nikahın imam nikahından daha önemli olduğunu ve evli olduğunuzu söyleyinKızlar bu hafta içi nikahim oldu. Ailemden farkli bir şehirde nişanlim ve benim gorev yaptığım şehirde oldu nikah aileler gelmedi.Nisanlim bir ilçede ben farklı ilcedeyim.Arada 1 saat yol mesafesi var.Dün benim bekarlik esyalarimi satmaya eve nisanlim geldi.Hatta camasir makinesi tv unitesi gibi seyleri beraber söktük .Aileme goncericegim bekarlik esyalarimi da .Benim bulunduugum ilceden kamyonet taşımaya adam bulmak icin geldi.Bugün annem başladi kizmaya siz daha evli degilsiniz dügun olmadi hemen evli moduna girdiniz. Imam nikahiniz yok evine girip cikmasin.Keyfinden girip cikmiyor dedim esyalar icin girdi. O olmadan sen nasil hallediyorsan biseyleri yine hallet oyle diyor. Ben tamir isi felan olunca arkadasimin esini cagirirdim ya da okuldan bi erkrk hocayı. Öyle yap diyor. Ögretmenim kizlar ben görevlendirme esimin oldugu ilceye gidicem.Ama seminerlere haftada bir gun gibi gidiyor köy ogretmenleri köye vermisler yine beni.Annem kendi oldugun ilçede bir arkadasinda kal haftada bir gun nişanlinin ilcesine git.Ayni ilcede kalma onunla diyor.Kalsam da ayni evde yasamicaz zaten ben ogretmenevinde kalicam o kendi evinde.Ve saat 8.30 seminer başlıyor ben gitmek icin sabah 6 7 gibi kalkip gitmem gerekiyor.Kizlar ne yapmam lazim nasil davraniyim ne konusayim annemle düğün ekimin sonunda olacak
hic düğüne hevesim yok insallah da olmaz.Kisitlama gelir de.Tek heveslendigim gelinlik dış çekim annem her yerde huzursuzluk cikardigi icin dugunde kesin bir seynyapr diye heves bile etmiyorumNe demek evli degilsiniz evli moduna girmişsiniz yahu basbaya evlisiniz, devlet önünde sizin resmen eşiniz, evlisiniz zaten.Cok dertse imam nikahi 5 dakikalik iş onunda yapin gitsin.
Sonra niye insanlar dugun yapiyor diyoruz. Dugun olmayinca eşleri evli saymiyor hala bazı aileler bu nebiçim birşeyse...
hic düğüne hevesim yok insallah da olmaz.Kisitlama gelir de.Tek heveslendigim gelinlik dış çekim annem her yerde huzursuzluk cikardigi icin dugunde kesin bir seynyapr diye heves bile etmiyorum
kendinden sogutuyor böyle yaparak. ilerde çocuğum olsun annemi çagirmam cok telasli cok müdahaleci.Kaynanam hic bir seye karışmıyor tam tersi olmasi gerekirken. Surekli kızim kizim modunda hep oyle goder insallahNikah olmus evlenmissiniz. Dugun zaten cok yakin zamanda. Okumus bitirmis öğretmen olmussunuz. Neden hesap veriyorsunuz ki. Kendi kararlarinizi kendiniz verin anneniz de kusura bakmasin. Önce kizina güvenmeyi öğrenmesi lazim. Kolay degil 6da kalkip gitmek nasil kolayiniza geliyorsa orda kalin. Kolayliklar dilerim.
Kesinlikle soğukluk oluyor şu an annemin evine gitmek istemiyorumkendinden sogutuyor böyle yaparak. ilerde çocuğum olsun annemi çagirmam cok telasli cok müdahaleci.Kaynanam hic bir seye karışmıyor tam tersi olmasi gerekirken. Surekli kızim kizim modunda hep oyle goder insallah
ben yasaklardan önce de istemedim ama aileler olsun diyor. Esim de tek cocuk.Annesi hic birseye karismadi ama düğün olsun 1 saat de olsa olsun deyince kırmak istemedim onu ama ekime kadar tammemen kisitlanir benceYasak zaten dugun 1 saate izin veriyorlar, 1 saat için dugun masrafina girmenin alemi var mi bilemiyorum tabi.
Gelinlik giyip diş cekim yaptirin ama mutlaka.
kendinden sogutuyor böyle yaparak. ilerde çocuğum olsun annemi çagirmam cok telasli cok müdahaleci.Kaynanam hic bir seye karışmıyor tam tersi olmasi gerekirken. Surekli kızim kizim modunda hep oyle goder insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?