Nikahım oldu ailem halen eşimle görüşmeme izin vermiyor

Ne demek evli degilsiniz evli moduna girmişsiniz yahu basbaya evlisiniz, devlet önünde sizin resmen eşiniz, evlisiniz zaten. Cok dertse imam nikahi 5 dakikalik iş onunda yapin gitsin.

Sonra niye insanlar dugun yapiyor diyoruz. Dugun olmayinca eşleri evli saymiyor hala bazı aileler bu nebiçim birşeyse...

Ogretmensiniz ve annenizden mi izin alıyorsunuz kocanizla gorusmek icin

Daha neler okuyacagiz burada ya , sunu yemin ederim 11 yasindaki ogluma okusam fikra mi anne bu der
izin almiyorum ki .günlük yasadigim bir olayi anlatirken her seye mudahele ediyorlar

Nikah olmus evlenmissiniz. Dugun zaten cok yakin zamanda. Okumus bitirmis öğretmen olmussunuz. Neden hesap veriyorsunuz ki. Kendi kararlarinizi kendiniz verin anneniz de kusura bakmasin. Önce kizina güvenmeyi öğrenmesi lazim. Kolay degil 6da kalkip gitmek nasil kolayiniza geliyorsa orda kalin. Kolayliklar dilerim.

Eskilerin kafası elalem ne der diye düşünüyor anneniz. Annenize resmi nikahın imam nikahından daha önemli olduğunu ve evli olduğunuzu söyleyin

hic düğüne hevesim yok insallah da olmaz.Kisitlama gelir de.Tek heveslendigim gelinlik dış çekim annem her yerde huzursuzluk cikardigi icin dugunde kesin bir seynyapr diye heves bile etmiyorum

hic düğüne hevesim yok insallah da olmaz.Kisitlama gelir de.Tek heveslendigim gelinlik dış çekim annem her yerde huzursuzluk cikardigi icin dugunde kesin bir seynyapr diye heves bile etmiyorum

Yasak zaten dugun 1 saate izin veriyorlar, 1 saat için dugun masrafina girmenin alemi var mi bilemiyorum tabi.
Gelinlik giyip diş cekim yaptirin ama mutlaka.

kendinden sogutuyor böyle yaparak. ilerde çocuğum olsun annemi çagirmam cok telasli cok müdahaleci.Kaynanam hic bir seye karışmıyor tam tersi olmasi gerekirken. Surekli kızim kizim modunda hep oyle goder insallah

Aynı benim ailem gibi biz de resmî nikahı erken yapmıştık ona rağmen görüşemedik sonra dini nikah yapıldı sonuç yine aynı neymiş biz evli değilmişiz düğün olmamış daha vs vs Çok zor bir düşünce

kendinden sogutuyor böyle yaparak. ilerde çocuğum olsun annemi çagirmam cok telasli cok müdahaleci.Kaynanam hic bir seye karışmıyor tam tersi olmasi gerekirken. Surekli kızim kizim modunda hep oyle goder insallah
Kesinlikle soğukluk oluyor şu an annemin evine gitmek istemiyorum

bu kafadaki anne babalar kızları düğün yapılmış olsun resmi nikah bazı sebeplerden kıyılamamış olsun evli kabul edip gönderir kızını kocasının evine ortada resmi nikah yokken bile
o yüzden ne söyleseniz anlamazlar
bu kadar düşünüyorlarmış az davetli düğün tadında nikah yapsalarmış keşke

Yasak zaten dugun 1 saate izin veriyorlar, 1 saat için dugun masrafina girmenin alemi var mi bilemiyorum tabi.
Gelinlik giyip diş cekim yaptirin ama mutlaka.
ben yasaklardan önce de istemedim ama aileler olsun diyor. Esim de tek cocuk.Annesi hic birseye karismadi ama düğün olsun 1 saat de olsa olsun deyince kırmak istemedim onu ama ekime kadar tammemen kisitlanir bence

anneniz dugun olmadan bosanir misiniz diye korkuyor olabilir. onun dusuncesinde o zaman dugun olmaz ve siz sanki nikahsiz birliktelik yasamis gibi olacaksiniz. sonucta burada da bir konu vardi dugun olmadan bosanmak isteyen birine ait.
ben olsam kimseyi degil kendi ic sesimi dinlerdim. ben nasil istiyorsam bana nasil mantikli geliyorsa oyle davranirdim.
yaptigim her hareketi annem onaylamak zorunda degil.
hem resmi nikahiniz da olmus, bir ara gidip imam nikahinizi da kiydiriverin. ciksin aradan.

Hay maşallah bu devirde böyle bir yobazlık. Anneniz kiziyo bagiriyo diye meslek sahibi ayaklarinin üstünde bir kadın olarak sınırlarınızı çizmez, kendinizi annenize ezdirirseniz bu hayatınız boyunca böyle gider. Annesinin ezdigi kızı kocası niye ezmesin. Koruyun kendinizi

Annen duygu sömürüsü yapıyor üstelik saçma sapan bir şey için. Kocan eve gelmeyecek okuldan hoca mı gelecekmiş, daha mı güvende olacaksın o zaman?
Şu sevişmemeliler herkes bilmeden olayı ne zaman bitecek ya. Düğün de düğün. Amcan halay çekince sevişebilir misin artık? Şaka gibi.
Annene anne ben evliyim saçmalama de. Ağlarsa da kapat telefonu napıyosa yapsın.

İmam nikahını kıyın istediğinizi yapın annenizin sözü geçmez artık eşinizin sözü geçer

Reactions: The

Kayinvalideyle ilgili kısmı tamamen zaman gectikce anlayacaksiniz. Ben erken not verenlerdenim öyle olmayin. :) her zaman her isinizi kendiniz halledip kararlarinizi kendiniz alin mutlu mesut yuvanizda yaşayin inşallah. Anneler bas tacidir ama hepimizin sınırları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…