- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.970
- 598
izin almiyorum.ki sureklu mudahale ediyorlar.yalani.hic sevmem ama şu süreçte soyleyecegim uzulerek
Eğer dininiz islamsa nikahsız iki kişinin aynı evde olması günah velev ki iş için bile olsa. Annenizin kasdı odur.Kızlar bu hafta içi nikahim oldu. Ailemden farkli bir şehirde nişanlim ve benim gorev yaptığım şehirde oldu nikah aileler gelmedi.Nisanlim bir ilçede ben farklı ilcedeyim.Arada 1 saat yol mesafesi var.Dün benim bekarlik esyalarimi satmaya eve nisanlim geldi.Hatta camasir makinesi tv unitesi gibi seyleri beraber söktük .Aileme goncericegim bekarlik esyalarimi da .Benim bulunduugum ilceden kamyonet taşımaya adam bulmak icin geldi.Bugün annem başladi kizmaya siz daha evli degilsiniz dügun olmadi hemen evli moduna girdiniz. Imam nikahiniz yok evine girip cikmasin.Keyfinden girip cikmiyor dedim esyalar icin girdi. O olmadan sen nasil hallediyorsan biseyleri yine hallet oyle diyor. Ben tamir isi felan olunca arkadasimin esini cagirirdim ya da okuldan bi erkrk hocayı. Öyle yap diyor. Ögretmenim kizlar ben görevlendirme esimin oldugu ilceye gidicem.Ama seminerlere haftada bir gun gibi gidiyor köy ogretmenleri köye vermisler yine beni.Annem kendi oldugun ilçede bir arkadasinda kal haftada bir gun nişanlinin ilcesine git.Ayni ilcede kalma onunla diyor.Kalsam da ayni evde yasamicaz zaten ben ogretmenevinde kalicam o kendi evinde.Ve saat 8.30 seminer başlıyor ben gitmek icin sabah 6 7 gibi kalkip gitmem gerekiyor.Kizlar ne yapmam lazim nasil davraniyim ne konusayim annemle düğün ekimin sonunda olacak
izin almiyorum ki .günlük yasadigim bir olayi anlatirken her seye mudahele ediyorlar
Siz bile nikahlı eşinize nişanlım diyorsanız biz size ne diyelim. Bazen şebeke sularına uyarıcı madde falan mı karıştırılıyor diye şüphe ediyorum..Kızlar bu hafta içi nikahim oldu. Ailemden farkli bir şehirde nişanlim ve benim gorev yaptığım şehirde oldu nikah aileler gelmedi.Nisanlim bir ilçede ben farklı ilcedeyim.Arada 1 saat yol mesafesi var.Dün benim bekarlik esyalarimi satmaya eve nisanlim geldi.Hatta camasir makinesi tv unitesi gibi seyleri beraber söktük .Aileme goncericegim bekarlik esyalarimi da .Benim bulunduugum ilceden kamyonet taşımaya adam bulmak icin geldi.Bugün annem başladi kizmaya siz daha evli degilsiniz dügun olmadi hemen evli moduna girdiniz. Imam nikahiniz yok evine girip cikmasin.Keyfinden girip cikmiyor dedim esyalar icin girdi. O olmadan sen nasil hallediyorsan biseyleri yine hallet oyle diyor. Ben tamir isi felan olunca arkadasimin esini cagirirdim ya da okuldan bi erkrk hocayı. Öyle yap diyor. Ögretmenim kizlar ben görevlendirme esimin oldugu ilceye gidicem.Ama seminerlere haftada bir gun gibi gidiyor köy ogretmenleri köye vermisler yine beni.Annem kendi oldugun ilçede bir arkadasinda kal haftada bir gun nişanlinin ilcesine git.Ayni ilcede kalma onunla diyor.Kalsam da ayni evde yasamicaz zaten ben ogretmenevinde kalicam o kendi evinde.Ve saat 8.30 seminer başlıyor ben gitmek icin sabah 6 7 gibi kalkip gitmem gerekiyor.Kizlar ne yapmam lazim nasil davraniyim ne konusayim annemle düğün ekimin sonunda olacak
Zaten evlenmiş. Evlenmesi mi kalmış yawSiz evlenince de karışır heralde anneniz. Bence şimdiden laf soyletmemeye başlayın.
mesele ezilmek degil.Ezdirmem dik dururum bunlar da sorun degil.Ama ben oyle yapinca çıkar buraya gelirler hepten ikimizin de huzurunu kacirirlar..eve girsek bizi kalbul etseler biseyleri eşim boyle istiyor sizin yuzunuden kavga etmeyeleim desem susarlar .cunku biliyorum bosanmak annemin lugatinda cok kotu biseyHay maşallah bu devirde böyle bir yobazlık. Anneniz kiziyo bagiriyo diye meslek sahibi ayaklarinin üstünde bir kadın olarak sınırlarınızı çizmez, kendinizi annenize ezdirirseniz bu hayatınız boyunca böyle gider. Annesinin ezdigi kızı kocası niye ezmesin. Koruyun kendinizi
ay ay keske once yargilamasaniz bi.Agiz aliskanligi mesajlasirken bile bazen birbirimize diyoruz.nişanlandik iş cikisi onu bekliyorum biri sordu kimi bekliyorusun diye sevgilimi dedim.Bu kiz nisanlandigini kabullenmmesi sevgilim diyor demis herkese o kisi.Sizinki de o hesapSiz bile nikahlı eşinize nişanlım diyorsanız biz size ne diyelim. Bazen şebeke sularına uyarıcı madde falan mı karıştırılıyor diye şüphe ediyorum..
Yargılamadım ki anneniz eşinizle yalnız kalmayın dediği için şikayet edip konu açıyor ama adama nişanlım diyorsunuz . normal mi yani şu haliniz..ay ay keske once yargilamasaniz bi.Agiz aliskanligi mesajlasirken bile bazen birbirimize diyoruz.nişanlandik iş cikisi onu bekliyorum biri sordu kimi bekliyorusun diye sevgilimi dedim.Bu kiz nisanlandigini kabullenmmesi sevgilim diyor demis herkese o kisi.Sizinki de o hesap
halen anlamiyor ya niye nisanlim dedigimi agiz aliskanligi diyorum .adam benjm degil mi nisanlim da derim sevgilim de kocam daYargılamadım ki anneniz eşinizle yalnız kalmayın dediği için şikayet edip konu açıyor ama adama nişanlım diyorsunuz . normal mi yani şu haliniz..
Neyse ailecek aynı kafasınız sıkıntı yok...
Bana verdiğin şu cevabı annene de verebilirsin inşallah ....halen anlamiyor ya niye nisanlim dedigimi agiz aliskanligi diyorum .adam benjm degil mi nisanlim da derim sevgilim de kocam da
Tipik turk ailesi. Sen bildigini yap bosver. Madem esinin esyalarla ilgilenmesini istemiyorlar cikip gelip kendileri halletsinlerKizlar çok sogudum annemden .Bir seyi istedigi yapmayinca hemen aliniyor bagiriyor huzursuzluk cikariyor.Nişanda bizde adet hic taki takilmaz . Esimin annesi bileklik takicam.dedi modern bilezikler oluyor ya onlardan .Nişan olana kadar bunlar künye takacak seni.istemiyor bu kadın. Nişan ataacaklar nasilsa ondn bir sey takmiyot deyip durdu.Kendileri bi bilezik takti 6 binlik kim.ödedi sizcr bana ödettiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?