E arkadasinizin esi veya erkek hoca eve girerken imam nikahı yapip girmiyor herhalde, ne farkları NIKAHLI kocanizin eve girmesindenBen tamir isi felan olunca arkadasimin esini cagirirdim ya da okuldan bi erkrk hocayı. Öyle yap diyor.
farkında mısınız artık o sizin kocanız, nikahlı eşiniz yani onun soyadını falan taşıyorsunuz artık eşiniz iyi ayrı yaşamanıza kabul geliyor pek doğal olarak artık karımsın birlikte yaşayalım da diyebilirdiKızlar bu hafta içi nikahim oldu. Ailemden farkli bir şehirde nişanlim ve benim gorev yaptığım şehirde oldu nikah aileler gelmedi.Nisanlim bir ilçede ben farklı ilcedeyim.Arada 1 saat yol mesafesi var.Dün benim bekarlik esyalarimi satmaya eve nisanlim geldi.Hatta camasir makinesi tv unitesi gibi seyleri beraber söktük .Aileme goncericegim bekarlik esyalarimi da .Benim bulunduugum ilceden kamyonet taşımaya adam bulmak icin geldi.Bugün annem başladi kizmaya siz daha evli degilsiniz dügun olmadi hemen evli moduna girdiniz. Imam nikahiniz yok evine girip cikmasin.Keyfinden girip cikmiyor dedim esyalar icin girdi. O olmadan sen nasil hallediyorsan biseyleri yine hallet oyle diyor. Ben tamir isi felan olunca arkadasimin esini cagirirdim ya da okuldan bi erkrk hocayı. Öyle yap diyor. Ögretmenim kizlar ben görevlendirme esimin oldugu ilceye gidicem.Ama seminerlere haftada bir gun gibi gidiyor köy ogretmenleri köye vermisler yine beni.Annem kendi oldugun ilçede bir arkadasinda kal haftada bir gun nişanlinin ilcesine git.Ayni ilcede kalma onunla diyor.Kalsam da ayni evde yasamicaz zaten ben ogretmenevinde kalicam o kendi evinde.Ve saat 8.30 seminer başlıyor ben gitmek icin sabah 6 7 gibi kalkip gitmem gerekiyor.Kizlar ne yapmam lazim nasil davraniyim ne konusayim annemle düğün ekimin sonunda olacak
iste farklli düşünüyor annem sacmaliyor .Eve bi erkek giriyorsa eşim olsun girecek kisi niye okuldan bi erkrk hocayi arayim ki eşim varken millet.bile tuhaf karsilarE arkadasinizin esi veya erkek hoca eve girerken imam nikahı yapip girmiyor herhalde, ne farkları NIKAHLI kocanizin eve girmesinden
Annenizin düşüncesi bu yonde olabilir ama annenizden izin almanıza gerek yok. Koca kadinsiniz. Nasil uygun buluyorsanız öyle yapin.
izin almiyorum.ki sureklu mudahale ediyorlar.yalani.hic sevmem ama şu süreçte soyleyecegim uzulerekSiz daha evli değil misiniz? Kapı gibi evlilik cüzdanını annenizin burnuna dayayın bence. İmam nikahıysa sorun alın eşinizi gidin kıydırın 10 dakika sürüyor. Düğünle evlenilmez, nikahla evlenilir resmen evlisiniz siz. Bir öğretmenin kocasıyla görüşmek için annesinden izin alıyor olmasının absürtlüğüne ne yazsam bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?