Nikahım oldu ailem halen eşimle görüşmeme izin vermiyor

izin almiyorum.ki sureklu mudahale ediyorlar.yalani.hic sevmem ama şu süreçte soyleyecegim uzulerek

Başlıkta ‘izin vermiyor’ yazıyor. Bu zamana kadar yalan söylemeden gelebildiyseniz tebrik ederim ama bu zamandan sonra yalan söylemek gibi bir çözüm yanlış olur. Ailenizi bu kadar müdahale ettirmeyin hayatınıza. Muhtemelen önünü alamayacaksınız ve evliliğinizin içinde olacaklar her zaman.

Kızlar bu hafta içi nikahim oldu. Ailemden farkli bir şehirde nişanlim ve benim gorev yaptığım şehirde oldu nikah aileler gelmedi.Nisanlim bir ilçede ben farklı ilcedeyim.Arada 1 saat yol mesafesi var.Dün benim bekarlik esyalarimi satmaya eve nisanlim geldi.Hatta camasir makinesi tv unitesi gibi seyleri beraber söktük .Aileme goncericegim bekarlik esyalarimi da .Benim bulunduugum ilceden kamyonet taşımaya adam bulmak icin geldi.Bugün annem başladi kizmaya siz daha evli degilsiniz dügun olmadi hemen evli moduna girdiniz. Imam nikahiniz yok evine girip cikmasin.Keyfinden girip cikmiyor dedim esyalar icin girdi. O olmadan sen nasil hallediyorsan biseyleri yine hallet oyle diyor. Ben tamir isi felan olunca arkadasimin esini cagirirdim ya da okuldan bi erkrk hocayı. Öyle yap diyor. Ögretmenim kizlar ben görevlendirme esimin oldugu ilceye gidicem.Ama seminerlere haftada bir gun gibi gidiyor köy ogretmenleri köye vermisler yine beni.Annem kendi oldugun ilçede bir arkadasinda kal haftada bir gun nişanlinin ilcesine git.Ayni ilcede kalma onunla diyor.Kalsam da ayni evde yasamicaz zaten ben ogretmenevinde kalicam o kendi evinde.Ve saat 8.30 seminer başlıyor ben gitmek icin sabah 6 7 gibi kalkip gitmem gerekiyor.Kizlar ne yapmam lazim nasil davraniyim ne konusayim annemle düğün ekimin sonunda olacak
Eğer dininiz islamsa nikahsız iki kişinin aynı evde olması günah velev ki iş için bile olsa. Annenizin kasdı odur.

siz annenize izin verdiğiniz müddetçe bu müdahil olma durumları devam eder. ve sanırım evlenincede sürer......

Kızlar bu hafta içi nikahim oldu. Ailemden farkli bir şehirde nişanlim ve benim gorev yaptığım şehirde oldu nikah aileler gelmedi.Nisanlim bir ilçede ben farklı ilcedeyim.Arada 1 saat yol mesafesi var.Dün benim bekarlik esyalarimi satmaya eve nisanlim geldi.Hatta camasir makinesi tv unitesi gibi seyleri beraber söktük .Aileme goncericegim bekarlik esyalarimi da .Benim bulunduugum ilceden kamyonet taşımaya adam bulmak icin geldi.Bugün annem başladi kizmaya siz daha evli degilsiniz dügun olmadi hemen evli moduna girdiniz. Imam nikahiniz yok evine girip cikmasin.Keyfinden girip cikmiyor dedim esyalar icin girdi. O olmadan sen nasil hallediyorsan biseyleri yine hallet oyle diyor. Ben tamir isi felan olunca arkadasimin esini cagirirdim ya da okuldan bi erkrk hocayı. Öyle yap diyor. Ögretmenim kizlar ben görevlendirme esimin oldugu ilceye gidicem.Ama seminerlere haftada bir gun gibi gidiyor köy ogretmenleri köye vermisler yine beni.Annem kendi oldugun ilçede bir arkadasinda kal haftada bir gun nişanlinin ilcesine git.Ayni ilcede kalma onunla diyor.Kalsam da ayni evde yasamicaz zaten ben ogretmenevinde kalicam o kendi evinde.Ve saat 8.30 seminer başlıyor ben gitmek icin sabah 6 7 gibi kalkip gitmem gerekiyor.Kizlar ne yapmam lazim nasil davraniyim ne konusayim annemle düğün ekimin sonunda olacak
Siz bile nikahlı eşinize nişanlım diyorsanız biz size ne diyelim. Bazen şebeke sularına uyarıcı madde falan mı karıştırılıyor diye şüphe ediyorum..

Hay maşallah bu devirde böyle bir yobazlık. Anneniz kiziyo bagiriyo diye meslek sahibi ayaklarinin üstünde bir kadın olarak sınırlarınızı çizmez, kendinizi annenize ezdirirseniz bu hayatınız boyunca böyle gider. Annesinin ezdigi kızı kocası niye ezmesin. Koruyun kendinizi
mesele ezilmek degil.Ezdirmem dik dururum bunlar da sorun degil.Ama ben oyle yapinca çıkar buraya gelirler hepten ikimizin de huzurunu kacirirlar..eve girsek bizi kalbul etseler biseyleri eşim boyle istiyor sizin yuzunuden kavga etmeyeleim desem susarlar .cunku biliyorum bosanmak annemin lugatinda cok kotu bisey

düğünle mi nikah kıyılıyo? zaten düğün falan kalmadı ki her şey yasaklandı, izin verilen düğün denen şey toplam 1 saat sürecek içinde nikah yapılacak sınırlı aktivite olmadı mı yani sizin de nikahınız zaten olduğuna göre düğün falan yok artık.tersle yoksa her şeye karışır , anne cahil cahil konuşma de biraz , konuşsun konuşsun susar en sonunda biraz dişinizi gösterin.

Siz bile nikahlı eşinize nişanlım diyorsanız biz size ne diyelim. Bazen şebeke sularına uyarıcı madde falan mı karıştırılıyor diye şüphe ediyorum..
ay ay keske once yargilamasaniz bi.Agiz aliskanligi mesajlasirken bile bazen birbirimize diyoruz.nişanlandik iş cikisi onu bekliyorum biri sordu kimi bekliyorusun diye sevgilimi dedim.Bu kiz nisanlandigini kabullenmmesi sevgilim diyor demis herkese o kisi.Sizinki de o hesap

Off böyle konuları okudukça aileme bir kez daha saygı duyuyorum.

Anneniz aşırı derece saçmalıyor.
Ayrıca ne düğünü coronadan ülke elden gidecek. Şu düğün dernek toplu ortamda bulunmalar yüzünden.

Anneniz kabul etmese de dünya kabul ediyor. Resmi nikahlı eşiniz şu an.
Adamla aynı evde kalmak gibi doğal bişey ve cinsellik yaşamak kadar doğal bir şey yok.

Evliniz kadın kocası varken eşyalarını sökmek taşımak için neden kardeşinin kocasını yada okuldan elin adamını evine çağırıyor.
Asıl şimdi çağırmanız saçma.

Siz he he deyip hiç annenize uymayın.

Benim ailede öyle düşünüyor, düğün olmadan evlenilmez diyor, bende ayrı yerdeyim düğün de iptal oldu zaten dış çekimden sonra gidecem koca evine

ay ay keske once yargilamasaniz bi.Agiz aliskanligi mesajlasirken bile bazen birbirimize diyoruz.nişanlandik iş cikisi onu bekliyorum biri sordu kimi bekliyorusun diye sevgilimi dedim.Bu kiz nisanlandigini kabullenmmesi sevgilim diyor demis herkese o kisi.Sizinki de o hesap
Yargılamadım ki anneniz eşinizle yalnız kalmayın dediği için şikayet edip konu açıyor ama adama nişanlım diyorsunuz . normal mi yani şu haliniz..

Neyse ailecek aynı kafasınız sıkıntı yok...

Annenizi çok da şaapmayın bence. Yav he he deyip geçin. En nihayetinde resmi nikahınız var. İlişki de yaşayabilirsiniz ki bu gayet normal. Eşiniz de siz de çok özelinizi ya da ailelerinizin tepki vereceği her şeyi anlatmayın onlara bence. Allah mutluluk huzur versin, bir yastıkta kocatsın inşallah :KK200:

Karman çorman işler vallahi.
Kim ne zaman karı koca olur?
İmam nikahlı insanlar evli midir?
Resmi nikah yapıldıktan sonra yürürlüğe girmesi için illa düğün mü gerekir?
Liste böyle uzayıp gider.
Ayrıca orda nikahlı kocam dururken elin adamından da yardım istemezdim.
Bir de bir kadınla bir erkek aynı eve girince hemen malum şeyleri yapıyor diye bir kanun mu var?Öyle bile olsa o sizin nikahlı eşiniz kim ne diyebilir?
Hoş nikahlı olmasa bile bunun derdi kimi gerer?
Saçma sapan bir mevzu.
En akıllıca olanı tabiki seminere gideceğiniz yere en yakın yerde kalmak.

Yargılamadım ki anneniz eşinizle yalnız kalmayın dediği için şikayet edip konu açıyor ama adama nişanlım diyorsunuz . normal mi yani şu haliniz..

Neyse ailecek aynı kafasınız sıkıntı yok...
halen anlamiyor ya niye nisanlim dedigimi agiz aliskanligi diyorum .adam benjm degil mi nisanlim da derim sevgilim de kocam da

simdi adamla siz de kendinizi evli olarak gormuyorsunuz ki,
oyle degil mi, yani oyle gorseniz burada bir ton aciklama yapmazsiniz,
su esya icin cagirdim, yoksa su kisiden yardim isteyecektim falan,
insan esini evine cagirmak icin bahaneye ihtiyac duymaz, sevismek icin de cagirir gormek icin de.

Neyse bu kisim elbette kisiden kisiye degisir, siz boyle uygun goruyorsaniz boylesi uygundur.

Anneye bakan yuzu ise ayri,
bazen ailelere karsi gelmek gerekir,
bazen he he deyip kendi bildigini okumak gerekir,
bazen de onlarin dedigini yapmak daha dogru olur.

Yasiniz, egitminiz geregi kendi kararlarinizi alabilecek yastasiniz, yukaridaki seceneklerden birini secip uygulayacaksiniz.

Ben su durumda olsam anneme cok detay vermeden gecistirirdim.
X le birlikte hallediyoruz isleri anne bu kadar, x geldi/kaldi/kalmadi, baskalari da vardi/yoktu vs vs ne gerek var.
Zaten normalde de her adiminizi annenize anlatiyor musunuz ki, esinizle olan kismi ozellikle yalan soylemeyecegim diye anlatma geregi duyuyorsunuz.

Kizlar çok sogudum annemden .Bir seyi istedigi yapmayinca hemen aliniyor bagiriyor huzursuzluk cikariyor.Nişanda bizde adet hic taki takilmaz . Esimin annesi bileklik takicam.dedi modern bilezikler oluyor ya onlardan .Nişan olana kadar bunlar künye takacak seni.istemiyor bu kadın. Nişan ataacaklar nasilsa ondn bir sey takmiyot deyip durdu.Kendileri bi bilezik takti 6 binlik kim.ödedi sizcr bana ödettiler :KK43:
Tipik turk ailesi. Sen bildigini yap bosver. Madem esinin esyalarla ilgilenmesini istemiyorlar cikip gelip kendileri halletsinler

Back
X