Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acını çok iyi anlayabiliyorum bende aynı duyguları yaşadım 1 yıl önce, o kadar çok benziyor ki herşey, bizim tayin işlemleri için nikahta olmuştu ve düğünüme 9 gün kala annesinin ve ablasının isteği üzerine ayrıldık, inan ki öldürmeyen acılar insanları çok daha güçlü kılıyor, günlerce kiraladığımız o evin önünden geçtim, acılarımı bastırmak için, gelinliğim duvarda asılı kaldı, çok zor günlerdi ve ben hiç evlenmeden mahkemeyle uğraştım en çok beni yıkanda bu durumdu, hiç bir zaman şunuda unutma kan kustum ama kızılcık şerbeti içtim de,çok güçlü olman gereken bir zaman, artık benim kalbimde kabuk tutmuş bir yara var, maddi kayıplarıma hiç üzülmüyorum ama sevgi dolu beni alıp götürdüler, işte sen buna sakın izin verme, ilahi adalete sonuna kadar inanıyorum, bu dünyada kimsenin yaptığı yanına kalmıyor sadece bunu söyleyebilirim.
arkadaslar hepınıze tesekkur ederım
benı nedenmı sevmemıs.bı kere onun hayallerındekı gıbı bir gelın olmadıgım ıcın.ılk etapta acık oldugum ıcın taktı bana..(sozde etradındakılere benım gelınım acıkmı olucaktı ama naparsın sevmısler bırbırlerını dıyıp duruyomus)ona calısmayan ,agzı var dılı yok vur ensesıne al lokmasını tarzında bırı gerekkıyordu.kadın butun evın hakımıyetını elıne almıs bızede aynı seyı uygulamak ıstedı.sozlendıgımız gece gosterdı gercek yuzunu .gıydıgım kıyafete laf ettı ondan sonra bır suru cırkınlık....yok efendım onların oturdugu yerde neden ev tutmuyormusum yok neden onun ıstedıgı camasır makınası alınmamıs yok ben neden her cumartesı pazar gıtmıyormusum onlara neden hergun aramıyormusum....bir sürü sey...bıızm hıc kısısel bır problemımız olmadı oglunun doldurup doldurup ustume yolladı.bunları yazarken bıle cok sınırlenıyorum.bır anne evladının mutlulugunu nasıl ıstemez nasıl derkı ya o ya ben.
kadın kendını bana rakıp goruyordu.giyinnip süslenıp yanlarına gıtsem bende calıssam bende boyle gıyınırdım bılmem ne ya bıseyı begen yakısmıs de guzel de yok herseyden bır fıtnelık cıkaracak.
arkadaslar kım vardırkı hem calısısp hem evlılıkhazırlıgı yapıp hemde her haftasonu kayınvalıdesıne gidebilen ..bide yakın olsa dunyanın yolunu teptıp durdum sırf kadın mutlu olsun dıye..
esya alınırken cıkartmadıgı sorun kalmadı.yok efendım neden evi 3 ay oncesınden tutmusuz dugune 1 ay kalada tutulabılırmıs ben ondan kacıyormusumda kendı aıleme yakın ev tutmususm.yok ben oglunnu evlenıp o evden alıp bir dahada onalrla gorusmeyecekmıısm.yok benım aılem oglunu parmagımızda oynatıyormusuz.yok ne geregı varmıs nısanı muzıklı yemeklı yapmısız.offf aklıma bunlar gelıyor daha neler neler
nısan carsısmda param bıttı benım dıyıp aldıkalrımıza laf ettı yıne orda bır olay cıkardı
ya bır ınsan gelının ceyızile ovunur guru duyar dımı.aa efendım her bıze gelıp gıdısınde gordukce kadın hasetlıkten ne yapacagını sasırıyordu.yok ceyıze ne gerek varmıs ona guleryuz sevgı yetermıs.daha neler neler o kadar doluyumkı .bu kadar seye ragmen pes etmemıstım oglu hıc bır zaman arayı bulup o dengeyı kuramadı.sagolsun hep benı yanlız bıraktı.ama dedım duzelır evlenınce oda anneyle esıni ayrı yere koyar hersey yoluna gırer...nısanlımdan hıcbır kotuluk gormedım.gercekten efendı aklı basında bırıydı bu bana hayatta attıgı en buyuk kazık oldu.
ınsan emeklerıne acıyor .aileme cok uzuluyorum okadar emek verdılerkı herseyımızle ılgılendıler.aman onu yapmak bunu almak bıze dusmez demedıler.el ustunde tuttuk ama mukafatı bu oldu işte ...
zaman herseyin ilacı sabır gerek bence isin bastan bozulması iyi olmus senı bu noktada bırakabilen bı adamla ne kadar mutlu olabilirdnkimerhaba arkadaslar
gunlerdır hayattamıyım yasıyormuyum bılmıyorum.o kadar mutsuzumkı...düğünümüze 10 gun kala nısanlım yuzugu attı.sebep ıse annesı.senelerımı verdıgım delı gıbı sevdıgım ınsan annesı yuzunden benı terkettı.kayınvalıdemın herseyıne katlandım sırf nısanlımı sevdıgım ıcın.enson ceyızımın gıttıgı gun kadın bır suru kepazelık cıkardı ayıldı bayıldı.demekkı bastan kabullenememıs ıstemmeıs benı.ogluda annem herseyden onde gelır dedı attı yuzugu.ceyızım serıldı 2 gun sonra gerı geldı.davetıyeler dagıtılmıstı.dunya basıma yıkıldı arkadaslar.nerden nasıl baslıyacagımı bılemıyorum.bıldıgım bıtek sey varkı benı bı kalemde sılp atan adamı hala cok sevıyorum..