nikahıma 10 gün kala nısanlım yuzugu attı

bazen yaşadığımız müsibetlerin sonradan hayıra dönüştüğünü anlayabiliyoruz..
şimdi sana herşey zor geliyordu hayat bitmiş gibi biliyorum ama zamanla
iyi olacağını göreceksin ..
bazı şeylerde yolun başında üzülmek sonradan üzülmekdena daha iyidir.
şu an ki durumun için bol sabır diliyorum zorlu bir süreç

bu tur zamanlarda anlamını daha cok ıdrak ettıgım bır dua vardır
ve benı teskın etmeye yeter

"allahım gonlumde olanı hakkında hayırlı eyle,
hakkımda hayırlı olana gonlumu razı eyle"

demek kı dısarıdan bakıldıgında uzucu bır durum gıbı gorunse de su andakı goruntunuz aslında ıcınde bır cok yenı kapının acılısını barındırıyor bellı kı

Hadi sizi sizin kadar yürekli sevememiş onu anladım da hiç mi saygı duymamış bunu anlayamadım işte. Aile meclisi toplayıp adam çağırmakta neyin nesi hiç mi medeniyet görmemiş bunlar.

Şöyle bi düşünün karşınızda ömrünüzün geri kalanını birlikte yaşamayı düşündüğünüz bir insan taa ki düğün aşamasına kadar geliniyor her ne sebebten olursa olsun ayrılmayı düşünüyorsunuz. Bunu aile meclisi kurup karşı tarafı çağırarak mı sonuçlandırmayı düşünürsünüz yoksa karşı tarafı hiç olmasa geçen güzel günlerin hatrına en az incitecek, ailesine mahçup etmeyecek şekilde mi sonlandırmayı tercih edersiniz? Ben bunların insancıl yanını göremedim açıkçası.

Nihayetinde sizin için hayırlısı olmuş daha adam olamamış ki ondan size koca olsun.

üzülme canım yok yakınken kurtulduğuna sevin bence
böyle biriyle evlensen de mutlu olamazdın.demek ki böylesi hakkında hayırlıymış:teselli:

canım
üzülüp ağlayacak bi kaderin varsa o nişanlın olacak şahısla bırak o gün bu gün olsun
yarınların mutlu ve huzur dolu olsun
hiç üzülme hayırlısı olmuş
aileler bi evlilikte çok önemli inan
sana huzuru hiç bi zaman veremeyeceklerdi
ağla üzül at içindeki sıkıntıyı
ama inan yarınların daha mutlu ve kahkaha dolu olacaktır

inşallh oyle olucak...
hergun gunlerı sayıyorum.sankı zaman hıc geçmıyor.daha evelden planlanan seyler hep aklıma geliyor:(
hergun aynı ruyayı gormekten bıktım...ılac falan kullanmak ıstemıyorum ama sureklı beynımde bu yasananlar.bundan nasıl kurtulabılırım?

kardeşim le ben okuyorduk kardeşim hayretlere düştü aman diyeceğim ki

sende zamanla kaynana yüzünden belki hastalanacaktın boşver böylesi iyi olmuş

eşinle kaynanan arasında kalmaktansa ayrılık iyidir

gidene baybay :teytey:
gelene hay hay de nasıl ve ne şekilde mutlu olyorsan o şekilde yaşa bu dönemide bu şekilde atlat!!!:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

seni silen adam için niye üzülüyorsun ki.kurtulduğuna sevin.kimbilir evlenince neler olacaktı.dünyada erkek kıtlığımı var.ne olmuş yani ben de nikahım olduğu halde düğüne 2 ay kala yüzüğü attım.sor bakalım hiç pişman oldum mu asla.seni çok iyi anlıyorum.o süreci atlatmak çok zor.kendi derdin yetmiyormuş gibi bir de milletle uğraşıyorsun.milletin merakı onlara laf anlatmak canına yetiyor.belki de Allahın iyi kulusun sana acıdı.

ben duruma Mevlananın bir sözüyle yorum yapmak istiyorum.

"ÜZÜLME ..! İSTEDİĞİN BİR ŞEY OLMUYORSA YA DAHA İYİSİ OLACAĞI İÇİN YADA GERÇEKTEN DE OLMAMASI GEREKTİĞİ İÇİN OLMUYORDUR. . . ! ! !"

çok katılıyorum sana herkes allahtan hayırlısını dilesin çünkü birtek geleceği o bilir hayrı göremeyiz buna öyle inanıyorumki ellerinizi açtığımda bişeyi ne kadar istesemde allahım hayırlısı olsun ne kadar istesemde diyorum buna gerçekten inanın

arkadaşım belki bunları söylemek için tecrübem yada bildiğim bişey yok ama hayırlısı olmuştur hakkında öyle düşün zamanla geçicektir belki daha iyi bi insan çıkıcak belki başkasını daha çok seviceksin bilemezsin inş. allah acını dindirir mutlu olursun kalbin huzur dolsun hakkında hayırlısı olur inşallah üzülmemeye çalış başka şeylerle ilgilenmeye bak düşündükçe huzursuz olursun

Bu kadın sana rahat yüzü göstermeyecekti.
Şimdiden bitmesi ikiniz için de iyi olmuş.
Sevdiğin insan mert olsaydı annem annem diyip peşinden koşturmazdı.
Boş ver düşünmeye değmez böylesini...

benim eski nişanlım ben anneme bunu yapamam demişti 2 gün kala (kadın benden nefret ediyordu). kadın kederinden ölecekti evlensek. neyse iki gün kala bir sürü rezillik yaptı bu kadın ve iptal edilmişti düğün hatta bazı davetlilere haber bile verememiştik gitmişlerdi salona. bi de ben bu kişiliksiz şahsiyetsiz eski nişanlımla 8 senedir birlikteydim.
ama şimdi harika bir sevgilim var (eşim) ve çok mutluyum. ilk zamanlar çok çok zor olacaktır. ama geçiyor bundan emin ol. öyle şahsiyetsiz bi adamın çocuğuna baba olamayacağını düşün. bi de zaten evlensenizde boşanırdınız bunu düşün. bi de pişman olup geberse yalvarsa da geri dönme.

bencede arkadaşlar haklı geçmiş olsun o kadın senin evinden hafta yedi o dokuz çıkmazdı dır dır ederdi huzursuzluklar asıl o zaman başlardı boşver hiç üzülme ilerde karşına çok iyi bir insan çıkar umarım bu günlerini hatırlamak bile istemiyceksin.

anne kuzusu icin üzülmeye degmez.. boşver diledikleri gibi bir gelin bulsunlar.. madem seni begenmemiş, begendigi kızı alsın..
sende kurtulduguna sevin arkadaşım..ne çyle bir adamdan koca olurdu,ne de kayınvalidenden anne olurdu.. eminimki sana pürüzler cıkarırlar, nişanlında onları savunur..aglamalar ,üzüntüler peşi sıra..
boşver..

canim onlar gibi bir beladan kurtulduguna dua et bence.senin icin hayirli olan buymus demekki.bende gecirdigin bu dönemi bir doktor yardimi alarak daha hafif bir sekilde atlatabilirsin.hersey gönlünce olsun..

çok üzücü b, durum hakısın kendini kötü hissetmekte ama evlenipte annesi yüzünden ayrılmış olmakta var işin ucunda..kısmet böyleymiş de ve unutmak için kendi acını kendin hafifletmek için çaba sarf et bence cnm

şer gördüklerimizde hayır vardır ya.... anlatıklarına göre iyiki bitmiş diyesim geliyor evet çok zordur çok büyük heyecanlarla o güne kadar geldiniz ama bu kadın değişmezdi ve kocan da yine aynı olurdu.bende zamanında ayrılmak istedim nışanlımdan ama aman laf olur kim neder o beni çok seviyo diye evlendim.3 yıl konuştuk 3 yıl evli kaldık. 3 yıl sonra o beni çok seven insan çocuğuyla beraber gözümüzün yaşına bile bakmadı tek celsede ne olup bitiyo anlamadan boşandık.
tabiki ha diyince unutamıycaksın ama sana tavsiyem uzaklaş oralardan kendini hayır işlerine ver başka şeyler için koştur amacını hedefini değiştir,
bir kaç yıl sonra da emin ol aynı şekilde seni seven seninde sevebileceğin biri karşına çıkacak.
bu durumdan sen güçlenip de çıkacaksın emin ol...

bence ucuz kurtulmuşun
geçmişe mazi derler
umarım karşına değerini bilen seni senden çok seven biri çıkar
bu adamı unutturur ve arkana baktığında gülüp geçersin

merhaba arkadaslar
gunlerdır hayattamıyım yasıyormuyum bılmıyorum.o kadar mutsuzumkı...düğünümüze 10 gun kala nısanlım yuzugu attı.sebep ıse annesı.senelerımı verdıgım delı gıbı sevdıgım ınsan annesı yuzunden benı terkettı.kayınvalıdemın herseyıne katlandım sırf nısanlımı sevdıgım ıcın.enson ceyızımın gıttıgı gun kadın bır suru kepazelık cıkardı ayıldı bayıldı.demekkı bastan kabullenememıs ıstemmeıs benı.ogluda annem herseyden onde gelır dedı attı yuzugu.ceyızım serıldı 2 gun sonra gerı geldı.davetıyeler dagıtılmıstı.dunya basıma yıkıldı arkadaslar.nerden nasıl baslıyacagımı bılemıyorum.bıldıgım bıtek sey varkı b
enı bı kalemde sılp atan adamı hala cok sevıyorum..

Bence Allahin sevdigi kulusun, iyki simdi olmus, yarin öbür gün kucaginda bir bebegin olsaydi bile bu serefsiz seni yari yolda birakirdi güzelim!:kahve:

Annesine ailesine ben bu kizi seviyorum evlenecegim diyemeyen bir adama adam demem ben.....gitsin annesinin dizinin dibine....böyle erkeklikten yoksun bir adamla zaten mutlu olmazdin....:delphin:

Hic üzülme lütfen.....sükür et bence...

Back
X