nikahıma 10 gün kala nısanlım yuzugu attı

boşversene karşındaki senin için üzülmeyip sen orda ağlıyoken hala tavrını koruduysa senin sevgini haketmemiş demektir. ıyiki ayrıldın evlenmeden bu yüzünü gördün. Bide şöyle düşün evlenipte annesini bana tercih ediyor boşanmak istiyorum ama çocuğum var napıcam diye konu açmışta olabilirdi. Beterin beteri vardır. ınşallah çooook daha iyisi karşına çıkar ve kurtulduğuna şükredersin ve inşallah o nişanlın olacak erkeğim diye gezip erkekliğini gösteremeyen kişi de anneside öyle biriyle karşılacakta seni mumla arayacaklar ama çok geç olacak

Son düzenleme:
Çok hayırlı olmuş canım iyiki atmış yüzüğü ,inan bana verilmiş sadakan varmış , yat kalk dua et.
Bu adam daha evlenmeden annesi istiyor diye sevdiğini terk ediyorsa düşün birde evli olsaydı neler yaşatırdı sana..
Dünyanın sonu değil evet çok kırıcı ama değmez kesinlikle kendini yıpratmaya değmez.
Erkek anneleri çok garip kimse kusura bakmasın ama erkek evlat sahibi olunca değişen bir sürü arkadaşım var nedendir niçindir anlamış değilim.. Acaba erkekler gökten zembille mi iniyor kızlar analarının karnından doğarken?

merhaba arkadaslar
gunlerdır hayattamıyım yasıyormuyum bılmıyorum.o kadar mutsuzumkı...düğünümüze 10 gun kala nısanlım yuzugu attı.sebep ıse annesı.senelerımı verdıgım delı gıbı sevdıgım ınsan annesı yuzunden benı terkettı.kayınvalıdemın herseyıne katlandım sırf nısanlımı sevdıgım ıcın.enson ceyızımın gıttıgı gun kadın bır suru kepazelık cıkardı ayıldı bayıldı.demekkı bastan kabullenememıs ıstemmeıs benı.ogluda annem herseyden onde gelır dedı attı yuzugu.ceyızım serıldı 2 gun sonra gerı geldı.davetıyeler dagıtılmıstı.dunya basıma yıkıldı arkadaslar.nerden nasıl baslıyacagımı bılemıyorum.bıldıgım bıtek sey varkı benı bı kalemde sılp atan adamı hala cok sevıyorum..

Canım benim haline çok üzüldüm gerçektende çok kötü bir durum tabiki insan ne olursa olsun kalbinden yıllarını verdiği sevdiği insanı atamaz ,sana unut diyecek herkes ama çok zor ben yaşamıştım fakat o insanı artık düşünme o tercihini göstermiş zaten ve şunu da bil belkide evlenmemeniz daha iyi olmuştur ,böyle ailesi olan biriyle evlilik nasıl olur ki umarım karşına sana hakettiğin değeri verecek bir erkek çıkar inan bana o da yaptığına pişman olucaktır ...Sevgiler bitanem sıkma canını

boşuna allah hayırlısını versin dememişler evlenmek çok kolay ama doğru insanı bulup evlenmek gerçekten zor bu yüzden bunca insan boşanıyo bide şunu ayırt edelim bi erkek tabiki annesini sevecek sözünü dinleyecek ama karısını ezdirmeyecek ikisini ayrı şekilde idare edebilecek eşim ailesine çok düşkün ama belli sınırlar içinde hiçbi zaman bizi karşı karşıya getirmedi hep idare etmesini bildi bide şu taraftan bakın şimdi benimde oğlum var açıkcası oğlumun bi kız için ne kadar severse sevsin bana yüz çevirmesini istemem ki hangi anne ister zaten buna izin vermem insan evladından nasıl ayrı kalabilir gelinimin bana saygılı olmasını beklerim bende gerektiğnden fazla sevgi gösteririm ona çünkü kayınvaldem bana hep böyle yaptı arkadaş adına çok üzüldüm keşke nasıl bi insan olduğunu önceden farkedebilseymiş ama böylesi daha iyi evlenip çocuk sahibi olduktan sonra boşansaydı dahamı iyi geçmiş olsun gerçekten verilmiş sadakası varmış allahım herkesi iyi insanlarla karşıaştırsın...

inşallh oyle olucak...
hergun gunlerı sayıyorum.sankı zaman hıc geçmıyor.daha evelden planlanan seyler hep aklıma geliyor:(
hergun aynı ruyayı gormekten bıktım...ılac falan kullanmak ıstemıyorum ama sureklı beynımde bu yasananlar.bundan nasıl kurtulabılırım?

nasılsın? bir gelişme var mı?

bende çok merak ediyorum arkadaşın nasıl olduğunu? gelişmeden öte artık daha sakin ve biraz olsun unutmuş olduğunu bilmek istyrm aslnda

nişanlının nikaha 10 gün kala mı aklı basına gelmiş..
yazık günah ya ceyiz bile götürülmüş..
nişanlın bunu sana yapabildiğine göre sevgisinde eksiklikler var gibi..
evlensenizde bu kadar anakuzusu biri bence szi mutlu edemezdi..
allah sabır versin, umarım cabucak toparlarsınız

bende merak ettim
nişanlın seni sevmiş olsa asla annesinin sözüyle hareket etmezdi
seni sevmeyen insanı unutmayıp napcaksın canım
kolay değil yaşadıkların ama gün gelip başka birini tanıyınca oh be iyiki kurtulmuşum anneci biriyle evlilik geçmezmiş diceksin..

ıyiyım arkadaslar saolun:)
zaman geçıyor bır sekılde unutuluyor ,unutulmaya calısılıyor... ılk gunkı gıbı değil ...
En azından ruyalarıma daha az gırıyor.. henuz evlenmedım :P bırgun evlendıgımde sızlerle paylasacagım.kımbılır ne zaman olur kısmet...
karsı tarafla ılgılı haberler alırsamda paylasıcam.suan duyduguma gore butun esyalar elınde patlamıs hıcbır yer ıade almıyormus.yarı fıatına satıcak heralde :) ohhh dıyorum buyuk bır zevkle.kontratta 1 senelık oldugu ıcın evsahıbı ıle sorunlar olmus ınsallah bos evede kıra oderler:)
benım ısım cok rast gıttı valla paralarını bıle ıade ettıler aldıgım yerler... bunda bıle bır hayır varmıs...

Bunda da bir hayır var demek ki.
Kısmet değilmiş. Kendinizi en kısa sürede toparlarsınız inşallah.
İyi ki evlilikten önce bunlar yaşanmış yoksa bu kadar etki altında kalan bir insan evlense de aynı şeyleri yaşatırdı.
Allah iyilerle karşılaştırsın. Hayırlısı olsun.

Hakkında hayırlısı olsun demekki kısmet değilmiş bunada farklı bir pencereden bakmayı dene evlenip çocuk sahibi olup boşanmak dahada kötü Zaman her şeyin ilacı bir şekılde unutuluyor her şey sende bir bakmışsın zamanı gelince başka bir aşka yelken açmışsın

hıc bosuna uzulme demekki bölelerıne degmezmıs
kendı kızlarıda varsa zamnla sana yapılanı anlarlar
cok uzuldum ama yha
bır kızın gururunlan oynanması ne demk davetıyler dgtılmıs
bu kadar kolaymı yuzugu atmak
herseyı yarıda bırakmak
sen sadece allha havale et bak onlar sana nasıl yalvaracakkkkkkk
sen ıstemıceksın
ölelerının adını bıle anma gozyası bıle dokme,
kımse ıstemez annesının atılmasını tabıkıde kadında cok fenaymıs
hakkında hayırlısı olsun
allh gonlune gre versın

İyiyım arkadaslar saolun:)
zaman geçıyor bır sekılde unutuluyor ,unutulmaya calısılıyor... ılk gunkı gıbı değil ...
En azından ruyalarıma daha az gırıyor.. henuz evlenmedım :P bırgun evlendıgımde sızlerle paylasacagım.kımbılır ne zaman olur kısmet...
karsı tarafla ılgılı haberler alırsamda paylasıcam.suan duyduguma gore butun esyalar elınde patlamıs hıcbır yer ıade almıyormus.yarı fıatına satıcak heralde :) ohhh dıyorum buyuk bır zevkle.kontratta 1 senelık oldugu ıcın evsahıbı ıle sorunlar olmus ınsallah bos evede kıra oderler:)
benım ısım cok rast gıttı valla paralarını bıle ıade ettıler aldıgım yerler... bunda bıle bır hayır varmıs...

birazda olsa toparlanmana çok sevindim.inşallah gerçekten mutlu olacağın biriyle tanışır evlenirsin.. a.s.

şekerimmm amann valla üzülmeye değmez hee ohhh ağlayanın malı gülene yaramaz demişler ii olmuşş valla zaten öle anasının kuzusu adamı alıpta napcaktınn koca falan olmaz ondan sölimm yat kalk dua et allahım sen bu musubeti bana yaşattın bende gerçeği gördüm kurtuldum dieee

Back
X