Nikahıma 5 gün kala nişan atıldı

Bide ne oldu ki adam patladı çeyiz öncesi
Çeyizle ilgili birşey dediniz kesin
Kardeşinle karısı gelmesin demiş olabilir misiniz?

Sen yarin göreceksin diyip peşine de birini takip sizi rezil etti öyle mi bu hikaye çok tanıdık geldi bana iyi ki bitmiş arkadasm sana ne olursa olsun onları tutarm diyen süt oğlanın teki ondan hayır gelmezdi .

Biliyor musunuz aslında doğrusu bu.. Nişanlılık evresi, çiftlerin birbirini tanıması için iyi bir dönem.

ve nişanlınız bu dönemi iyi değerlendirmiş, her hareketinizi, sözlerinizi iyi tartmiş biçmiş ve bu kararı almış..

Cidden gereksiz karışmışsınız. Erkek kardesi soguk olsa ne olmasa ne. Eltim bana da kotulerdi ben bisey demedim kimseye de laf tasimadım. Hayir elinize ne geçecekki zaten. Cidden adamın ailesi yok gibi davranmissınız. Takdir ettim onu mis gibi atmış nişanı baskası olsa evlenirdi

Aimin evine gittiğimde kalk oradan diye mesaj atan nişanlıya,sen kimsin der ayrıldım bende.

Nişanlının böyle aile toplaması yanlış ama daha o gün ayrılacaktı. Sonrasında başka ne saçma şeylere karıştı, laf etti konu sahibi kim bilir.

1- Onu tutarım seni atarım diyen adam gerçekten sizi sevmiş olabilir mi ? Kapadokya da değil Paris'te evlenme teklif etseniz kaç yazar. O an kapının önünde olması lazım zaten.
2- kardeşinde iken 30 dk sonra evine git evde de işlerin var demek de hiç normal değil, bana bunu bırak sevgilim nişanlım eşim dese sana ne oluyor be derim (diyemez).

Bu adamdan olmazmış zaten ayrıldığınız iyi olmuş.
Siz de naz trip beklenti yönünden insanı yoran bir tipe benziyorsunuz bu ilişkiden kendi payımıza düşen hataları çıkarıp ona göre gerekirse destek tedavi alın, kimse yorucu insanları sevmez.

İş yerinde insanlara o oldu bu oldu diye detaylı anlatsanıza gerek yok , anlaşamadığımızı fark ettik ayrıldık bu kadar. Benim etrafımda böyle düğün iptal eden çok kişi oldu kimse de bu takılıp kalmadı. Sizin çok üzüldüğünüz doğru ama insanlar için bu durum pek bi şey ifade etmiyor.

Git 2 rekat şükür namazı kıl

Nişanda sürekli kavga eden zaten evlenmesin ,uyuşmamışsınız olay bu

Olur olur
Olur olur da barisip evlenirseniz, 1 yili doldurmadan buraya okuz kocam ya da buna Benzer bir konuda baslik acacaginizi su andan goruyorum

Kurtulmuşssun hiç üzülme.Benzin parasının bile lafını etmiş.Çok çiğ biriymiş

bence altında başka işler vardı ve bahane arıyodu. şükredin ki erkenden bitti ya nikahtan sonra gerçek yüzünü gösterip sizi dul bıraksaydı? sizinde üzülmeniz rüyanda görmeniz falan olayları anlayamadııgnız için bi anda bu durum geliştigi ve toplum baskısını düşündügünüz için yara oldu içinizde. zamanla geçer. kendinizi suçlu göstermeyin bana layık degildi deyip geçin yoksa millet arkadan konusmayı sever üstünüze laf kalır. umrunuzda olmadıgını belli edin gerçekten şanslıymıssınız böyle tipler o kadar çok var ki zavallı kızların hayatını mahvedip hiçbişey olmamış gibi karı kız peşinde koşmaya devam ediyo pehh

İş yerine döndüğünüzde kısmet, her şerde bir hayır vardır olmalı diyip kimseye bir açıklama yapmadan devam edeceksiniz. En ufak bir olayda size 10 gün küsen, evlilik yolundaki ilişkisini bu şekilde bitiren, 'onu tutarım, seni atarım' diyen adamla evlenilir mi? Bir kaç yıl sonra iyi ki evlenmemişim diyeceksiniz. Böyle ömür geçmez.

size mi kaldı kimin nerde ne kadar oturacağı
bu kafalarla evlenmeyin zaten
Kimin nerde
Sorunun yani sizin ona müdahale etmenizin evlendikten sonra çözüleceğini siz sanıyorsunuz ama o evlenince daha da artacağını düşünmüş.
Bundan sonraki ilişkilerinizde kimin nerde ne kadar oturup saat kaçta döneceğine müdahale etmemenizi öneririm

Ayrılma gerektirecek şeyler tabi ki degil bana göre yani kimse ayrılmaz ettiğimiz kavgalar yüzünden .
Aslında "ben ailemden herhangi bir kişiyi tutarım seni atarim" lafı gayet ayrılık getirmesi gereken bir lafti. Şer gorunende hayır vardır, iyi olmuş bu adamdan sizde daha derin yaralar açmadan kurtulduğunuz.

Şuan ki psikolojinizi empati yapıyorum ve anlıyorum...Sosyal çevre baskı yaşıyorsunuz aslında en çok...

Ama yazınızdan da kendime de pay çıkarıyorum...Dışarıdan bakıldığında olayınıza dedim ki; bazen ne kadar dualarda etsem,yalvarsamda Rabbim'e olmuyor ya hani...Aslında dualarımın kabuluydu belkı de olmayan seylerde hayatımda...Beni korumak ve daha iyisini nasip edeceği içinmiş bu olanlar...

O yüzden her şerde bir hayır var deyin..O perdeler eskiyecek ama siz böylesine insanlıktan nasibini almamış adamla hayat arkadaslıgı yapacaktınız...O eşyalar böyle bir adamla anlaşamadığınız için gözünüze mobilya yığını hatta sinir krizlerinizde tekmelediğiniz şeyler olacaktı...

En yakın arkadasım kına gecesi aksamı tartısma sonucu ayrıldı...Evleri uzaktan gelen misafirlerle doluydu...Olsun dedi aileside yol yakınken kurtuldu dedi...Ondan sonra tanıstıgı kısıyle evlendı ve çok mutlu ıkıncı cocuklarını beklıyorlar...Şuan kimse durup arkadasımın yıllar önceki olayını konuşmuyor,konusmayacak...Anılsa dahi iyi ki kurtulmuş deniliyor...

Sabırlı olun ve kurtulmuşken bu adamdan şükür edin ve zamana bırakın...İnanın herşey çok güzel olacak...Bu adamdan kurtulmanız sizin sabırlı olmanız ve o adamın sizi haketmemesinden ötürü bir kurtuluş daha da birşey diyemiyorum...

Eyüp Sultan'a git 40 rekat şükür namazı kıl o düşüncesiz adamdan kurtulduğun için. Ailelerin içinde tüm kavgaları vs anlatmak nedir bu ne ya neyin kinini gütmüş içinde? Ayrıca onu tutarım seni atarım ne demek adamda zaten kendi ailesini oluşturacak ve sahip çıkacak nitelikler yokmuş ki. Evlendikten sonra muhtemelen sen artık evlendiğiniz için iyice alttan alacaktın iyice sinecektin o da fırsattan istifade edip seni istediği gibi kullanıp canı isteyince de boşanma davası açacaktı. Sana bu şekilde davranamaz. Rica ediyorum şu eziklik psikolojisinden çık, sen böyle davrandığın sürece o sana zaten asla saygı göstermez ki göstermesin de zaten o çapsızın saygısına ihtiyacın yok. Şirkette soranlara da yanlışlarını gördüm yol yakınken ayrıldım dersin nolcak ki? Ay senin canın sağolsun birkaç ay ağla bir şey olmaz en azından hayatın kurtulmuş.

Bence kurtulmuşsun. Boşanmış bir kadın olarak söylüyorum. Nişanlılık dönemimizde bir kere özür dilememiştim. Herşey rüya gibiydi. Her zaman benim arkamda yer alırdı. Evlendik 2 yılda öyle devam etti. Ne zaman ki onu alttan almaya başladım saçmalamaya başladı. Sen daha en başından alttan alarak sen çok kıymetlisin ben o kadar kıymetli değilim. Sen ne dersen o doğru benim düşücelerim önemli değil. Sen varsan ben varım görüşünü empoze etmişsin onun da poposu kalkmış. Sen de onu engelle bir daha da ulaşmaya çalışırsa ulaşamasın. İşine de dönersin birşey olmaz. Boşandım 2 de çocuğum var 2 yol ücretsiz izin aldığım işime 5 ay sonra aslanlar gibi döndüm. Kimse de sorgulamadı herkes destek oldu yükümü hafifletti saolsunlar. Gitsin ailesiyle istediği gibi yaşasın bir de cimri!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…