Nikahıma 5 gün kala nişan atıldı

Evlensende bosanirdiniz bundan sana koca aile babasi olmazdi.
Elalem ne der diye düşünme hic.Evlensen derdi sen çekeceksin.
instagramdan düğün iptal vs yapan herif olur pişman olur gelirse de lütfen affedip evlenmek gibi bir hata yapmayın.
15 yıldan sonra Boşanmış bir kadin olarak söylüyorum elalem kendine baksın.

Ay Allah yardımcınız olsun. Ben kendime üzülüyordum. Gerçekten üzüldüm

Onu çok üzmüşsünüz, o da kararlı, planlı, sert ve kesin bir şekilde ayrılmış. Birşeyler artık canına tak etmiş.
Üzüldüğünü yavaş yavaş belli edip ya da sorunlar yaşandıkça uzerinde konusup tartışıp cozebilirlerdi değil mi? Oldu o zaman her canına tak eden, öfke patlaması yaşayıp sinir krizleri geçirip karşıdakinin de hayatını mahvetsin öyle mi. Bu hayata artık 2 kisi devam edeceklerse tek kisilik degil iki kisilik düşünmeyi de ogrenecekler bi zahmet . Kimse icinde sorunları kurup kurup büyüterek ötekinin hayatının, hayallerinin icine edemez kimse kusura bakmasin

Sen de normal davranmamışsın ki.
Kardeşinin evine gittiğinde sıkboğaz etmen, artık kalk demen falan çok kötü. Sana düşmez ki. Kardeşi sana karşı soğuk diye bu şekilde uğraşamazsın.
Yine söylüyorum, milleti toplayıp herkesin içinde her şeyi dökmesi rezilce. Böyle birine güven olmaz, rezillikten utanmayan çirkef insandan her şey beklenir çünkü.
Ama senin de hataların var bence, detay anlatmasan da yaşanmış bi şeyler yani, belli.

Herşeyi içinde biriktirmiş sonra da bir anda patlamış
Ya da ailesi falan sizi istemedi bir şekilde doldurdu
Siz de onu engelleyin her yerden ve asla muhattap olmayın.
İşyerinde de kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz.
Ayrıldık , bitti , nasip değilmiş , ortak kararımız deyin.

Seni sevmiyormuş ama neden terk etti onu anlamadım hala

Sorun yaşadığınızı göre göre neden evlensin ya, sen iyi misin? "Sorunu varsa evlendikten sonra konuşurdu" nedir?

kavgaların çoğu benden çıksa bile
Adamın aileye bağımlılığını geçtim zaten sizin uzaklaşmanız lazımdı ondan bunları görüp. Evlenince çünkü çok sorun yaşayacaktınız hakkınızda hayırlısı olsun.
Ama üstteki mesajınıza takıldım. Muhtemelen bu patlamanın ve kısa süre kala bitmesinin sebebi adamında dolması.

Siz birine buyuk bir iyilik yapmissiniz ve evlenerek ayni sey olacakken bak oncesinde gostermid bu yuzunu. Uzuntu olur ama hic bakmayin gecmise. Sevinin bence.

Sizde olan hata ve asirilik neyse onu tetikleyen oydu. Ve bunlarda sizin torpulenmesi gereken duzeltmeniz gereken seyler. Bu deneyim size ne ogretti? Onmeli olan bu. Ama hatalata ragmen seninle olmasi gerekeni kaybetmezdin o hep seninledir. Bu kendini ve neye evet neye hayir demen gerekeni ogrendigin bir deneyimmis.

Nişanlıniz sizi çoktan gözden çıkarmış davranışları hiç normal gelmedi bence verilmiş sadakaniz varmış bu olay size + yazar düğüne az bir zaman kala mi aklı başına gelmiş bunlar konusulup aşılır ama o sizi kafada bitirmiş normal bir şekilde bile ayrılmamış ki geri dönse ne olcak o bu kafadaysa evlendikten sonrada aynı şeyleri yaşarsınız. Zaman herseyin ilacıdır unutmaya bakın

biraz zor bi insansınız, ex de baya düşünmüş kurmuş kafada. ayrılma şekli yanlış da olsa doğru olanı yapmış: evlenince sorunlar biranda çözülmüyor, öyle bir dünya yok katlanarak büyüyecekti. önünüze bakın. lütfen insanları da darlamayın

Anlattiginiz eksik bir sey var sanki, bi anda icine cin kacmis gb.
-Ama sonuc olarak adam gb adam seni karsisina alir hakkini helal et yapamiorm vs derdi bu sekilde ayrilma igrenc otesi.
-senle aile kuracak adam onlari tutarim seni atatim diyor bu laf zaten benim icin nisan atmak icin en mantikli sebep
-durumunuza askiniza uzulunde ne demek millete ne derim ise nasi giderim falan boyle eski kafa dusuncelerle mi yasiyorsunuz?
Durum degerlendirmesi: baskasi soyleyince ise yaramiyor biliyorum ama dogru adami buldugunda bu aniyi hatirlayip Allah kurtarmis diyeceksin.

Akrep burcu galibagereksiz yipranmalar olmuş sevgi tükenmiş belli ki son anda korkmuş aslinda bu kadar kavga kötüdür saygı kalmamış demek bu kurtuldunuz gayet de güzel unutursunuz zamana bırakın siz daha onemlisiniz.

Evet akrep Burcu , nerden anladınız? Hep derlerdi akrep burcuysa işin zor cok inat olurlar herseyi didikler diye haklılardı

Asla böyle düşünme inan evlenseydin hersey daha kötü olucakti o zaman evlendigine bin pişman olucaktin cehennemi asıl o zaman yasiycaktin böyle bi insandan kisa yoldan kurtulduguna dua et.. başıma geldi asla asla duzelmiyorlar bunuda bil.

Sadakalar dağıtıp kurbanlar keseceğine üzülüyor musun ? Seni Allah çok büyük sıkıntılar dan dertlerden kurtarmış... Üzüleceğine git şükür namazı kıl üstüne tesbih çek onun üzerinde salâvat çek hayır dağıt... Evlenip 3. ayda boşanırdın...

ben seni atarım, onları tutarım diyen adamla evlenmediginiz iyi olmuş.
yani herkes ailesini sever vs ama onlari tutar seni atarim farkli bir boyut.
ben boyle durumlarda hep şuna inanirim allah o kadar cok gozune sokmuş sokmuş bununla olmayacagini, bakmiş sen anlamiyorsun bari böyle halledeyim demis.
allah yuzunuze bakmıs diyeyim, kimseye açıklama yapmak zorunda degilsiniz olabilir insanlar dugun salonunda nikah masasindan kalkip gidiyor yeri geldiginde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…