• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nil Çeyizi:))

sorma gunnurcm aynen öle artk bizde evlenmeye karar verdik işimi fln beklemeden bu hafta sonu düğün tarihini belirlicez..bi yandan da iş arayışım devam edicek haber beklediğim biri var o zmana kdr da iş durumum netleşirse süper olur ama ayrılıorm artık stradiden:69:

İş konusunda sakın üzülme canım biliyorsun biz evlenmek üzereyken işsiz kalıp evlendikten bir iki ay süre bile işsizdik. Part-time işlerde çalıştı eşim. Ben de sonrasında bir işe girdim. İstanbul gibi yerde herkes nasıl geçineceksiniz neden orada yaşamayı tercih ettiniz diye eleştirirken şuan çok şükür herşey yolunda. İşsizlik zamanlarında bol bol dinlen. Gerçekten içine çok sinen bir işe girersin inşallah. Ben de en son çalıştığım yerden ayrıldım. Bu sefer ince eleyip sık dokuyup geleceğe dönük bir işte çalışmak istiyorum. Artık düzeysiz patronlarla çalışmak tahammül edilesi gelmiyor. Herşey yolunda gider siz evlenme kararınızı aldıktan sonra Allah yardım ediyor :16:

niloooooooooooooooooooooot :52::52:

tarih belirleniyor mu sonundaaaa :nazar::nazar::nazar: :16: çok sevindimmmmmm sen de gel katıl evliler kervanımıza :9:

evt çağlam tarihimiz belli nikahımız oldu 1 ay önce 17 ekimde kına gecem 18 ekimde düğünüm varrr:)
hazırlıklar devam edio eim yerleşicek hafta sonu valla girmeye pek fırsatım olmadı ama burdan paylaşırım daha sonraa;)

herkese merhaba kızlarrrrrrr:69:
uzun zmandır hazırlıklar nedeniylegirmek için pek fırsat bulamadm ve sonunda düğünüme 6 gün kala buradaymmmm:52:
yine bu süre içinde boş durmadm evimi yerleştirdm son hazırlıkları tamamladm ve tabikiiii ceyizz aldmmmm:51:
son eksiklerimi de buradan ekliorm;)
ve ikea alışverişi;
$ikea (1) (816 x 612).webp$ikea (2) (775 x 554).webp
$ikea (3) (816 x 612).webp$ikea (4) (816 x 612).webp

canım yeni çeyizlerini güle güle kullan. bu arada çok güzel olmuşsun elbisen çok yakışmış.
eşinle sana bir ömür boyu mutluluklar

evinin resimlerini de bekleriz:)

Allah bi yastıkta kocatsın emi :) çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın maşallah kocaman maşallah :nazar: evinin resimlerinide unutmıcan dimi :)

canım yeni çeyizlerini güle güle kullan. bu arada çok güzel olmuşsun elbisen çok yakışmış.
eşinle sana bir ömür boyu mutluluklar

evinin resimlerini de bekleriz:)

Allah bi yastıkta kocatsın emi :) çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın maşallah kocaman maşallah :nazar: evinin resimlerinide unutmıcan dimi :)

Tebrikleer Allah mutlu mesut etsin :16:

kızlar çok teşeşkkürlerrr:***
evim yerleşti ama henüz eksiklerimiz var herşey tamamlansın uygun bi zamanda eklerm tabiki:69:

Tebrik ederim ve mutluluklar dilerim.:16:
Allah utandirmasin, huzurlu mutlu bir evlilik nasip eylesin. :nazar::nazar::nazar:

çok tşk ederm kızlar iyi dilekleriniz içinnn:)
3 gün kaldı ve bende ufaktan heyecanlanmaya başladım:69:
hepimiz musmutlu oluruz inşşş:21:

Benimde bu cumartesi nikahim var :69:
1 kasim kina 2 kasimda dügünüm var :69:
Ben de senin gibi cok heyecanliyim :18:
Dedigin gibi insallah musmutlu oluruz :16:

Benimde bu cumartesi nikahim var :69:
1 kasim kina 2 kasimda dügünüm var :69:
Ben de senin gibi cok heyecanliyim :18:
Dedigin gibi insallah musmutlu oluruz :16:

yaaaa ne gzel düğün tarihlerimiz de yakınmışşş demekki aynı duyguları paylaşıorz;)
şu an için tek korkum o gün yağmur yağmaması ve dış çekim fotograflarının güzel olması:69:
sana da bol sanslar diliyorum cnm mutluluklar şimdidennnn tebriklerrr:46:

yaaaa ne gzel düğün tarihlerimiz de yakınmışşş demekki aynı duyguları paylaşıorz;)
şu an için tek korkum o gün yağmur yağmaması ve dış çekim fotograflarının güzel olması:69:
sana da bol sanslar diliyorum cnm mutluluklar şimdidennnn tebriklerrr:46:

Cok tesekkür ederim.
Insallah hersey hayal etttiginden, istediginden daha da güzel gecer. :16::nazar:

Merabaaaa çeyizlerine maaaaşallah :) :nazar::nazar::nazar: Sen 2 yıldır çeyizle uğraşıyorsun ben 2 ayda alabildiğimi aldım daha çooook eksiğim var. 26sında da düğünüm var daha ev yerleştirilmedi mobilyalar bayram sonrasında geleceği için... Umarım herşey gönlünce olur tatlım:16::16:

Back
X