Nil Çeyizi:))

aaaa bakıym saatlerede bizim avmde capacitydeki magazası baya buyuk cok cesıt var..
ekliym paspasımı da
$coco.webp

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr:52::52::52::52::52::52:
süpürgem geldi hemen denedik annemle temiz halımızdan 2 tomar toz bulutu cıktı hayretler içinde kaldık hatta annem bunu sakın arkadaşlarının yanında çalıştırma rezil olursun dedı:1:
seffaf haznesi sayesnde tozları görebiliosunuz ve görmeye deger gercekten siddetle tavsiye ediyorum gerçkten:51:

Son düzenleme:
madame coco indiriminden yeni cicilerrrrr:69:
$madame.webp $havlu.webp
$ayna.webp $askı (1).webp
aynayı bronz değil beyaz aldm ama magazada yokmus baska bi yerden getiricekler gelince onu da çeker eklerm
sanırım bu tarz bişi gelicek $ayna2.webp

Eklentiler

• $coco.webp
    $coco.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
teşekkürler tatlım yakınında bi coco mağazası varsa acilen uğra pazar günü indirimleri bitio cok hoş seyler varr;)
%50 + %20 indmle 270 tllil aynayı 108 tlye aldmmm:46:

teşekkürler tatlım yakınında bi coco mağazası varsa acilen uğra pazar günü indirimleri bitio cok hoş seyler varr;)
%50 + %20 indmle 270 tllil aynayı 108 tlye aldmmm:46:

canım tekirdağda yok maalesef her mağaza ama internetten alabilirim bakalım :34: sağolasın düşündüğün için :54:

Çok güzeller canım o askılara ben de bittim hepsini alası geliyor insanın. Aynan da çok güzelmiş. Banyo takımın da güle güle kullan indiirm çok güzel gerçekten mağazaları tüketmişler. Yoğunluk olan mağazalarda aksesuar kalmamış :)

aaa bende tekirdaga gelicm evlendigimde oraya yerlesicm nisanlimin isi ordaa:) neresindesn sen evimiz oriondan iceri yuruyunce ergene vadisine yakin bizim komsu mu olucaz acebaaaaa:1:

Eneee Tekirdağa mı geliyosun ne güzeeel :16: Ben de nişanlım da il merkezinde öğretmeniz canım, sen Çorlu'ya geliyorsun sanırım... Çorlu baya büyüktür umarım seversin :34:

Back
X