• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nil Çeyizi:))

bence de boyatma böyle daha orjinal çok güzel gözüküyor aynan
bu arada güle güle kullan canım aynanı ve çerçeveni:nazar:

Canımgüle güle kullan ne kadar güzel madame cocodan almıştın değil mi buradaki mağazalarında öyle şeyler yok çok az çeşit var. Olsa da koymaya yer yok ama duvara monte bir ayna alabilirim ilerleyen zamanlarda hole diyorum sonra vazgeçiyorum yaa hiç dekore edemedik antreyi :)

teşekkür ederim kızlar fikirleriniz için cercevemi değiştirdm krem rengiyle sifonyer aynamda gelmiş..
ayaklı büyük aynamı da kreme boyatmaya karar verdim yatak odası krem bej ve vizon renklerinde olucağındn gri uyumsuz olucaktı.krem yerine bronz bi renge de boyatabilirm su an için bilmiorm:)
yeni aldıgım ciciler de var tabiki:69:
püsküllü cercevenin bi boy küçüğünü de alıcam yanına takmak için
Eki Görüntüle 719034 Eki Görüntüle 719035 Eki Görüntüle 719036

Son düzenleme:
teşekkür ederim kızlar fikirleriniz için cercevemi değiştirdm krem rengiyle sifonyer aynamda gelmiş..
ayaklı büyük aynamı da kreme boyatmaya karar verdim yatak odası krem bej ve vizon renklerinde olucağındn gri uyumsuz olucaktı.krem yerine bronz bi renge de boyatabilirm su an için bilmiorm:)
yeni aldıgım ciciler de var tabiki:69:
püsküllü cercevenin bi boy küçüğünü de alıcam yanına takmak için
Eki Görüntüle 719034 Eki Görüntüle 719035 Eki Görüntüle 719036

çok ciciler cnm güle güle kullan :16:

canım cok guzeller yanlız bısey sorucagım askılıklarını englısh homeden aldın galıba yenı mı aldın ben baktım magazada kucukler vardı da :21:

yeni yatak ortümm:69:
$Adsız.webp

Senin o çeyizlerini bir gecee ansızııınnn evee gelip alıp gidiciiim haberin olsun :1: sonaa yok minnak bana haber vermemiştin deme :9::9:

tatlım güle güle kullan beyaz esyalarında tüm çeyizin gibi çok güzel aşk dolu yuvanızda kullanmak nasip olur inşallah :16:

Güle güle kullan canım inşallah çok mutlu günlerde eskiteceksin :16: Bak benim 1 sene bile oldu evleneli, zaman akıp gidiyor yahu :9:

sorma gunnurcm aynen öle artk bizde evlenmeye karar verdik işimi fln beklemeden bu hafta sonu düğün tarihini belirlicez..bi yandan da iş arayışım devam edicek haber beklediğim biri var o zmana kdr da iş durumum netleşirse süper olur ama ayrılıorm artık stradiden:69:

Back
X