• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nil Çeyizi:))

canım benim ben pek bu konuya olumlu bakamadğım için açamıcam ya :( ama bir gün excell çeyiz listemi gönderirm sana snde faydalanrsn hem :))

haha sağolun kuzularım :))

nilim yapma bana bu eziyeti :D kıyma bana =)

hem bakalım excell konusunda ne kdr iyisinn:33:
ama mrk ediyoruz yani al al al bize gösterme olcak sey mii:68:

hem bakalım excell konusunda ne kdr iyisinn:33:
ama mrk ediyoruz yani al al al bize gösterme olcak sey mii:68:

hahaha kızlar bni faceden eklesenize bn verm size soy isim :)) ya da yazayım snra msj düzeltme yaparım (sema apg) ekliyeblrsnz :)

tşk ederm , braun mr 6550 modeli cnm, anneler gününde almıştm bu yıl, 150 tl,piyasada 230 civarında

Son düzenleme:
kızlarr ben bu gün dayanamayıp bu kapitone seti alıverdmmm:69:
Battaniyelerimle uyumlu olur die düşündm iyi düşünmüşmüymm:78::78::78:

Eklentiler

• $SAREV3.webp
    $SAREV3.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 99
  • $SAREV2.webp
    $SAREV2.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleme:
aa nevresim takimna renk ve desen olarak benzeyen bi takim gördüm bende bugün 30€ alacaktim ama ebatlarinda 200x220 yaziyordu türkiyede ki yorganlara olurmu diye bilemedim o yüzden almadim =)

güle güle kullan..

tşk ederm cnm:69:
benm bu aldığımda 200x220 yorganma bakmadan aldm ama uyucanı düşünüorm, sende sorun yaşamazsn bence çünkü tr'deki nevresmlerin çoğu 200x220 gördüğüm kdrıyla

cnm çok iyi yapmışsınn gayet uyumlu ayrıca:16:

güle güle kullannnn cnmcım

tşk ederm cnm:69:
benm bu aldığımda 200x220 yorganma bakmadan aldm ama uyucanı düşünüorm, sende sorun yaşamazsn bence çünkü tr'deki nevresmlerin çoğu 200x220 gördüğüm kdrıyla

sahimi? o zaman bende alirim belki =)

bu renkler cok hosuma gidiyor cünkü..

duygum yine tutamadm kendimi ben sizi de geçtm kızz:69:
beğenmene sevindm bende renklerini beğendm dayanamadm napimm:)
sen taçtan aldığını beğendinmi geldiğinde nasıldı, days in colours bu bilmiorm kalitesini ama adını çok duydm alıym dedm

Son düzenleme:
cnm ben kendimi ekime kadar tutmalıyım çünkü beyaz eşyalara başlicam az para biriktirmem lazımm:8:

olsun ama arada almayınca insanın hevesi kaçıyor hem kampanya bulmuşsun hayatım kaçırmak olur mu:12:

Back
X