bu sadace kadıs için geçerli degil kalişim benım içinde geçerli . şutarafagittiaebencim valla bende bilmiyorum :))) okuya okuya sizinle paylaşacağım mümkün olduğu kadar hızlı yazmaya çalışacağım canım... Daha mantığını kavrayamadım ama bizim takımda kadis uzun süredir kilo veremiyor verse de hemen geri alıyor 2-3 kilo arasında bir aşağı bir yukarı oynuyordu buradaki 3. mesajı okuyunca işte kadisin sorunu dedim ve kitabın mantığını kavramadan sizinle paylaşmak istedim..
kadis canım monti linkini bi oku istersen canım yeni kızlarda kilo veriyo . yanlız ben serbest yamiştim yani serbest diyede çok yemeyeceksin sanırsam ...sengözlerimebaksanab ben hatta içime öyle işlemişki hala bazı kurallarını uyguluyorum diye bilirim tatlı dışında ...-tatlicadiarzu-beni mahvedende o işte....:mymeka: galiba senide ..:jeyyar:aebencim ya
şu montiyi denemekle denememek arasındayım biliyosun sende
ya en iyisi denemek galiba ya belki bende işe yarar ben iice sıyırdım kafayı bu kilolar la ya
Yok aebenim sadece kadis için olur mu bir çok kişnin bu dertten muzdarip olduğunu takımlardaki tecrübelerden biliyoruz arkadaşlarımız dört dönüyorlar veremedikleri 2-3 kg için..bu sadace kadıs için geçerli degil kalişim benım içinde geçerli . şutarafagitti
sürekli diyet yapınca öyle oluyo vucut aç gessende depo yapoyo
Ah kadisim bir çoğumuz görsel ve duygusal açlık için yemiyormuyuz ki? Çok zaman bilirim sadece görüntüsünün cazibesine kapılıp midem aç olmadan yediğimi...seinsem mi üzülsem mii
ve duygusal açlık
bunu anladım
ben bbazen yemek için yiyorum duygum açmış yaaa
bu kitap benimde var dönüp dönüp tekrar okuyorum.hatta önceki diyet kitabı kilolarım diyetlerim ve ben kitabınıda okudum.sizinle fikir alışverişinde bulunabilirim
beni en çok etkileyen sözü bir fil ne kadar rejim yaparsa yapsın zürafaya benzeyemez:lepi: çok doğru
ve duygusal açlık
bunu anladım
ben bbazen yemek için yiyorum duygum açmış yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?