Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

canımsın hepsini gördüm ,dedim fıstığıma bak ya,can arkadaşım benim ,miyatür bebeğim harikasın ,kişiliğine bittiğim yegane güzel ruh

yimin ettt kıssss başlamış mı ahanda pamuk eller parmaklara o ozaman ,hemen gidip kullanıyorum enlerimi

dertlerını sevdiim dıyo yaaa
seni seven derdini sever aslı'm

süper süper :81:

nilimmmm nasıl böyle güzel makyaj yapıyorsunnn,bayıldımmmmmm,harikasınnnn
makyaj profösörü oldun resmennhepsi farklı veee hepside fevkaladenin fevkindeeee

canım bişy soracam burdaki lensin rengi nedir solotica sanırım ama hangisi oldugunu yazarmısın bana? tam istedğim renk te

canım bi yakının nişanı var siyah dantelli bir elbise giyicem nasıl bir makyaj öneririsin..?

canım bi yakının nişanı var siyah dantelli bir elbise giyicem nasıl bir makyaj öneririsin..?

tiwitim ,siyah renk elbiseye herşey gider,nude makyaj bile yapabilirsin,istediğin her tonu kullanabilirsin ama bana sorarsan ne yapardın die,ben elbisemin modeline göre ,eğer çok gösterişi ise nude makyaj yapardım ,değil ise gri ve füme tonlarını kullanırdım:)

canım bişy soracam burdaki lensin rengi nedir solotica sanırım ama hangisi oldugunu yazarmısın bana? tam istedğim renk te
canım solotica charm grafite = koyu mavi

nilimmmm nasıl böyle güzel makyaj yapıyorsunnn,bayıldımmmmmm,harikasınnnn
makyaj profösörü oldun resmennhepsi farklı veee hepside fevkaladenin fevkindeeee

oy ablaların ablası,çok tşk ederim canım ablam:)

süper süper :81:

sensin o vıstığım:)

birtanesi güzel degil ki,, hepsi süperrr.. cnm cok opuyorum o guzel yuzunden

doktorum buzçiçeğim...bende öpüyorum seni :)

süperrrr mor gözlere hastayım canım farla o belirgin kuyrukları nasıl yapıyorsun çok merak ediyorum
canım ince uçlu fırça ile yada yok ise fırçanız,aplikatörünün sırtı ile yapılabilir...
tşk ederim

Nil'im her zamanki gibi süper makyajlar yapmışın gelmeyeli çok beğendim ellerine sağlık bloğuna yazdım kesmedi burayada geldim :))))

bebeğim çok tşk ederim magrentam ,ellerine-yüreğine sağlık,her birinizin

bu arada senin bloğa geliyorum şimcik :)iyi oldu uğradıın aklımdan gitmişti ..

bebeğim çok tşk ederim magrentam ,ellerine-yüreğine sağlık,her birinizin

bu arada senin bloğa geliyorum şimcik :)iyi oldu uğradıın aklımdan gitmişti ..

özledim canım görüşemiyoruz artık :))

seren serengil klip makyajı ;

bence kötü bir makyaj.. ama denemeye değerdi :)) benim göz şeklime uydurdum birazda yumuşattım makyajı fazlasıyla asi ve vamp bir stil aslında...

orijinali ;

flaşsız;

seren serengil maymun gibi olmuş bu makyajla sana çok yakışmış canım becerine sağlık bide müsait olursan bi ara bana göre bi makyaj yapabilirmisin nişan için elbisem siyah dantelli ama sade bir model ama makyaj biraz iddialı olsun istiyorum nasıl bişey çıkar ortaya bilmiyorum canım bi örnek versen

cnmm bukadar berbat bir örnekten,, mükemmel birsey cıkarmıssın. tebrikler..
tşk ederim ,buzçiçeğim :) sırada sıla makyajı var ama o makyaj hoşuma gidiyor sıla da muhteşem taşımış makyajı..

canım burrada bir çok örnek var ,vu linkte sadece gece makyalarının bulunduğu makyajlar var
seç beğen al tivitim..elbise sade ise ,makyajın gösterişli ve şık olması yerinde olur :)
tşk ederim yorumuna ...

@-,-'-**MAKYAJ ARŞİVİM**@-,-'-: gece makyajları örnekleri

cnmm bukadar berbat bir örnekten,, mükemmel birsey cıkarmıssın. tebrikler..
tşk ederim ,buzçiçeğim :) sırada sıla makyajı var ama o makyaj hoşuma gidiyor sıla da muhteşem taşımış makyajı..

canım burrada bir çok örnek var ,vu linkte sadece gece makyalarının bulunduğu makyajlar var
seç beğen al tivitim..elbise sade ise ,makyajın gösterişli ve şık olması yerinde olur :)
tşk ederim yorumuna ...

@-,-'-**MAKYAJ ARŞİVİM**@-,-'-: gece makyajları örnekleri

Ooooh sonunda baştan sona tüm sayfaları okudum bitirdiimm :)
Gerçekten bu konuda çok yeteneklisinizz , ben makyaj yapmayı sizden öğrenirim heralde xD Annem'in o taraklarda bezi yok hiç . ruj allık far rimel bitti gitti

Devaaaammm :):)

nil ablacım meraba nasılsın? finallerim falan vardı bayadır takip edemiyodum özlemişim :)
sana bişi sorucaktım ya ben flormarın ultra black kalemi varya ondan kullanıyorum,sürümü kolay yumuşak ama gözümün üstüne çektiğim vakit sanki böle kirpik diplerine iyice sürdüğüm halde 2-3 saat sonra yukarı gidiyor kalem, kirpik diplerine çekmemişim gibi duruyor
birde mesela kuyruk yapıyım diyorum yapmayı becersemde hemen akıyor aşağı doğru kötü oluyo böle dağılmış gibi..
napıyım bilemedim dipliner videonu izledim o daha hoşuma gitti fırçayı becerememde, böyle akmayan dağılmayan kalem uçlu bi dipliner önerebilirmisin bana nil ablacım ? ucuz fiyattan pahalı fiyata doğru çeşitli örnekler verebilirsin ama akmasın yani nefret ediyorum akınca arkadaşlarım hemen aa gene akmış diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…