Nilesss : yine yeni yeniden!!! hedef 60!!

nilesss

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
1.814
435
363
37
İstanbul
Üniversiteye hazırlanma dönemine kadar kilolu bir insan olmayan ben... o dönemde 38 bedenden 42 bedene çıkmıştım.
Ailem ve çevremdeki herkesin kilo yakışıyor sakın ha verme vs gibi sözleri üzerine ben kendimi daha da saldım ve 44 beden oldum...

Ta kiiii 2011 Eylül ayında kuzenimin düğün resimlerinde kendimi görene kadar!!! babamın yanında fotoğraf çekilen ben onun neredeyse 2 katı- 2,5 katı olmuştum... ve ben bu süreci o güne kadar nasıl farkedememişim!!! Erkek arkadaşımla da yeni tatilden dönmüştük ve bir kez daha kendimden utanmıştım bu halimle nasıl şort-elbise giydim diye...

83 kilo ile kendinin farkına varan ben ekim ayından aralık sonuna kadar sadece ekmeği keserek 7 kilo vermiştim ve 76 kilo olmuştum...
ama yetermiydi asla!!! nisan ayında erkek arkadaşımın ailesi ile tanışmaya gidecektim. bu halde mii!!!

o sıralar Kadınlar Kulübünde Dukan ile tanıştım... Kesinlikle etkili bir diyet asla kötü diyemem ilk 2 ay 70in altını gördüm 68'e göz kırptım fakat sonra ki 40 gün benim için işkence oldu...
40 günde + gördüm hemde çok çok hiç - göremedim derken bir gıda zehirlenmesi geçirdim ve diyeti bırakmak zorunda kaldım...

sonuç mu??? yediklerime dikkat etmeme rağmen dukan diyetini tam tamamlayamadığım için bu sabah 74,8 çıktım ve gerçekten gözlerim dolu dolu oldu!!! emeklerim boşa gitmişti ve yine göbeğim çıkmıştı.... biliyordum birkaç gün dikkat etsem yine en azından 71 i göreceğim... çünkü bu kiloları ben verdim ve hemen üstüme yapışmış olamaz değil mi????

dukan yapmaya cesaret edemediğimden kendi imkanlarım ile kilo vermeye karar verdim... diyet hakkında ne yiyip ne yemeyeceğim hakkında bir çok şey öğrenmiştim zaten...
biraz diyet günlüklerine baktım hiçbirine kendimi uygun görmedim... yer bulamadım kendime...

ve onun için spor+diyet ile neler başarabileceğimi göstermek için bu sefer kendi günlüğümle devam etmeye karar verdim...

umarım benim ve kilo vermek isteyen herkesin herşey gönlünce olurrr

ve bugünkü menüm ; 19.06.2012 (kg : 74,8)

sabah : 1 dilim tam buğday ekmeği + lor peynir + şekersiz çay
öğlen : yayla çorbası + ufak bir dilim light ekmek
ara: light meyveli yoğurt ( activia)
akşam : balık + salata ( çipura)

yemekten 1 saat sonra 40 dk eliptiğime başlama planlarım var...

gün içerisinde Ender Saraç'ın 5i ! yerde çayından 3 fincan kadar içmeye gayret ediyorum... tabiki yanında da en az 2 lt su :)

günaydın bebeğimmm...
topiğin hayırlı olsun...
bende dün akşam 73.1 gördüm tartıda... bi avuç kalan göbeğim beni eskisi kadar sıkmıyor aslında...hala 42 bedenim 40 olamadım ama... giydiğim her gelinlik çook sexy duruyo... ama tabi bu demek değil ki; saldım çayıra... asla... bende kendimce bişiler yapıyorum işte... seninle paylaşmak inanılmaz keyif olucak...

sabah
* 1 fincan naneli yeşilçay

kahvaltı
* 1 ince dilim tam buğday ekmeği (ev yapımı)
* 1 bardak çay (yarım şeker)
* 1 kk beyaz peynir (light sütaş)
* 1 kk kaşar peyniri
* 1 yemek kaşığı kadar kırmızı közlenmiş biber

öğle
* fabrika menümüzde ne var bilmiyorum ama 1 dilim tam buğday ekmeğimle menüden bişeyler ilave ederek doyurabilirim karnımı

akşam
* evin menüsü ne durumda onu da bilmediğimden bu öğünümü ekmeksiz geçiştiriyorum... allah ne verdiyse yeriz işte...

içim kıyıldıkça çekmecemdeki kepekli grisiniden atıyorum ağzıma... gün içinde de 3x750ml su içiyorum... yeşil çay ve mate çayı içiyorum birer fincan...

hobaa :)
hadi bakalım paslaşarak ne kadar kilo verebileceğiz:)

beni biliyorsun her gün tartıldığımda daha iyi kontrol edebiliyorum kilomu :) onun için hergün menümü yazarken onuda söylerim :)

hobaa :)
hadi bakalım paslaşarak ne kadar kilo verebileceğiz:)

beni biliyorsun her gün tartıldığımda daha iyi kontrol edebiliyorum kilomu :) onun için hergün menümü yazarken onuda söylerim :)

bende tartılırım o zaman ama eksilme görürmüyüm bilmiyorum.. tamamiyle umutsuz vaka

izin vermiyorlar değil mi? uyuzlar ya çok saçma!!

bence gayet mantıklı insanlar o kadar emek veriyolar... düşünsene senin tasarlayıp sattığını o gelinliği... kızın biri gelicek deniycek kırk tane model... begendiklerinin resmini çekicek ve gidicek.. sonra da terzisine yaptırıcak... emeğe saygı bebitoo...

ama giyip deniyorsun ve şehir dışındaki sevgiline göstermek istiyorsun...
ve imkansızlaşıyor...

her iki taraf içinde zor. onun için insanlar gelinlik almaya ufak bir ordu ile gidiyorlar

ama giyip deniyorsun ve şehir dışındaki sevgiline göstermek istiyorsun...
ve imkansızlaşıyor...

her iki taraf içinde zor. onun için insanlar gelinlik almaya ufak bir ordu ile gidiyorlar

gelinlik dediğin uzaktan alınmaz zaten... resimde görüldüğü gibi de olmaz... ayrıca orduya ne hacet ayol... al kocan olucak adamı yanına... git dene istediğini al... kime ne...

Diyeti yaparken kalori hesabına da dikkat etmeye karar verdim az önce

hemen hesaplamayı da geçeyim :

sabah : 51 kalori
öğlen : 300 kalori ( abartmışım sankim )
ara: 98 kalori (activia)
akşam : 150 kalori + salata :)
yatarken : 60 kalori

Toplam : 659 kalori şok diyetlerden daha az kalorili oldu bu

canım hayırlı olsun yolculuğun diyim :)) bende 60 olmak istiyorum .. ama bu sene bu işi bi türlü başaramadım ben yaa. her kış 2-3 kilo alır yaza girerken 5-6 verirdim ama bu kış 15 kilo aldım ve ve 3 aydır ancak 4 kilo verebildim

valla ben aslında ne güzel veriyordum ama tıkandım ve almaya geçti vücudum annem bile şiştin sen demeye başladı ve yeniden kendime güvenim azaldı
ama bu kilolar ne olursa olsun gitmeli deyip bu yola tekrar başladım ve bu sefer ciddi sporda yapmalıyım onu anladım... hedefim ayda 5 kilo inş olurr
inş sende arzu ettiğin kiloya inersin

ve bugün ikinci gün... ( 74,8)

sabah : 4 adet kepekli bisküvi + peynir
öğlen : çorba + sebzeli köfte ( iş yerinde çıkan yemeklere uyarlanmıştır )
ara: light meyveli yoğurt
akşam : semizotu + yoğurt

dün spor yapmadığım için bu sabah mutsuz uyandım ben
ama sabah iş yerine yürüdüm hemde adımsayar ile 2541 adım atmış bulunmaktayım :)

kuzucum günaydın...
ben bugun tartılmadım... geç kalmak üzereydim ama göbişimde bir iniş sözkonusu... hemencik menümü yazıyorum...

sabah
* 1 fincan naneli yeşilçay
kahvaltı
* 1 ince dilim tam buğday ekmeği
* 1 bardak çay
* 1 yemek kaşığı kırmızı közlenmiş biber
* 1 kibrit kutusu sütaş light peynir
ara
* az önce midem kıyıldı 3 adet küçük kepekli grissini yedim
öğle
* 1 kase çorba
* 2 küçük kadınbudu köfte
* domates+salatalık
ara
* kepekli grissini
akşam
* ne yerim bilmiyorum evde kimse yok... annemler istanbula gitti iki gün evde yalnız kalıcam... ablamlar gelicek bu akşam yiyicek bişi buluruz mutlaka...

bende tartılıyorum ama şok oluyorum herseferinde annem elin yüzün şiş senin deyip durdu dün doktora söylemiş oda ödem atıcı vermiş haftada 1 içsin demiş :)
bugün içtim wcde yatıcam az kaldı sabah 300-500 eksi görsem kardır valla

benim de ödem sorunum ciddi boyutta bi süre ilaç kullandım hatta... ama hersabah aç karnına 1 tane içtim... zamanla faydasını da gördüm tabi şimdi kullanmıyorum ama yeşil çay bu anlamda işe yarıyor... bu arada ilacımın adı aldactazide...

ben bugün kilo vererek uyandım ve çok mutlu oldum ciddeeeen
üçüncü günümüzde bu kız 74.8 den 73.9'a düşerek taaaaaam 900 gr vermiş bulunmakta :)
bu sıcaklarda spor yapınca su gibi gidiyor tabe:))

bugün 3. gün ( 73,9 kg)

sabah: 4 altınbaşak kepekli bisküvi + beyaz peynir
şimdi : yeşil çay
öğlen : çorba + bamya
ara: yoğurt
akşam : mücver + yoğurt + 1 dilim tam buğday ekmeği

bravo bebemmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…