bravo bebemmmmmmmmmm
bende başlayacağım uygulamaya ramazan gelene kadar en azından basen sorunum var benimde spor önerileriniz varmıdır?
Üniversiteye hazırlanma dönemine kadar kilolu bir insan olmayan ben... o dönemde 38 bedenden 42 bedene çıkmıştım.
Ailem ve çevremdeki herkesin kilo yakışıyor sakın ha verme vs gibi sözleri üzerine ben kendimi daha da saldım ve 44 beden oldum...
Ta kiiii 2011 Eylül ayında kuzenimin düğün resimlerinde kendimi görene kadar!!! babamın yanında fotoğraf çekilen ben onun neredeyse 2 katı- 2,5 katı olmuştum... ve ben bu süreci o güne kadar nasıl farkedememişim!!! Erkek arkadaşımla da yeni tatilden dönmüştük ve bir kez daha kendimden utanmıştım bu halimle nasıl şort-elbise giydim diye...
83 kilo ile kendinin farkına varan ben ekim ayından aralık sonuna kadar sadece ekmeği keserek 7 kilo vermiştim ve 76 kilo olmuştum...
ama yetermiydi asla!!! nisan ayında erkek arkadaşımın ailesi ile tanışmaya gidecektim. bu halde mii!!!
o sıralar Kadınlar Kulübünde Dukan ile tanıştım... Kesinlikle etkili bir diyet asla kötü diyemem ilk 2 ay 70in altını gördüm 68'e göz kırptım fakat sonra ki 40 gün benim için işkence oldu...
40 günde + gördüm hemde çok çok hiç - göremedim derken bir gıda zehirlenmesi geçirdim ve diyeti bırakmak zorunda kaldım...
sonuç mu??? yediklerime dikkat etmeme rağmen dukan diyetini tam tamamlayamadığım için bu sabah 74,8 çıktım ve gerçekten gözlerim dolu dolu oldu!!! emeklerim boşa gitmişti ve yine göbeğim çıkmıştı.... biliyordum birkaç gün dikkat etsem yine en azından 71 i göreceğim... çünkü bu kiloları ben verdim ve hemen üstüme yapışmış olamaz değil mi????
dukan yapmaya cesaret edemediğimden kendi imkanlarım ile kilo vermeye karar verdim... diyet hakkında ne yiyip ne yemeyeceğim hakkında bir çok şey öğrenmiştim zaten...
biraz diyet günlüklerine baktım hiçbirine kendimi uygun görmedim... yer bulamadım kendime...
ve onun için spor+diyet ile neler başarabileceğimi göstermek için bu sefer kendi günlüğümle devam etmeye karar verdim...
umarım benim ve kilo vermek isteyen herkesin herşey gönlünce olurrr
niless topiğin hayırlı olsunbende uzun aradan sonra dukan diyetine girdim tanıdık birilerini aradı gözüm ama kimse tanıdık deil bu topipi açmanız iyi oldu
spor zaman işi yaaaaaaaaaaaa ben işten gelınce her seye usenıorummm ufh
buldum sizi kaçaklarrrr
aa canım benim nasılsın??
orası biraz karıştı tuzu kaçtı zaten devamda edemedim ben şimdi kendi imkanlarımızla devam ediyoruz:)
iyi gidiyor gibide:)
sen neler yaptın bakalım
nasıl oluyum canım ya halen kilolarla uğraşmaya devam..dukanı 72,9 la bıraktım ve şuan 76.6 kiloyum yani hızlı bir şekilde kilo aldım..şuan kendi çabalarımla vermeye çalışıyorum umarım verebilirim :18:
veee 70 barajını kırdım veeeee tam 69 kiloyummmm
bravo bebemmmm
3 günde 3 kilo vallaa
valla bravo bana
mutlu bu gidişle sen 65 olursun diyor gelene kadar
elbise olayını ayarladım söylemesi ayıpinş güzel olcek herşey
bravo bebemmmm
ben bıraktıktan sonra 78i bile gördüm şaka gibi...
çok merak ediyorum tamamen bitiripte bırakanlarda kilo alıcaklarmı?
bizde kendi çabamızla vermeye çalışıyoruz... evet zor oluyor ama napalım gidecek bu kilolar
ben birdahaki hafta sonu erkek arkadaşımın abisinin çocuklarının sünnetine gideceğim için sıktım bu hafta kendimi isveç yapıyorum..
zararlı biliyorum ama en azından eksilme görüyorum...
bakalım isveç 2 haftada en az 7 kilo diyor :) ben 5 hedef koydum öyle olursa 67yi görürüm diye hayal ediyorum:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?