Nilesss : yine yeni yeniden!!! hedef 60!!

ve bugün 4. gün

bugünkü kiloom tam 73 :) gözünü sevdiğim sporu 4 günde 1.8 kg net :))) o çıkan göbeğimden az birşey kaldı şükürki

sabah: 1 kase nesfit ( 178 kalori )
ara: yeşil çay
öğlen : ezogelin çorba + et döner + ayran ( 170 kalori )
ara: çilekli yoğurt (120)
akşam : sulu köfte + 1 kaşık pilav (208 kalori )

Toplam : 676 kalori

bende başlayacağım uygulamaya ramazan gelene kadar en azından basen sorunum var benimde spor önerileriniz varmıdır?

bende başlayacağım uygulamaya ramazan gelene kadar en azından basen sorunum var benimde spor önerileriniz varmıdır?

ben eliptik bisiklet kullanıyorum göbek sorunum var oysaki ama basenlerimi küçülttü ciddi anlamda:)
callenetics diye bir spor var eğer sıkılaşmak istiyorsan bire bir geliyor :)

niless topiğin hayırlı olsun bende uzun aradan sonra dukan diyetine girdim tanıdık birilerini aradı gözüm ama kimse tanıdık deilbu topipi açmanız iyi oldu

niless topiğin hayırlı olsun bende uzun aradan sonra dukan diyetine girdim tanıdık birilerini aradı gözüm ama kimse tanıdık deilbu topipi açmanız iyi oldu

aa canım benim nasılsın??
orası biraz karıştı tuzu kaçtı zaten devamda edemedim ben şimdi kendi imkanlarımızla devam ediyoruz:)
iyi gidiyor gibide:)
sen neler yaptın bakalım

ve erkek arkadaşımın abisinin çocuklarının düğünü için üzerimde düzgün duran bir tek elbise bulamayınca eve gelip ağlayan ben
kilolu olmak zor zanaat ama annemin dediği birşey vardıki ne kadar doğru kızım sen kilo vermeye karar vermeden önce daha mutluydun!!:44:
evet doğru ben 83 kiloyken daha mutluydun daha çok kendime güveniyordum... daha çabuk kıyafet buluyordum... çünkü ne şekilde arayacağımı bedenimi ve neremin fazla olduğunu biliyordum...

annemin incecik beline nazaran var olan kalçalarına karşı benim ufacık popom ve biçimsiz bir karın ve mide bölgem... anneme benzemek için neler vermezdim... üst bölgeyi zayıflatmak okadar zorki... nekadar kilo verirsen ver büyük göğüsler seni herzaman yapılı gösteriyor... annem bol kesim bir pantalon üstüne daracık bir gömlek ile harikalar yaratırken... ben kendimi saklayamıyorum artık!!!

birkaç iyi mağazadan onlarca elbise denedim... minisi... uzunu.. önü kısa arkası uzunu... yok yok yok!!! hiçbiri o düğünde beni göz kamaştırıcı yapacak gibi değildi...
göz kamaştırıcı dediğim sadece su gibi olmak istiyorum hepsi bu.! erkek arkadaşımın sülalesinin arasına ilk defa giricem ben ve gelin olarak cidden onun yanında çok güzel durmak istiyorum... aradğım elbisede hem sadece hemde beni gösterişli yapacak birşeydi aslında ama bulamadım göbeğim fışkırdı... elbise çok mini geldi derken bütün haftasonumu harcadım ve bulamadım düzgün siyah elbise alayım dedim ondada göğüslerim fırladı yine olmadı 42 büyük geldi 40 küçük geldi hiçbirşey olmadı!!!

ve cumartesi günü ben tam anlamıyla kendime güvenimi 0a indirdim. anneciğim çok çabaladı bu çok güzel durdu vs diye ama... oysa kendime aldığım elbiseye uyumlu gömlek + kravatta erkek arkadaşıma alacaktım ilk haftaki sonuç 0

2 sene önce mezuniyetim için 2 haftada 7 kilo verdirten isveç diyeti ayh pardon ölüm diyeti... bu sefer yine elimden tutmalıydı... annem yapabilirsin dedi... seni mutlu edecek şey biraz kilo verdiğini görmen dedi... ne kadar zararlıda olsa psikolojini düzelteceğini bildiğim için yap kızım dedi. bende sana arkadaş olcam söz dedi... 2 haftada 7ye deil 5e bile razıydım ben kabul ettim ... bugün ilk günümüz... hafta sonu ağlamaklı hep temizlik yaptım evde... kilolar yüzünden bukadar psikolojimin bozulcağı hiç aklıma gelmezdi... erkek arkadaşıma bile sen niye benimlesin ben ne kadar çirkinim diyebildim... artık aynada kendimi çirkin görüyorum ben!!!

sağlıksız olduğunu bile bile yaptığım bu diyet umarım psikolojimi düzeltir...

sabah: 1 fincan nescafe
öğlen: 200 gr tavuk döner + salata
akşam : ıspanaklı + domatesli 2 yumurtadan omlet :) aslında 2 katı yumurta + haşlanmış ıspanak + domates doğrusu ama benim dediğim şekilde daha lezzetli oluyor...

dukan diyetine sağlıksız deyip bıraktıran sevgilime bu diyeti yaptığımı söylemedim... ama cidden umarım beni kendime getirir bu diyet buna çok ihtiyacım var...

buarada dijital tartım beni bu sabah 75,5 gösterdi ve fırlattım attım....!!!! eski tartımız ise 71 gösteriyor... dijitalin pilini değiştirmeden asla üstüne çıkmıcam o beni maffetti cidden hafta sonu bir ara 78 bile gösterdi!!! annem kaldırdı ve uzun bir süre o tartıyı bana göstermez... bütün gün sen 78 durmuyorsun kızım diye beni avuttu.. sen 78 olcak birşey yemiyorsun diyee anneciğim benim iyiki varr

aa canım benim nasılsın??
orası biraz karıştı tuzu kaçtı zaten devamda edemedim ben şimdi kendi imkanlarımızla devam ediyoruz:)
iyi gidiyor gibide:)
sen neler yaptın bakalım

nasıl oluyum canım ya halen kilolarla uğraşmaya devam..dukanı 72,9 la bıraktım ve şuan 76.6 kiloyum yani hızlı bir şekilde kilo aldım..şuan kendi çabalarımla vermeye çalışıyorum umarım verebilirim :18:

ben bıraktıktan sonra 78i bile gördüm şaka gibi...
çok merak ediyorum tamamen bitiripte bırakanlarda kilo alıcaklarmı?
bizde kendi çabamızla vermeye çalışıyoruz... evet zor oluyor ama napalım gidecek bu kilolar
ben birdahaki hafta sonu erkek arkadaşımın abisinin çocuklarının sünnetine gideceğim için sıktım bu hafta kendimi isveç yapıyorum..
zararlı biliyorum ama en azından eksilme görüyorum...
bakalım isveç 2 haftada en az 7 kilo diyor :) ben 5 hedef koydum öyle olursa 67yi görürüm diye hayal ediyorum:44:

3 günde 3 kilo vallaa
valla bravo bana
mutlu bu gidişle sen 65 olursun diyor gelene kadar
elbise olayını ayarladım söylemesi ayıp inş güzel olcek herşey

canım ya isveç diyetinde neler yeniyor bende tatile gidicem acil kilo vermem lazım önümde 25 gün var 5 kilo verirsem çok şahane olur

tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…